Begeleid volledige Lean en Agile transformaties

Als Senior Transformatie Consultant geef jij vorm aan Lean en Agile transformaties. Of het nu een grote of een kleine stap is voor de organisatie, we gaan voor impact. Wij maken het verschil door te laten zien dat het anders kan, samen met onze klanten. Daar worden we blij van.

Wat je écht doet

 • Bij een grote diversiteit aan organisaties begrijp je snel wat er speelt, je ziet wat hun uitdagingen en ambities zijn en helpt deze te realiseren.
 • Je verbetert het businessmodel en de waardepropositie van LCG België, gericht op dienstverlening in verander- en verbetertrajecten.
 • Je zal meestal werken in een LCG-team dat bij de klant het verschil probeert te maken. Een team met diverse talenten en waar ieder de kans krijgt zijn talent te laten zien.
 • Je zal samenwerken op diverse locaties, thuis én bij de klant. Je hangt aan de telefoon, kruipt in de laptop, faciliteert een workshop en behangt je werkkamer met flipovers en post-its.
 • Je traint, adviseert en coacht klanten als een echte LCG-confetti-consultant. Je laat zien dat veranderen leuk kan zijn. Dat zal leiden tot indrukwekkende verbeteringen van prestaties en enthousiasme in de organisatie.
 • Je kiest niet alleen voor een rol met veel afwisseling, óók je werkomgeving zal afwisselend zijn. We willen actief zijn in de regio Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost- en West-Vlaanderen, alle Vlaamse provincies dus.
 • De ene dag faciliteer je een workshop om meteen resultaten te behalen, de volgende begeleid je een team naar een volledige Lean of Agile transformatie. Hadden we al gezegd dat het afwisselend was?

Wat wij vragen

 • Een afgeronde Masteropleiding aan de universiteit, bij voorkeur met specialisatie in onderwerpen als Lean/Agile of change management.
 • Minimaal 6 jaar werkervaring, bij voorkeur in meerdere dynamische, ondernemende en veranderlijke omgevingen. En minimaal 2 jaar ervaring in de rol als trainer en/of coach bij een transitie- of verandertraject.
 • Je vindt het leuk om op strategisch niveau mee te denken én om met je voeten in de klei te staan.
 • Je ademt de Belgische cultuur. We beseffen echt dat de Belgische en Nederlandse cultuur anders zijn. En we weten uit ervaring dat het cruciaal is aan te sluiten bij een bestaande cultuur.
 • Je houdt van mensen, bijna alle mensen. Je bent nieuwsgierig naar hun drijfveren, overtuigingen en gedrag en – hoe moeilijk ook – je probeert ze te begrijpen. Dat is namelijk volgens ons dé manier om veranderingen voor elkaar te krijgen.
 • Een onuitputtelijke bron aan energie en inspiratie. Een persoon die op een onderscheidende, creatieve wijze de wereld betreedt.
 • Je maakt snel contact en schakelt makkelijk met je collega’s, de samenwerkingspartners en natuurlijk met (potentiële) klanten.
 • Je neemt jezelf niet te serieus, maar je vak wel! Dit betekent dus niet dat je de beste moppentapper bent (hoewel we dat wel cool vinden), maar vooral dat je anderen op een unieke manier weet te inspireren.
 • Je bent in staat om kritisch te bevragen, te challengen en keuzes te maken.
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift. En Frans is een pluspuntje.

Wat wij bieden

 • Een Great Place to Work met ongezien coole, gedreven en enthousiaste collega’s.
 • Een bedrijf vol practice what you preach: werk is voor ons inspiratie. Zodat je na een werkdag ook daadwerkelijk met nieuwe energie naar huis gaat.
 • Een steile leercurve door een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling.
 • De mogelijkheid om je werk flexibel in te richten, thuis, bij de klant en out there waar het gebeurt. Altijd op inspirerende locaties.
 • Je bepaalt zelf hoeveel vakantiedagen je nodig hebt, wij hebben geen maximum.
 • Een salaris dat past bij een Great Place to Work en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Je wordt ondergedompeld in het warme LCG-bad. We vinden het belangrijk dat je het LCG-DNA helemaal in je opneemt. Daarom voorzien we een uitgebreide inwerkperiode in België én Nederland.

Solliciteren

Stap 1:
reageer

Heb je interesse in de vacature Senior Transformatie Consultant bij LCG België? Daar worden wij gelukkig van! We ontvangen graag jouw motivatiebrief en een recent CV. In je motivatiebrief willen we natuurlijk graag lezen waarom je bij LCG wilt werken. Daarnaast willen we je vragen een voorbeeld te geven vanuit je eigen werkervaring. Wanneer en waar had jij impact? Aan welk resultaat heb jij meegewerkt (of welk resultaat heb jij neergezet)?

Stuur je brief en CV naar ons Recruitment Team, recruitment@lcgconsulting.be, onder vermelding van de juiste vacaturetitel. 

Als je voldoet aan het gewenste profiel en aan onze eisen, willen we graag zien of je een echte confetti-consultant bent. Daarom willen we je vragen om een filmpje te maken van maximaal 30 seconden waarin jij laat zien waarom je bij LCG past.

Stap 2:
maak een filmpje

Stap 3:
speeddate

Als je voldoet aan het gewenste profiel en aan onze eisen én we denken dat je zou passen binnen LCG, dan nodigen we je binnen de twee weken uit voor een speeddate waarop eventueel ook andere kandidaten aanwezig zijn. We vertellen je over de visie en werkwijze van LCG. Op jouw beurt geef jij een presentatie van vijf minuten over jezelf en jouw visie op Lean. Na alle presentaties geven de aanwezige kandidaten elkaar feedback. Tot slot ga je op speeddate met een collega en met één van de partners van LCG (Paul, Eppo of Martijn): elk gesprek duurt tien minuten.

Kom je in aanmerking voor de volgende stap, dan zullen we je vragen een workshop van 45 minuten te geven aan twee partners (Paul, Eppo of Martijn) en een collega van LCG. We proberen dit binnen de week volgend op de kennismakingsworkshop in te plannen. Na afloop van de workshop krijg je direct feedback in de vorm van tips en tops.

Stap 4:
geef een workshop

Stap 5:
ontmoet je nieuwe collega’s

Als we je workshop een succes vonden, stellen wij je graag voor aan je nieuwe collega’s. Je loopt een dagdeel mee met één van onze LCG-dagen. We zijn namelijk erg benieuwd of er een match is tussen jou en de andere LCG’ers. Zo’n LCG-dag organiseren we om de twee weken en op deze dag komen alle LCG-medewerkers bij elkaar om LCG én elkaar te verbeteren.

Na afloop van de LCG–dag bepalen we of jij bij LCG past. En natuurlijk geldt dat ook andersom: lijkt LCG jou nog steeds een leuke organisatie om bij te werken? Als dat het geval is, nodigen wij je graag uit voor het arbeidsvoorwaardengesprek. We plannen dit één werkdag na de LCG dag.

Stap 6:
arbeidsvoor-waarden-gesprek

Welkom bij de club!

LCG als Best Workplace

In 2020 werd LCG voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot Great Place to Work Nederland. We zijn hier supertrots op en natuurlijk heel erg blij mee! Daarnaast haalden we in 2020 in Europa de 7e plaats bij Best Medium Workplaces (6e in 2019 en 7e in 2018).


Meer informatie

Heb je vragen over onze vacatures of wil je solliciteren? Neem contact op met Anneloes.

recruitment@lcgconsulting.be