Help organisaties in hun verandertrajecten

Als ervaren Agile en Lean trainer/coach help jij mee organisaties te begeleiden in de transformatie die nodig is op weg naar de toekomst. Een grote stap, of een kleine, zolang we maar impact hebben. Wij laten zien dat het anders kan, zo maken we het verschil, voor en met onze klanten. Daar worden we blij van.

Wat je écht doet

 • Bij een grote diversiteit aan organisaties begrijp je snel wat er speelt, je ziet wat hun uitdagingen en ambities zijn en je helpt deze te realiseren.
 • Je verbetert het businessmodel en de waardepropositie van LCG België, gericht op dienstverlening in verander- en verbetertrajecten.
 • Je werkt meestal in een LCG-team dat bij de klant het verschil probeert te maken. Een team met diverse talenten en waar ieder de kans krijgt zijn talenten te tonen.
 • Je werkt samen en doet dat op verschillende locaties, thuis én bij de klant. Je hangt aan de telefoon, kruipt in de laptop, faciliteert een workshop en behangt je werkkamer met flip-overs en post-its.
 • Je traint, adviseert en coacht klanten als een typische LCG-confetti-consultant. Je laat zien dat veranderen leuk kan zijn. Dat leidt dan weer tot indrukwekkende verbeteringen van prestaties en enthousiasme in de organisatie.
 • Je kiest niet alleen voor een afwisselende rol, ook je in je werkomgeving is het afwisseling troef. We willen dan ook actief zijn in de regio Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost- en West-Vlaanderen.
 • De ene dag faciliteer je een workshop die meteen resultaten geeft, de andere dag begeleid je een team naar een volledige Lean of Agile transformatie. Hadden we al gezegd dat het afwisselend was?

Wat wij vragen

 • Een afgeronde Masteropleiding aan de universiteit, bij voorkeur met relevantie op onderwerpen als Lean/Agile of Change Management.
 • Minimaal 6 jaar werkervaring, bij voorkeur in meerdere dynamische, ondernemende en veranderlijke omgevingen. En minimaal 2 jaar ervaring in de rol als trainer en/of coach bij een transitie- of verandertraject.
 • Je vindt het leuk om op strategisch niveau mee te denken én om met je voeten in de klei te staan.
 • Je ademt de Belgische cultuur. We beseffen echt dat de Belgische en Nederlandse cultuur anders zijn. En we weten uit ervaring dat het cruciaal is aan te sluiten bij een bestaande cultuur.
 • Je houdt van mensen, bijna alle mensen. Je bent nieuwsgierig naar hun drijfveren, overtuigingen en gedrag en – hoe moeilijk ook – je probeert ze te begrijpen. Dat is namelijk, volgens ons, dé manier om veranderingen voor elkaar te krijgen.
 • Een onuitputtelijke bron aan energie en inspiratie. Je bent iemand die op een onderscheidende, creatieve wijze in de wereld staat.
 • Je maakt snel contact en schakelt makkelijk met je collega’s, de samenwerkingspartners en natuurlijk met (potentiële) klanten.
 • Je neemt jezelf niet te serieus, maar je vak wel! Dit betekent dus niet dat je de beste moppentapper bent (hoewel we dat wel cool vinden), maar vooral dat je anderen op een unieke manier weet te inspireren.
 • Je bent in staat om kritisch te bevragen, te challengen en keuzes te maken.
 • Je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift op een goed niveau. En Frans is een pluspuntje.

Wat wij bieden

 • Een Great Place to Work met ongezien coole, gedreven en enthousiaste collega’s.
 • Een bedrijf vol practice what you preach: werk geeft inspiratie. Zo ga je na een werkdag ook daadwerkelijk met nieuwe energie naar huis.
 • Een steile leercurve door een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling.
 • De mogelijkheid om je werk flexibel in te richten, thuis, bij de klant en out there waar het gebeurt. Altijd op inspirerende locaties.
 • Je bepaalt zelf hoeveel vakantiedagen je nodig hebt, wij hebben geen maximum.
 • Een salaris dat past bij een Great Place to Work en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Je wordt ondergedompeld in een warm LCG-bad. We vinden het belangrijk dat je je helemaal onderdompelt in het LCG-DNA. Daarom hebben we een uitgebreide inloopperiode in België én Nederland.

Solliciteren

Stap 1:
reageer

Heb je interesse in de vacature Agile en Lean trainer/coach LCG België? Dat vinden wij super! We kijken uit naar jouw motivatie en een recent CV. In je motivatie willen we natuurlijk graag lezen waarom je bij LCG wilt werken. Daarnaast willen we je vragen om een voorbeeld te beschrijven vanuit je eigen ervaring. Waar heb jij impact hebt gehad? Aan welk resultaat heb jij meegewerkt (of heb jij neergezet).

Stuur dit op naar ons Recruitment Team, recruitment@lcgconsulting.be, onder vermelding van de betreffende vacaturetitel. 

Als je voldoet aan het gewenste profiel en onze verwachtingen, willen we graag zien of je een echte confetti-consultant bent. We vragen je daarom om een filmpje te maken van maximaal 30 seconden waarin jij ons toont waarom je bij LCG past.

Stap 2:
maak een filmpje

Stap 3:
speeddate

Voldoe je aan het gewenste profiel en onze eisen, en denken we dat je zou passen binnen LCG, dan nodigen we je graag binnen de twee weken uit voor een speeddate waarop misschien ook andere kandidaten aanwezig zijn. We vertellen je over de visie en werkwijze van LCG. Daarna is het jouw beurt: we vragen je om een presentatie te geven van vijf minuten over jezelf en jouw visie op Lean. Wanneer iedereen gepresenteerd heeft, dan geven de aanwezige kandidaten elkaar feedback. Tot slot ga je op speeddate met een collega en met één van de partners van LCG (Paul, Eppo of Martijn): elk gesprek duurt tien minuten.

Als je in aanmerking komt voor de volgende stap, dan vragen we je een workshop van 45 minuten te geven aan twee partners (Paul, Eppo of Martijn) en een collega van LCG. We proberen dit binnen de week volgend op de kennismakingsworkshop in te plannen. Na afloop van de workshop krijg je direct feedback in de vorm van tips en tops.

Stap 4:
geef een workshop

Stap 5:
ontmoet je nieuwe collega’s

Was je workshop een succes, dan stellen we je graag voor aan je toekomstige collega’s. Je loopt een dagdeel mee met één van onze LCG-dagen want wij zijn natuurlijk erg benieuwd of er een match is tussen jou en de andere LCG-ers. Op een tweewekelijkse LCG-dag komen alle LCG-medewerkers samen om zich te richten op het verbeteren van LCG én elkaar.

Na afloop van de LCG–dag bepalen we of jij bij LCG past. En natuurlijk ook andersom: lijkt LCG jou nog steeds een leuke organisatie om voor te werken? Als dat zo is, dan nodigen wij je graag uit voor het arbeidsvoorwaardengesprek. We plannen dit één werkdag na de LCG-dag.

Stap 6:
arbeidsvoor-waarden-gesprek

Welkom bij de club!

LCG als Best Workplace

In 2020 is LCG voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot Great Place to Work Nederland. We zijn hier supertrots op! Daarnaast haalden we in 2020 in Europa de 7e plaats bij Best Medium Workplaces (6e in 2019 en 7e in 2018).


Meer informatie

Heb je vragen over onze vacatures? Neem snel contact op met Anneloes.

recruitment@lcgconsulting.be