logo ciz
logo Eigen Haard
logo Gemeente Utrecht
logo Greetz
logo Isala
logo Kadaster
logo Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
logo Ministerie van Defensie
logo NN
logo Nestlé
logo Philips
logo ProRail
logo Reinaerde
logo Slingeland Ziekenhuis
logo Staedion
logo Tony's
logo Triodos
logo Vattenfall
logo Welzorg
logo WZA

In de Obeya trainingen leer je hoe Obeya transparantie en de communicatie tussen teams helpt verbeteren en de besluitvorming versnellen. Je leert om de productiviteit te verhogen door het stroomlijnen van processen en het verminderen van verspilling. De praktische trainingen zorgen voor inzicht en inspiratie!

Bij LCG vergroten we het levensgeluk. En dat ervaar je in al onze trainingen! Zo zijn er altijd twee trainers, die zorgen voor veel afwisseling en humor. Dat houdt de energie hoog, maakt leren leuker en zorgt ervoor dat alle inhoud beter beklijft. Bovendien zorgen twee trainers voor meer aandacht, meer tijd voor persoonlijke vragen en een dubbele dosis inspiratie. Je gaat naar huis met meer energie dan je binnenkwam!

Overzicht Obeya trainingen

Obeya webinar (gratis)

Gratis kennismaking met Obeya

In dit webinar leggen we de theorie achter Obeya uit en vertellen we hoe dit in de praktijk werkt.

Duur: 1 uur

Obeya Fundamentals

Start met Obeya

Wil je weten wat Obeya precies is? En hoe dit jou en jouw collega’s kan helpen in jullie werk? Doe dan de Obeya Fundamentals training.

Duur: 1 dag

Obeya brochure

Direct in je mailbox

In deze gratis brochure vind je alle informatie die je nodig hebt om een keuze te maken tot inschrijving. Veel leesplezier!

Ervaringen – wat zeggen deelnemers

De nieuwe Obeya trainingen van LCG gaan in mei 2023 van start! Logisch dat er nog geen ervaringsverhalen zijn van deelnemers.

Bij LCG bieden we een breed aanbod aan andere lean trainingen en delen graag de ervaringen van trotste deelnemers. LCG wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,1. We hebben deelnemers uit vrijwel alle sectoren. Van overheid, onderwijs en zorg tot woningcorporaties, financiële dienstverleners en de energiesector.

Waarom een Obeya training?

Obeya is een gedachtegoed dat de oorsprong heeft in de Lean filosofie. Om als organisatie sneller betere besluiten te kunnen nemen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van Obeya. Obeya trainingen helpen dit in de praktijk toe te passen, maar dragen ook bij aan het creëren van een cultuur die jou en de organisatie in staat stellen om sneller betere besluiten te nemen.

De Obeya uitgelegd in 5 minuten

Waarom kiezen voor LCG trainingen?

LCG gelooft in de combinatie van offline én online leren, ook wel ‘blended learning’ genoemd. Onze fysieke trainingen vormen de basis. Maar alles wat je daar leert, blijft beter én langer hangen, wanneer je er ook digitaal mee blijft oefenen. Je haalt dus meer uit deze fysieke trainingsdagen door met de inhoud ook thuis of op het werk aan de slag te gaan.

Je gaat tussen trainingsdagen door aan de slag met praktijkopdrachten. En op ons digitaal leerplatform Connector doorloop je verschillende kleine blokjes. Deze ‘learning bites’ bestaan uit formats zoals korte filmpjes, meerkeuzevragen, theorie en invuloefeningen. Ook is er een sociale tijdlijn waarop je vragen en inzichten deelt met alle andere deelnemers.

Al deze informatie is niet alleen tijdens jouw training beschikbaar, maar kun je tot een jaar na de start van je training blijven gebruiken. Toegang tot ons leerplatform Connector zit inbegrepen bij jouw training. Zo haal jij het maximale resultaat uit je training!

Wij geven de Lean Trainingen altijd met twee trainers. Dit betekent dubbele focus, twee keer zo veel ervaring die we je meegeven én dubbel zoveel plezier.

Agile training

FAQ

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte door inspirerende verhalen, nieuwe ontwikkelingen en evenementen