Event

Tot de kern, met o.a. Ray Klaassens en Sierd Nutma

Kernwaarden hebben is niet zo moeilijk. Kernwaarden naleven en zo je organisatiedoelstellingen halen, dat maakt verschil. Op 4 februari 2022 organiseren we het nieuwe event voor leiders en leidinggevenden die geloven in de kracht van kernwaarden. Ben jij erbij? Nog maar een aantal plaatsen beschikbaar!

Artikel

Een goede leider durft ruimte te geven

Door als leidinggevende uit te gaan van wat de medewerkers motiveert, ontstaat er eigenaarschap op de werkvloer, komen ideeën om te verbeteren sneller op tafel en voelen medewerkers meer energie. Hoe bereik je dat?

Waarmee kunnen we jouw organisatie helpen?

Duurzaam resultaat door écht samenwerken

De gemene deler van onze klanten? Ze willen écht beter worden. Voor hun klanten, hun medewerkers én voor de samenleving. Dat levert resultaten op waar we trots op zijn.

Een selectie van klanten met wie we werken aan hun organisaties

Bouwen aan een samenleving die klaar is voor de toekomst.

Een samenleving waarin het ‘samen leven’ voor iedereen beter wordt. Met meer levensgeluk tot gevolg. Dat is ons 50-jaren doel. Weten hoe wij hieraan elke dag bijdragen?

Great Place to Work

Bij LCG vinden we werkplezier heel belangrijk. Niet alleen bij al onze klanten, maar juist ook binnen onze eigen organisatie. We zijn daarom enorm trots dat we al zes keer uitgeroepen zijn tot ‘Great Place to Work’. Zien wat dat inhoudt?

Maak kennis met de LCG’ers

Bij LCG werken zo’n 65 enthousiaste en professionele consultants, trainers en interim managers. Stuk voor stuk zijn het eigenzinnige figuren, die niet over één kam te scheren zijn. Kennis met ze maken? Lees hun profielen of bekijk het hele team.

Starten met trainingen?

Start met onze Lean & Agile trainingen een duurzame impact binnen jouw organisatie. Onze belofte: het wordt een avontuurlijke en leerzame reis.

Incompany?

Start de verandering in jouw organisatie door een training op maat, afgestemd op jouw specifieke doelen.

Recente artikelen


Verkennend gesprek?

Verkennend gesprek?

Je vraag, plan of beoogde doelen bespreken? Of gewoon eens kennismaken met een van onze consultants? Neem gerust contact op met Maart of Sascha van ons World Class Office. Ze helpen je graag.

+31 (0)85 0655 392