Om deel te kunnen nemen aan de Black Belt training moet je eerder een LCS Green Belt hebben gehaald bij ons of bij een andere organisatie. Heb je al een Green Belt, maar niet via het LCS, dan bieden we de mogelijkheid deze via een verkort traject te halen.

Een Lean Black Belt certificaat van het Lean Competency System (LCS) is een verrijking, een geweldige mijlpaal. Het geeft erkenning van jouw Lean capaciteiten binnen jouw eigen organisatie en het geeft ook internationaal de erkenning die je verdient.

Het Lean Black Belt certificaat toont aan dat je zelfstandig een Lean traject kunt begeleiden (zie vereisten voor examen). Om deel te kunnen nemen aan het Black Belt examen moet je eerder een Green Belt hebben gehaald bij ons of bij een andere organisatie. Heb je al een Green Belt, maar niet via het LCS? Dan bieden we de mogelijkheid deze via een verkort traject te halen.

Wél een Green Belt, maar niet van het LCS?

Vraag dan een assessment aan door een bericht te sturen aan Maartje. Zo kun je alsnog snel instromen in de Black Belt training.

Lean Green Belt Assessment

Wat levert dit assessment je op?

Ten eerste krijg je inzicht in waar jouw kennis en praktijkervaring in lijn ligt met de vereisten van een LCS Green Belt. Zo ontdekt je wat de hiaten zijn en wat je ervoor moet doen om de gemiste praktijkervaring of kennis bij te spijkeren. Zodra alles in lijn ligt met de vereisten van het LCS en je slaagt voor de Green Belt toets dan ontvang je het LCS Green Belt certificaat!

Wat doen we tijdens dit assessment?

  • Samen met de trainer leg je jouw Green Belt trainingsprogramma naast het trainingsprogramma van LCG. Zo beoordelen we samen welke onderwerpen voldoende en welke onvoldoende aan bod zijn geweest.
  • Ditzelfde doen we voor jouw praktijkervaring. De LCS-eis is aantoonbaar minimaal 1 dag in de praktijk hebben gewerkt met Lean instrumenten en technieken.
  • Kleine hiaten in kennis worden door onze trainer direct besproken en daarmee verholpen.
  • Voor grotere hiaten spreken we vervolgacties af om deze op te vullen.
  • Je doet een Green Belt toets.
  • Als er geen grote hiaten zijn en je slaagt voor de Green Belt toets dan ontvang je het LCS Green Belt certificaat.

Praktische informatie

  • Het assessment duurt een halve dag (exclusief eventuele vervolgacties om grote hiaten te verhelpen)
  • Kosten zijn €825 (excl. btw), dat is inclusief het officiële LCS Green Belt certificaat
  • Locatie is in overleg bij de deelnemer op locatie of bij Kaap Doorn, Postweg 9 in Doorn

Assessment aanvragen?

Assessment aanvragen?

Heb je vragen over het assessment of wil je deze aanvragen?
Maartje helpt je graag. Bel haar gerust of mail naar [email protected].

[email protected]