Terug naar alle inspiratie

Ken jij Bruismakers al?

Ken jij Bruismakers al?

Als jouw organisatie een flesje cola is, dan is Bruismakers zeg maar…de Mentos. De impuls die ervoor zorgt dat je ziet wat jullie al die tijd al in je hadden. Bruismakers heeft als missie het creëren van bruisende organisaties. Organisaties waar energie stroomt, saamhorigheid heerst, waar ruimte is voor plezier en waar trots wordt aangewakkerd.

Waarom?

Omdat iets dat bruist in beweging is. Bruisende organisaties zijn hecht en veerkrachtig en daar moeten er veel meer van komen.

Plezier met betekenis
noemen we dat.

Juist en hoe dan?

Door samen herinneringen te maken, door mensen met elkaar te verbinden en door serieuze zaken een podium te geven. Team- en organisatiedagen, events, strategische sessies en trainingen, maar dan op een andere en creatievere manier dan je gewend bent. De vorm in de spotlight, altijd met een inhoudelijke laag. Plezier met betekenis noemen we dat!

Zin in iets bruisends?

Koop een flesje cola en een rolletje Mentos…. óf schrijf je in voor Bruismail. (Net zo leuk, maar geeft iets minder rommel.)

Bruismakers

Bruismakers is onderdeel van LCG, het ecosysteem voor organisatieverandering. Bruismakers gelooft dat betekenis, verbinding en plezier de sleutelwoorden zijn van de toekomst. Deze club creatievelingen richt zich volledig op het verbinden van mensen, werkplezier vergroten en serieuze zaken op een creatieve manier in beweging brengen. De vorm voorop, maar altijd met een inhoudelijke laag.


Bruismakers

Chef klant bij Bruismakers. Mooiste bruiswoord? Verrassen. Een lekker positief woord wat mij betreft. Als je mensen positief verrast, dan gebeurt er iets. Dat onthouden mensen. Ik zie dat ik nu twee keer positief heb gebruikt, dus het woord had ook positief kunnen zijn. Positief verrassen dus! Dan gaat het bruisen.

[email protected]

Chef beleving. Mooiste bruiswoord vind ik spelen. Dat is ons middel om zaken voor elkaar te krijgen. Serieuze zaken op een speelse manier in beweging brengen. Ik vind het geweldig om mijn creativiteit te gebruiken om speelse werkvormen te bedenken. Werkvormen die aanzetten om te inspireren, verbinden, te waarderen of te voelen.

[email protected]