Over Crispijn

Vanuit nieuwsgierigheid en met positieve energie denk ik altijd in mogelijkheden en deze mindset breng ik over op mijn omgeving. Op basis van een sterk analytisch vermogen ben ik scherp en doelgericht in workshops en trainingen. De impact op de mensen met wie ik werk is voor mij het primaire doel en tegelijk ook de ultieme uitdaging. Ik sta altijd ‘aan’ en doe er alles aan om de klantwens te vervullen. Ik ben een betrouwbare, neutrale sparringpartner voor managers en medewerkers.

LCG raakt de kern van waar met mensen werken voor mij om draait. Mensen activeren, zelf verantwoordelijk maken en gericht zijn op mensen gelukkig maken. Dat is hoe medewerkers empowered worden en hoe klanten echt geholpen worden. In mijn ogen brengt LCG het trainersvak en consultancy werk op doeltreffende wijze bij elkaar.

Wat is jouw ervaring?

Begin 2012 rondde ik het management traineeship van ORMIT af. Na opdrachten in de productieomgeving van VDL Enabling Technologies Group en op de Marketing & Sales afdeling van PostNL, werkte ik mee aan de opbouw van het Customer Excellence (CE) programma binnen ABN AMRO IT. Sinds ik in dienst ben bij LCG werk ik als CE expert mee aan het implementeren van Lean in diverse teams van ABN AMRO IT.

Wat inspireert je?

In Nijmegen haalde ik mijn masterdiploma in de Natuurkunde. Nu is dit vakgebied weer mijn hobby geworden. Ik woon in Amsterdam net als zijn vriendin Natída. Na een jaar intensief wielrennen met als resultaat vijf beklimmingen tijdens Alpe d’HuZes, sta ik nu weer veel op de tennisbaan. Je kunt mij ook tegenkomen op diverse festivals, van North Sea Jazz tot Lowlands. Rust vind ik thuis op de bank, met een boek in mijn hand of een boeiende tv-serie op de buis.


Volledig digitaal werken: 5 geleerde lessen

Sinds de coronamaatregelen zijn ingegaan, werkt Nederland massaal vanuit huis en volledig digitaal. Voor organisaties leidt dit tot grote uitdagingen, waar geen draaiboeken voor zijn. […]