Wij maken organisaties klaar voor de toekomst.

Dat doen we door te adviseren, te realiseren, te trainen en te coachen. Zo leiden we de verandering, elke dag weer. Met iedereen, van werkvloer tot bestuurskamer.

Waarom? Waar willen we naartoe?

We leggen het graag aan je uit.

VAN

Succesvolle
veranderingen…

Elke dag doen onze consultants, trainers en coaches hun uiterste best om klanten succesvol te begeleiden op weg naar verandering. Zo creëren we met onze klanten…

VIA

… organisaties die klaar zijn voor de toekomst …

De inzet van al onze collega’s bij elkaar leidt tot steeds meer organisaties waar zowel de klanten als de medewerkers gelukkig zijn en de resultaten gezond zijn. Zo bouwen we aan een…

NAAR

… samenleving die klaar is voor de toekomst.

Met die organisaties maken we de samenleving mooier. Het ‘samen leven’ wordt voor iedereen aangenamer. Voor klanten, medewerkers, burgers en overheid.

En zo vergroot LCG het levensgeluk.

6x

uitgeroepen tot Best Workplace

65

eigenzinnige collega’s

130+

gedeelde fouten per maand

Het 50-jarendoel van LCG

Vergroten van het levensgeluk

Tijdens onze studiereizen naar Japan ontdekten we dat de termijnen waarop Japanse bedrijven zich richten, veel langer zijn dan wij gewend zijn. Ze stellen soms zelfs 250-jarendoelen! Een langetermijndoel zorgt ervoor dat iedereen het gevoel krijgt bij te dragen aan iets groots en Japanners weten dat. Vraag je maar eens af welk doel jou meer motiveert: iedere dag 200 auto’s voorzien van nieuwe banden óf tien jaar lang meewerken aan de ontwikkeling en productie van de meest milieuvriendelijke auto ter wereld?

Dergelijke doelen zorgen niet alleen voor gemotiveerde medewerkers, ze brengen ook tevreden klanten en goede financiën met zich mee. Wij zijn ervan overtuigd dat we ons 50-jarendoel gaan realiseren door het continu voor ogen te houden. Dat enthousiasme delen we graag met jou!

Duurzaam resultaat door écht samenwerken

Klanten uit vrijwel alle sectoren kunnen bij ons terecht. Van de zakelijke dienstverlening tot de zorgsector en van onderwijs tot overheid. Hun gemene deler? Ze willen écht beter worden. Voor hun klanten, hun medewerkers én voor de samenleving.

Waarmee kunnen we jouw organisatie helpen?

Lean en Agile?

LCG heeft haar wortels in de Lean en Agile-filosofie. En tegelijkertijd is een methodiek geen doel op zich. We doen wat werkt. Wat voor de ene organisatie succesvol is, werkt niet noodzakelijk voor de andere. En andersom. Daarom werkt LCG altijd met een aanpak op maat. Deze aanpak wordt aan het begin van elk traject bepaald, niet vóór maar mét de klant.

Verkennend gesprek?

Verkennend gesprek?

Wil je graag je vragen, plan of doelstellingen bespreken? Of gewoon eens kennismaken met een van onze consultants? Neem gerust contact op met Elke Vangeel. Ze helpt je graag.

+32 (0)78 48 23 60