Interim leiders voor organisaties in verandering.

De Interim Club van LCG levert verbindende leiders met een frisse blik en een flinke rugzak vol ervaring. Met hun inzet geef je direct een boost aan de kwaliteit van je leiderschapsteam. Onze interim managers hebben ruime leidinggevende ervaring. Zowel in de lijn als in veranderprogramma’s, Lean trajecten en Agile transformaties.

Verbindende leiders met scherpe verbetervaardigheden.

Maak kennis met onze interim leiders

Onze interim leiders hebben in verschillende branches, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven, succes geboekt. Ons zelf startend vermogen en onze daadkracht maken dat we verder gaan dan alleen de dagelijkse problemen oplossen. We bouwen aan het verbetervermogen van de hele organisatie.

logo ciz
logo Eigen Haard
logo Gemeente Utrecht
logo Greetz
logo Isala
logo Kadaster
logo Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
logo Ministerie van Defensie
logo NN
logo Nestlé
logo Philips
logo ProRail
logo Reinaerde
logo Slingeland Ziekenhuis
logo Staedion
logo Tony's
logo Triodos
logo Vattenfall
logo Welzorg
logo WZA

Hoe wij werken

Bij De Interim Club geloven we in verandering met een mensgerichte, positieve insteek. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we altijd aan de harde (resultaat) én hardnekkige (gedrag) kant van verandering werken. We sluiten aan bij de doelen die de organisatie heeft en brengen vaardigheden in die helpen om de verandering te realiseren.

Persoonlijke ontwikkeling vinden onze interim leiders belangrijk, net als het gebruik van transparante en visuele stuurmiddelen om de voortgang van de verandering inzichtelijk te maken. ​Verder zie je ons het volgende altijd doen:

We nemen echt het stokje van je over.

Het komt goed. Je kunt meteen weer ademhalen. En dan gaan we verder bouwen.

Expertise binnen handbereik.

We hebben bij LCG veel specifieke inhoudelijk expertise. Met één interim manager van LCG haal je de ervaring van 65 collega’s in huis. Van ontwikkeling van een management team tot het laten groeien van hele ondernemingen. We bouwen en versterken om organisaties klaar te maken voor de toekomst.

Duidelijke richting voor de toekomst.

We zorgen voor richting. Samen met jullie stellen we niet alleen heldere doelen voor ons succes binnen de opdracht, we kijken ook samen met jou als opdrachtgever naar de koers voor de langere termijn.

Snel de juiste persoon, snel impact.

Ook al gaat kwaliteit boven snelheid, we gaan voor het inzetten van de best passende persoon binnen een maand. En maken vervolgens een vliegende start. Door onze ervaring als consultants begrijpen we snel inhoudelijke situaties en zijn we ingesteld op direct resultaat boeken.

Alle info op een rij?

 

Wie we zijn

Dankzij het ecosysteem waar we onderdeel van zijn, hebben we direct toegang tot andere diensten die we kunnen inzetten in onze interim klussen. Denk aan leiderschapscoaches, teamcoaches, data-analisten, communicatie experts, makers van creatieve events, Lean en Agile experts. Alles wat een organisatie helpt om te ontwikkelen. En wat onze interim leiders helpt om blijvende impact te maken.

Waarom kiezen voor interim leiders van De Interim Club?

We gaan voor de beste match. We kiezen voor de juiste interim leider afhankelijk van het verandervraagstuk en natuurlijk persoonlijke klik.

We werken op basis van een op maat gemaakte aanpak. We nemen bakken ervaring mee en vinden snel uit wat werkt in deze specifieke situatie.

We zoeken naar samenwerking door gebruik te maken van kennis en ervaring van alle interim leiders en van alle mogelijkheden die de LCG familie ons te bieden heeft.

Wat ons zo bijzonder maakt, is dat je als klant niet alleen een steengoede leider krijgt, maar vooral een leider met scherpe verbetervaardigheden. We kaarten moeilijke zaken aan, nemen geen blad voor de mond en geven niet op. Onze interim leiders hebben zich namelijk bewezen als COO of operationeel leiders in succesvolle transities, veelal Lean en Agile veranderprogramma’s.

Onze interim leiders hebben in verschillende branches, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven, succes geboekt. Ons zelfstartend vermogen en onze daadkracht maken dat we verder gaan dan alleen de dagelijkse problemen oplossen. We bouwen aan het verbetervermogen van de hele organisatie.

Verkennend gesprek?

We kunnen ons zo maar voorstellen dat je enthousiast bent geworden van ons verhaal. Meer weten? Bel dan eens met Marleen om vrijblijvend van gedachten te wisselen.

+31 6 15 180 718

[email protected]

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte door inspirerende verhalen, nieuwe ontwikkelingen en evenementen