Je wilt je organisatie transformatie efficiënt, snel en duurzaam laten verlopen. Én je wilt alle medewerkers meenemen in de why, how & what. Thema’s die ons als veranderexperts al jaren naar het hart gaan. De LCG Connector ondersteunt de verandering in jouw organisatie.

Een online omgeving waar leren over de verandering binnen jouw organisatie centraal staat én waar je hulp krijgt om aan de slag te gaan centraal staan. Een omgeving die bijdraagt aan het verbinden van medewerkers. Online, maar zeker ook offline. Samen leren én samen doen.

Vijf redenen om de LCG Connector in te zetten

1. Meer medewerkers starten tegelijk

Duurzame verandering gaat niet om één medewerker die 1000 meter vooruit beweegt, maar om 1000 medewerkers die samen één meter vooruit bewegen! Betaalbaar, flexibel en daarmee voor iedereen beschikbaar. Met de online leermodules in de Connector neem je álle medewerkers mee in het waarom, hoe en wat van jouw veranderopgave.

LCG Connector online leerplatform

2. Efficiënt leren waar en wanneer je wilt

We zijn al veel te druk met het werk dat er ligt! Tijd vrij maken om bezig te zijn met verbeteren is daarom best lastig. Helemaal als je niet met collega’s op dezelfde locatie zit en de agenda’s altijd vol zijn. Met de LCG Connector kan je kennis opdoen wanneer jij dat wilt en op een locatie die je zelf kiest, bijvoorbeeld gewoon achter je eigen bureau. Natuurlijk pas je de inzichten samen toe. Door eerst online te leren, zorg je ervoor dat je de tijd samen met je collega’s efficiënt kan gebruiken. Iedereen is voorbereid en in het live contact ligt de focus op verdiepend begrijpen en samen toepassen.

LCG Connector efficiënt leren

3. Geen tijdelijk effect, maar duurzame impact

Een verander traject is een investering op de korte termijn, om de vruchten te plukken op de lange termijn. Ook na de buzz van de eerste maanden valt er juist nog veel winst te halen. Het LCG Connector platform is en blijft beschikbaar en kan voortdurend worden aangevuld met nieuwe content. De LCG Connector is er ook na het eerste, na het tweede én na het vijfde jaar om jouw organisatie te ondersteunen. Zo houd je de motivatie om aan de slag te gaan hoog en is de benodigde kennis altijd beschikbaar en up-to-date.

LCG Connector duurzame impact

4. Een fantastische bron van kennis

Je leert op een speelse, afwisselende manier de principes, technieken, mindset en houding en gedrag die passen bij jouw organisatie. Continue wordt er nieuwe kennis toegevoegd aan het platform: best practices uit de praktijk, nieuwe inspiratie en verdieping. Zodra er voor jou relevante nieuwe content wordt geplaatst brengen we je hiervan op de hoogte. Zo blijf je geïnspireerd en gemotiveerd!

LCG Connector samen leren

5. Stap-voor-stap online hulp bij het toepassen van tools en technieken

Met alleen de kennis kom je er niet. Juist experimenteren en aan de slag gaan met alles wat je hebt geleerd gaat zorgen voor het succes. De LCG Connector geeft de kans om zelfstandig de geleerde tools & technieken toe te passen. Niet alleen trainen en kennis opdoen, maar handen uit de mouwen en starten met toepassen!

LCG Connector tools en technieken

Zelf de LCG Connector ervaren?

Neem vrijblijvend contact op voor een demo.

Meer weten over de LCG Connector?

Meer weten over de LCG Connector?

Of wil je persoonlijk advies? Maartje helpt je graag.
Bel of mail haar gerust, [email protected].

[email protected]