Terug naar alle inspiratie

De klantarena: geen doel op zich, wel een handig middel

De klantarena: geen doel op zich, wel een handig middel

Afgelopen zomer organiseerden wij een klantarena. Waarom? Om de klantbehoefte op het gebied van Agile scherp in beeld krijgen, zodat wij hierop kunnen inspelen. We gingen in gesprek over wat onze klanten waardevol vinden. Hierbij luisterden we aandachtig naar wat zij ons vertelden over het Agile aanbod, onze website, onze producten en LCG. Dus, heb jij behoefte aan inzicht in je klantbehoeftes, doe een klantarena.

Lights, camera…action!

Een klantarena heb je niet zomaar. De arena’s in Rome zijn immers ook niet op één dag gebouwd. Het organiseren van een klantarena vereist dus best wat voorbereiding. Je hebt een helder beeld nodig van wat je eigenlijk wil vragen aan jouw klanten. En wat dacht je van een goede gespreksleider, de juiste zaalopstelling en, niet te vergeten, de klanten zelf! Door samen te werken en positieve energie kom je natuurlijk al heel ver. En dan zit je daar opeens als toeschouwer, deelnemer, gespreksleider… in de klantarena.

Ook een klantarena organiseren?

Neem contact op

Hoe zag het er uit en wat bracht het ons?


Over de auteur

Ik creëer ruimte en vertrouwen voor ieder individu en elke vraag. Als creatieve doener en denker kies ik een aanpak die bij de verandering en organisatie past.

profiel Anne Vennemann