Terug naar alle inspiratie

Al zes keer Great Place To Work Nederland

Al zes keer Great Place To Work Nederland

In 2020 zijn we voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot Great Place to Work Nederland. We zijn hier apetrots op en heel erg blij mee! Daarnaast hebben we in 2020 in Europa de 7e positie van Best Medium Workplaces (6e in 2019 en 7e in 2018).

Ook in 2020 behoren we tot de Best Workplaces. Vanwege het coronavirus vanzelfsprekend geen grote viering, maar Great Place To Work Nederland maakte op 16 juni 2020 er online een feestelijke uitreiking van. 

LCG vergroot het levensgeluk

LCG is een adviesbureau dat het levensgeluk wil vergroten. Daar is onze werkwijze en organisatiecultuur, de LCG-cultuur, volledig op gericht. We vergroten het levensgeluk door organisaties te helpen hun prestaties te verbeteren en zo hun impact te vergroten door gebruik te maken van de Lean en Agile filosofie. De essentie is om van klant zijn een feestje te maken en voor medewerkers het werk inspirerend te laten zijn. Gevolg: betere bedrijfsresultaten. Om de grootst mogelijke impact te bereiken bij klanten hebben wij het werkplezier van onze eigen medewerkers hoog in het vaandel. Practice what you Preach dus.

Onze werkwijze is in 2020 voor de zesde keer beloond met de benoeming van beste werkgever van Nederland. En de aandacht voor het werkgeluk van de eigen medewerkers is in 2018 en 2019 ook beloond met de respectievelijk de zevende en zesde plaats in de Europese ranking voor Best Workplaces.

Wil je bij LCG, een Great Place to Work, werken?

Ga naar onze vacatures

Een bijzondere prestatie waar we als LCG heel trots op zijn, omdat onze organisatie nog maar tien jaar bestaat. Ons geheim? Het is er één in de categorie ‘Practice what you preach’. Wij zijn namelijk dagelijks met organisaties bezig om diens klanten blijer en meer tevreden te laten zijn en voor medewerkers het werk inspirerend te maken. Daarmee worden tevens betere (bedrijfs)resultaten gerealiseerd. Om de impact bij onze klanten zo groot mogelijk te maken heeft LCG het werkplezier van de eigen medewerkers hoog in het vaandel.

Best workplaces Nederland 2020


Over de auteur

Met veel enthousiasme, positiviteit en nieuwsgierigheid begeleid ik teams graag in transformaties richting efficiënter en beter samenwerken.

profiel Theresa Hackelberg