In het kort

 • Niet alleen theorie, ook heel wat praktijk
 • Gratis deelname
 • Leer de kracht van Agile en Scrum
 • Heel interactief
 • Energieke trainers

Gratis Agile Inspiratiesessie (webinar)

In dit gratis Agile inspiratie-webinar leer je de basis van Agile en Scrum. Een mooie manier om kennis te maken met deze manier van constant verbeteren!

Ben jij nieuwsgierig naar het Agile gedachtegoed en wil je ook ontdekken hoe Agile en Scrum helpen om snel en effectief klantwaarde te leveren?

Laat je inspireren!

In deze vlog legt onze Nederlandse Agile expert Merel van der Velde het verschil uit tussen traditioneel projectmanagement en de Agile manier van werken.

Of lees verder over de inhoud van de training.

Agile, Scrum… Wat is dat eigenlijk?

Agile is niet in één woord te vatten. Het woord ‘wendbaar’ wordt vaak als vrije vertaling gebruikt om het flexibele karakter van Agile werken uit te leggen. Als je wendbaar bent, reageer je voortdurend op de veranderende klantwens, door regelmatig af te toetsen of datgene wat je maakt ook aansluit bij de klantbehoefte.

Wie Agile werkt, bedenkt niet op voorhand een plan, om het dan te volgen en het pas na lange tijd te presenteren. Je werkt, in tegendeel, meer samen met klanten, andere stakeholders en partijen die nodig zijn om de verandering te realiseren. Agile werken, leer je vooral door het te doen en te blijven leren.

Scrum is het meest gebruikte kader dat onder het Agile gedachtegoed valt. Scrum biedt een vast ritme, bijvoorbeeld in een vaste timebox (sprint) van 2 weken, waarin je in kleine stappen waarde levert. Door de kort-cyclische afstemming zorg je ervoor dat je steeds datgene levert wat het meest prioriteit heeft en inspeelt op de klantbehoefte.

Wil jij ook leren hoe je dit doet?

“In deze training doorleef je de Agile principes.”

Hoe lever je echt klantwaarde?

De behoefte van de klant is voortdurend in beweging. De wereld verandert snel dus daar moeten we op inspelen. Alleen op die manier blijf je klantwaarde leveren. Maar wat heb je nodig om aan een klantvraag te voldoen die voortdurend verandert?

Tijdens dit webinar leg je de basis met het Agile gedachtegoed en de Scrum manier van werken. Het Agile gedachtegoed en het Scrum kader helpen je te begrijpen dat kort-cyclisch werken de waarde levert die jouw klant verwacht. Je levert continu waarde op, in kleine stappen, waardoor je wendbaar genoeg blijft om in te spelen op een veranderende klantbehoefte.

De gratis Agile Inspiratiesessie biedt je een duidelijk beeld van wat Agile en Scrum werken is. Je leert hoe je direct je eerste stappen richting het leveren van meer klantwaarde kunt zetten.

Digitaal

Voorlopig gaat deze Agile Inspiratiesessie alleen online door. De digitale training vindt live plaats in onze virtual classroom. Omdat je energieniveau anders is als je lange tijd achter je scherm moet zitten, zijn de twee trainingsdagen verdeeld over vier blokken.

Locatie Startdatum Trainingsdagen  
Webinar do 09 sep 2021
do 09 sep
Inschrijven
Webinar vr 15 okt 2021
vr 15 okt
Inschrijven
Webinar do 18 nov 2021
do 18 nov
Inschrijven
Webinar do 23 dec 2021
do 23 dec
Inschrijven
Webinar
do 09 sep 2021
do 09 sep
Webinar
vr 15 okt 2021
vr 15 okt
Webinar
do 18 nov 2021
do 18 nov
Webinar
do 23 dec 2021
do 23 dec

De online Agile Inspiratiesessie is gratis.

Gratis deelname

In het kort

 • Niet alleen theorie, ook heel wat praktijk
 • Gratis deelname
 • Leer de kracht van Agile en Scrum
 • Veel interactie
 • Energieke trainers

Incompany?

Dat kan! Deze training kunnen we op maat maken. Dat doen we op basis van de specifieke doelen en situatie van jullie organisatie.

Gratis brochure?

Vul je gegevens in en ontvang de gratis brochure direct in je mailbox

  Liever even overleggen?

  Heb je vragen over de Lean Green Belt training? Of wil je persoonlijk advies?
  Elke helpt je graag. Bel haar gerust, +32 (0)78 48 23 60 of mail.

  info@lcgconsulting.com