Terug naar alle inspiratie

LCG voor vijfde keer nummer 1 in top van 'Best Workplaces'

LCG voor vijfde keer nummer 1 in top van 'Best Workplaces'

Op 26 maart 2019 werd bekend dat LCG wederom de nummer 1 is van de Top Best Workplaces 2019 van Nederland, in de categorie Medium (50-250 medewerkers). We voldoen daarmee voor de vijfde keer op rij aan de criteria die Great Place to Work stelt op basis van medewerkersperceptie en werkgeversbeleid. Daar zijn we heel trots op!

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Zij certificeren de deelnemende organisaties op basis van de antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid. Alleen de hoogst scorende organisaties krijgen de erkenning ‘Best Workplace’.

Tekortkomingen worden strategisch doel

Arjen Hoekzema, Lean consultant en trainer bij LCG: “Het worden van een Great Place to Work is voor ons geen doel op zich. Het meedingen naar de titel is steeds weer een reden om te werken aan onze belangrijkste tekortkomingen. Door deze tot een strategisch doel te maken, kregen we het in de afgelopen jaren voor elkaar om rondom thema’s als balans en beloning een kentering teweeg te brengen. Met blijere medewerkers als gevolg. Daarnaast is het een manier om de beste mensen aan te trekken om voor ons te komen werken. We zijn enorm trots op het resultaat.”

Anne Vennemann, ook Lean consultant en trainer bij LCG, vult aan: “LCG verdient deze prijs omdat het een organisatie is waarin we echt naar elkaar omkijken, zowel in goede als in slechte tijden.”

Wil je bij LCG, een Great Place to Work, werken?

Ga naar onze vacatures

Meer bedrijven streven naar meer werkgeluk

Net als in de voorgaande jaren staan we ook nu weer op de eerste plaats. Dat had niet veel gescheeld, want de concurrentie was stevig! Dat kan alleen maar betekenen dat meer bedrijven inzien hoe belangrijk het is dat medewerkers het naar hun zin hebben op de werkvloer. Werkgeluk is iets waar wij ons al jaren voor inzetten, zowel binnen LCG als bij onze klanten. We feliciteren alle andere organisaties die ook de mooie titel Top Best Workplace 2019 hebben.


Over de auteurs

Ik ben nieuwsgierig aangelegd en altijd bereid om grondig ergens in te duiken, tot ik de inhoud begrijp. Dat schept vertrouwen. Ik gebruik de kracht van visualisaties en ben daarmee in staat om complexe zaken simpel uit te leggen.

profiel Arjen Hoekzema