Obeya certificering

LCG is content partner van de Obeya Association. De Obeya Association is de eerste partij ter wereld die onafhankelijke Obeya certificeringen aanbiedt.

Al onze Obeya trainingen kun je afsluiten met een examen van de Obeya Association. Na het succesvol afronden van het examen, ontvang je een certificering van de Obeya Association. Je krijgt daarmee ook toegang tot het internationale netwerk van de Obeya Association.

Obeya Association

De Obeya Association is een internationale gemeenschap waar Obeya kennis wordt ontwikkeld en ervaringen worden gedeeld. Het platform biedt een thuis voor Obeya beoefenaars wereldwijd.

De Association streeft ernaar om alle beoefenaars te voorzien van de middelen die nodig zijn om effectief met Obeya te werken en om professionele ontwikkeling op het gebied van Obeya te bevorderen. Het bewaakt hoge professionele kwaliteitsstandaarden door middel van accreditatie en examinering.

Het uiteindelijke doel is om bij te dragen aan duurzame en inclusieve besluitvorming, ten gunste van een wereld waarin organisaties positief bijdragen aan hun omgeving.

Obeya trainingen

Welke training past?

Spreek een trainer

Gratis persoonlijk advies

Offerte aanvragen

Incompany training op maat

Brochure aanvragen

Green Belt brochure

Meest gekozen Obeya trainingen

Meest gekozen Obeya trainingen


Interesse?

Interesse?

Heb je vragen over een Lean training met certificering?
Bel gerust even met Maartje. Ze helpt je altijd verder.

+31 (0)85 0655 392