CONNECTOR VOOR ORGANISATIES

Hét leerplatform voor organisatie verandering.

Bereik, inspireer en activeer al je medewerkers. Upgrade het verandervermogen van je organisatie met Connector.

Hoe zet je de Connector in?

Gebruik de slider om te zien wat het beste bij jouw organisatie past.

Fast
Zet bestaande leercontent direct voor jouw organisatie in.
Flex
Pas bestaande content aan op jouw organisatie.
Full
Maak unieke leercontent op maat voor jouw organisatie.

Gebruik de standaard Lean en Agile content die is ontwikkeld door de experts van LCG. Direct in te zetten in jouw verandertraject, zodat medewerkers snel en gericht kennis opdoen. Van hapklare learning bites tot complete leertrajecten.

Weten hoe andere organisaties dit doen?

Versterk je verhaal door bestaande content aan te passen aan jullie organisatie.
Geef de bestaande content jullie eigen sausje. Voeg eigen foto’s toe, laat jouw medewerkers aan het woord in filmpjes, of pas teksten aan naar jouw specifieke situatie. Van een beetje maatwerk, tot heel veel, alles is mogelijk. En wij kunnen het voor je doen, of we leren je hoe je dit zelf kunt doen.

Wil je jouw kernwaarden tot leven brengen in je organisatie? Of je visie écht onder de aandacht brengen? Jouw leidinggevenden ontwikkelen op authentiek leiderschap? Ons Learning Experience Platform biedt eindeloze mogelijkheden om verschillende content voor verschillende doelgroepen aan te bieden en zo jouw verhaal te delen in de organisatie.

Online leerplatform

We geven advies op inrichting en structuur en laten je zien hoe je dit zelf kunt onderhouden. We zorgen dat medewerkers weten wat ze wanneer kunnen en moeten doen, met behulp van een persoonlijke homepagina, notificaties, een eigen To Do lijst en gamification opties.

Thuisbasis voor elke verandering.

Is jouw organisatie bezig met een Lean transformatie? Of gaan teams aan de slag met Agile Scrum werken? Met het Learning Experience Platform (LXP) Connector creëer je een thuisbasis voor elke verandering:

 • Lean transformatie ondersteunen
 • Agile Scrum werkwijze introduceren
 • Kernwaarden doorleven
 • Missie & visie delen

Eén centrale plek voor leren & communiceren.

Inhoudelijke trainingen, alleen het waarom van de verandering begrijpen, of allebei? In de gebruiksvriendelijke omgeving bouw je voor elke medewerker een persoonlijk leertraject.

Door en voor veranderexperts.

Connector is ontwikkeld door de veranderexperts van LCG. Hun jarenlange ervaring zorgt voor een platform dat verandertrajecten ondersteunt én versterkt. Dat betekent:

 • Bestaande content personaliseren
 • Volledig eigen content ontwikkelen
 • Het platform in eigen huisstijl gebruiken
 • Leertrajecten per doelgroep op maat maken
 • Continu bijsturen op basis van real-time inzichten

Starten met een individuele training?

Meer dan 3.000 medewerkers gebruiken Connector

“De learning bites van Connector maken leren ontzettend leuk. En eindelijk weet ik nu écht wat KPIs zijn.”

Angelique Groenendijk

Teamhoofd Geboortezorg

“Door vooraf de leermodules te doen, had iedereen dezelfde basiskennis en konden we in de praktijk direct aan de slag.”

Lenneke M.

Lean Coach

“Het team van Connector heeft ons echt goed geholpen met het ontwikkelen van eigen leertrajecten.”

Joris Keizers

Lean Director

Waarom Connector?

 • Waar en wanneer je wilt
  De flexibiliteit van online leren. Updates, kennis en informatie allemaal op één plek. Bereikbaar vanaf laptop, smartphone en tablet.​ Beschikbaar op het moment dat jij ermee aan de slag wil.
 • Grote variëteit
  Leermodules met grote variëteit aan werkvormen, zoals video’s, interactieve infographics, quizzen etc. Inclusief eenvoudig beheer. Naast leermodules is er ook ruimte om opdrachten, documenten en assessments in te richten.
 • Gericht communiceren
  Elke doelgroep binnen de organisatie ziet zijn eigen ‘Netflix stijl’ homepagina met die updates die voor hen relevant zijn. Elke medewerker ziet op de persoonlijke homepagina wat voor hem of haar relevant is.
 • Inzicht
  Realtime inzicht in prestaties en trends. Wie is er mee en wie blijft achter? Check in mini surveys snel hoe er naar je ontwikkeltraject wordt gekeken en zie aan de gebruikers data wie er op de hoogte is en wie nog niet. Zo pas je nog beter je interventies aan op de situatie.​
 • Interactief
  Zie de antwoorden die andere collega’s geven op vragen. Communiceer in groepen via de sociale tijdlijn en werk met stop-go video’s waar collega’s eerst een keuze moeten maken voor de video verder gaat. Of vraag collega’s een opdracht te doen waarvan ze als resultaat een foto of video posten op het platform. Interactie maakt verandercommunicatie zinvol en effectief.​