Over Anneloes

Met een positieve mindset, een gezonde dosis nieuwsgierigheid en een praktische instelling, wil ik niet alleen de beste versie van mezelf zijn, maar er eveneens voor zorgen dat klanten en collega’s dit ook kunnen zijn. “Dat moet toch beter kunnen”, denk ik wel eens bij mezelf. Dan ga ik vragen stellen, analyseren en plannen om stap voor stap tot een beter resultaat te komen. En dat telkens opnieuw, want er kan altijd nog een tandje bij. Al doe ik niets zonder humor en zelfrelativering, het leven is immers al serieus genoeg.

Wat is jouw ervaring met veranderen en verbeteren?

Voor ik bij LCG aan de slag ging, stond veranderen en verbeteren niet in mijn jobomschrijving. En toch deed ik het. Het was sterker dan mezelf. Want waarom zou iets moeilijk moeten als het ook makkelijk kan? Omdat we het altijd zo deden? Omdat het moet van de baas? Samen met de collega’s ging ik steevast op zoek naar een prettige manier van werken die ook nog eens voor de beste resultaten zorgde.

Recente opdrachten

  1. Lean consultant in het verandertraject van een sales proces
  2. Lean consultant in de transformatie van een verbeterproces

Wat vind jij belangrijk voor organisaties in de toekomst?

Organisaties in de toekomst durven. Ze durven toegeven. Toegeven dat ze fouten maken en niet alles kunnen. Ze durven zichzelf in vraag te stellen en zich aan te passen aan de noden van hun medewerkers, hun klanten en de maatschappij. Ze zijn wendbaar. En ze gaan hun medewerkers en andere bedrijven waarderen om hun sterktes en kwaliteiten. Op basis daarvan gaan ze duurzame samenwerkingen en verbintenissen aan waarbij iedereen in zijn expertisegebied en zijn kwaliteiten kan uitblinken, op elk niveau.

You can’t start a fire without a spark.

Bruce Springsteen

Een van je favoriete quotes?

Alle grote dingen beginnen klein en met vele kleine stapjes kan je grote dingen doen.

Favoriete inspiratie

  1. Stilte: laat mij een uurtje voor mij uit staren en bezinnen en er gebeuren wonderlijke dingen
  2. Afbeeldingen in Google
  3. Tafelen met familie en vrienden

 

Andere collega's