Overzicht Lean opleidingen

De Lean opleidingen van LCG zijn opgebouwd in verschillende modules, ook wel Belts genoemd. We hanteren de wereldwijde standaard van het Lean Competence System (LCS) van de Universiteit van Cardiff. Na elke opleiding ben je dus zeker van een internationaal erkend certificaat. Je kunt de Belts als losse trainingen volgen of direct achter elkaar.

Yellow Belt

Grondige basis voor Lean



Wil je niet alleen de Lean theorie leren, maar ook de Lean principes kunnen toepassen? Wij geven met veel enthousiasme en energie de driedaagse training ‘Lean Yellow Belt’.

Duur: 3 dagen

Green Belt

Word Lean expert



Wil je niet alleen de theorie van de Lean filosofie leren, maar ook weten hoe je de principes omzet in praktijk? De Lean Green Belt is de meest complete én meest gekozen training van LCG.

Duur: 5 dagen

Lean Black Belt

Training + Examen



Als Black Belt leid jij een continu verbeteren traject. Een Lean Black Belt certificaat is een geweldige mijlpaal dat niet alleen erkenning geeft aan je Lean capaciteiten binnen je eigen organisatie, maar je ook internationaal de erkenning geeft.

Duur: 4 dagen

Black Belt – Compleet

Green & Black Belt



Lean Green én Black Belt in één traject. De complete training duurt 9 dagen. Je krijgt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Lean en zet het geleerde vervolgens zelfstandig in praktijk.

Duur: ca. 9 dagen

Een van deze trainingen Incompany?

Een Incompany trainingsprogramma is een uitstekende start van een Lean transformatie, maar is ook uitermate geschikt als interventie in de loop van het traject.