In het kort

 • Ontwikkel jouw rol als Agile Coach
 • In 4 dagen Agile Coach
 • Vertaling naar jouw praktijk
 • All in prijs van €2.850 (excl. btw)

Agile Coach training Wintercourse

Wil jij geïnspireerd en vol frisse ideeën het oude jaar afronden en het nieuwe jaar beginnen? Wij bieden deze winter een Agile Coach Wintercourse aan waarin alle aspecten van de Agile Coach rol langs komen en je jezelf weer opfrist met nieuwe kennis, vaardigheden en werkvormen.

Als Agile Coach ben je in staat om te trainen, coachen, faciliteren en adviseren. Wij delen onze best practices op het gebied van ‘verbaal meesterschap‘, we gaan aan de slag met een aantal coaching methodieken en we laten je oefenen met het faciliteren van workshops en Agile events.

Ook leren we jou strategischer mee te denken met de Agile beweging in de organisatie. Welke rol neem je in als adviseur en welk gesprek voer je met het C-level in jouw organisatie?

Wat levert het op?

 • Ontwikkel jezelf als Agile Coach, veranderaar, trainer & facilitator
 • Krijg inzicht in je persoonlijke Agile Coach–profiel
 • Gebruik de leerstof en maak de vertaling naar jouw praktijk
 • Leer in een veilige, plezierige setting
 • Inspireer en raak geïnspireerd door elkaars praktijkervaringen

Wacht… wat doet een Agile Coach?

Als Agile Coach help je steeds een stap vooruit! Het hoofddoel is het leveren van maximale klantwaarde, tevreden medewerkers in het Scrum team met uiteindelijk een goed financieel resultaat.

Als Agile Coach ben je in staat om te trainen, coachen, faciliteren en adviseren. Het draait om verandermanagement: hoe help jij jouw organisatie vooruit en aan welke knoppen moet je dan draaien. We trainen jouw Agile en Lean skills en maken we de training compleet met Graphic Facilitation.

Inhoud

De Agile Coach Wintercourse duurt vier dagen (verdeeld over twee blokken van twee dagen) en de trainingsdagen zijn van 9.00 tot 17.00 uur. Wij geven de training altijd met twee trainers. Dit betekent dubbele focus, twee keer zo veel ervaring die we je meegeven én een extra portie plezier. De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers.

Bij deze training hoort een praktijkopdracht, om zo het geleerde direct in de praktijk toe te passen. Deze krijg je tussen de twee trainingsblokken door. Dit is een mooie kans om aan elkaar feedback te geven. Er is in de training veel ruimte om praktijkervaringen uit te wisselen en dus om van én met elkaar te leren.

De vijf pilaren van de Agile Coach training

 1. Agile & Lean: We beginnen met een speelse opfrissing van de Agile en Lean kennis, zodat je de rol van trainer op inhoud kunt door ontwikkelen.
 2. Teamcoaching: Met een expert op het gebied van teamontwikkeling verwerf je inzichten in dynamieken en leer je welke interventies passend zijn.
 3. (Systemisch) Verandermanagement: Welke patronen herken je in je organisatie? En wat kan je doen om deze te doorbreken? Hoe krijg je iedereen op de foto?
 4. Train de Trainer: Hier gaan we aan de slag met jouw vaardigheden als trainer. Hoe krijg je de groep mee? En hoe zorg je deelnemers onthouden wat jij wilt dat ze onthouden?
 5. (Graphic) Facilitation: Naast het verder ontwikkelen van je vaardigheden om Agile events te faciliteren, leert onze visueel expert je noodzakelijke graphic skills. Een visual zegt immers meer dan duizend woorden, toch?

Voor wie?

Je hebt eerder een Scrum Master of Product Owner training gevolgd. Je hebt ervaring in het begeleiden van verbetertrajecten in één of meer teams. Qua praktijkervaring en huidige werksituatie helpt het als je een passende case voor de training kan mee brengen.


Ben je net zo enthousiast geworden als wij?

Schrijf je dan nu in voor Agile Coach training en word een echte Agile Coach. De ervaring die je tijdens deze training opdoet, kun je voor altijd toepassen!

De training vindt plaats in Conferentiecentrum in Kaap Doorn (Postweg 9, 3941 KA Doorn). Het ligt centraal in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug. Een trainingsdag start om 09:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

Locatie Startdatum Trainingsdagen  
Kaap Doorn ma 06 dec 2021
ma 06 dec + di 07 dec + ma 10 jan 2022 + di 11 jan 2022
Inschrijven
Kaap Doorn
ma 06 dec 2021
ma 06 dec + di 07 dec + ma 10 jan 2022 + di 11 jan 2022

Maximale groepsgrootte is 16 personen.

De Agile coach Wintercours kost €2.850 per deelnemer (excl. btw).

Arrangementen

Het is voor deze training in Nederland mogelijk om:

 • een of meerdere overnachtingen (€95 per nacht excl. btw)
 • en/of diners (€43 per diner, incl. twee drankjes, excl. btw) bij te boeken

Bij het aanmelden kun je per trainingsdag aangeven of je hier gebruik van wilt maken. Geboekte arrangementen kunnen tot uiterlijk twee weken voorafgaand aan de training geannuleerd worden. Daarna zijn er kosten aan verbonden.

Incompany?

Dat kan! Deze training kunnen we op maat maken. Dat doen we op basis van de specifieke doelen en situatie van jullie organisatie.

In het kort

 • Ontwikkel jouw rol als Agile coach
 • In 4 dagen Agile coach
 • Vertaling naar jouw praktijk
 • All in prijs van €2.850 (excl. btw)

Liever even overleggen?

Liever even overleggen?

Heb je vragen over de data of de Agile coach training? Of wil je persoonlijk advies?
Maart helpt je graag. Bel haar gerust.

+31 (0)85 0655 392