In het kort

 • Niet alleen theorie, ook heel wat praktijk
 • Gratis deelname
 • Leer de kracht van Agile en Scrum
 • Heel interactief
 • Energieke trainers

Gratis Agile Inspiratiesessie

In deze gratis Agile inspiratie workshop leer je de basis van Agile en Scrum. Een mooie manier om kennis te maken met deze manier van constant verbeteren!

Ben jij nieuwsgierig naar het Agile gedachtegoed en wil je ook ontdekken hoe Agile en Scrum helpen om snel en effectief klantwaarde te leveren?

Laat je inspireren!

In deze vlog legt onze Nederlandse Agile expert Larissa Hendriksen het verschil uit tussen traditioneel projectmanagement en de Agile manier van werken.

Of lees verder over de inhoud van de training.

Agile, Scrum… Wat is dat eigenlijk?

Agile is niet in één woord te vatten. Het woord ‘wendbaar’ wordt vaak als vrije vertaling gebruikt om het flexibele karakter van Agile werken uit te leggen. Als je wendbaar bent, reageer je voortdurend op de veranderende klantwens, door regelmatig af te toetsen of datgene wat je maakt ook aansluit bij de klantbehoefte.

Wie Agile werkt, bedenkt niet op voorhand een plan, om het dan te volgen en het pas na lange tijd te presenteren. Je werkt, in tegendeel, meer samen met klanten, andere stakeholders en partijen die nodig zijn om de verandering te realiseren. Agile werken, leer je vooral door het te doen en te blijven leren.

Scrum is het meest gebruikte kader dat onder het Agile gedachtegoed valt. Scrum biedt een vast ritme, bijvoorbeeld in een vaste timebox (sprint) van twee weken, waarin je in kleine stappen waarde levert. Door de kort-cyclische afstemming zorg je ervoor dat je steeds datgene levert wat het meest prioriteit heeft en inspeelt op de klantbehoefte.

Wil jij ook leren hoe je dit doet?

“In deze training doorleef je de Agile principes.”

Hoe lever je echt klantwaarde?

De behoefte van de klant is voortdurend in beweging. De wereld verandert snel dus daar moeten we op inspelen. Alleen op die manier blijf je klantwaarde leveren. Maar wat heb je nodig om aan een klantvraag te voldoen die voortdurend verandert?

Tijdens deze workshop leg je de basis met het Agile gedachtegoed en de Scrum manier van werken. Het Agile gedachtegoed en het Scrum kader helpen je te begrijpen dat kort-cyclisch werken de waarde levert die jouw klant verwacht. Je levert continu waarde op, in kleine stappen, waardoor je wendbaar genoeg blijft om in te spelen op een veranderende klantbehoefte.

De gratis Agile Inspiratiesessie biedt je een duidelijk beeld van wat Agile en Scrum werken is. Je leert hoe je direct je eerste stappen richting het leveren van meer klantwaarde kunt zetten.

Fysiek en digitaal

Deze workshop geven we zowel fysiek op locatie als digitaal. De workshop op locatie duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Deze middag beleef je daadwerkelijk wat Agile is door middel van een zeer interactief spel.

Omdat je energielevel digitaal anders is dan wanneer je op locatie bent en niet naar een scherm hoeft te kijken, is de online workshop van 13.30 tot 15.00 uur.

Locatie

Deze workshop bieden wij aan in België (centraal Vlaanderen), Nederland (nabij Utrecht) en Incompany. Uiteraard ben je overal van harte welkom! Er valt evenveel te leren, te lachen en te ontdekken.

Een trainingsdag start om 0De live inspiratiesessie is van 13.00 tot 17.00 uur.

België

Locatie Startdatum Trainingsdag(en)  
Op dit moment geen trainingen gepland Contact
 
Op dit moment geen trainingen gepland

Nederland

De gratis live workshop vindt plaats in Conferentiecentrum in Kaap Doorn (Postweg 9, 3941 KA Doorn). Het ligt centraal in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug.

Locatie Startdatum Trainingsdag(en)  
Kaap Doorn vr 23 sep 2022
vr 23 sep
Inschrijven
Kaap Doorn
vr 23 sep 2022
vr 23 sep

De online Agile Inspiratiesessie is gratis.

Gratis deelname

In het kort

 • Niet alleen theorie, ook heel wat praktijk
 • Gratis deelname
 • Leer de kracht van Agile en Scrum
 • Veel interactie
 • Energieke trainers

Incompany?

Dat kan! Deze training kunnen we op maat maken. Dat doen we op basis van de specifieke doelen en situatie van jullie organisatie.

Gratis brochure?

Vul je gegevens in en ontvang de gratis Scrum Master brochure direct in je mailbox

  Liever even overleggen?

  Liever even overleggen?

  Heb je vragen over de Agile Inspiratiesessie? Of wil je persoonlijk advies?
  Elke helpt je graag. Bel haar gerust, +32 (0)78 48 23 60 of mail.

  info@lcgconsulting.com