Over Isabelle

Ik heb een groot hart voor de mensen om mij heen. Ik koos ervoor mijn hart te volgen en studeerde daarom verpleegkunde. Ik werkte als verpleegkundige in een ziekenhuis en de thuiszorg. Vervolgens werkte ik tijdens mijn masterstudie gezondheidswetenschappen (Universiteit Maastricht) als docent verpleegkunde aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Daar ontdekte ik mijn gedrevenheid in het laten groeien van mensen: wat een energie komt er vrij als mensen durven te leren!

Wat is jouw ervaring?

Een aantal jaren werkte ik als adviseur op het gebied van kwaliteitscertificering (HKZ, een ISO-keurmerk) en procesverbeteringen. Daar vervulde ik onder andere de verbindende rol van kwaliteitsmanager in een grote zorgorganisatie. Ik stond bekend als uitdagend gesprekspartner voor mensen uit de hele organisatie.

Voordat ik Lean coach was in het VU medisch centrum, werkte ik samen met professionals aan procesverbeteringen. Vaak waren dat verbeteringen die ervoor zorgden dat patiënten sneller hun diagnose kregen in minder ziekenhuisbezoeken.

Als Lean coach, coachte ik teams en leidinggevenden om probleemoplossers met oog voor uitstekende kwaliteit te worden: op poliklinische afdelingen, in een laboratorium en in administratieve HR processen. Als Lean expert ben ik sensitief en toon ik tegelijk lef door de kritische vraag aan de juiste persoon te stellen.

Wat inspireert je?

Met Franse roots, geniet ik in mijn vrije tijd van mooi en (h)eerlijk eten met een bijpassend glas wijn. Mijn twee kleine jongens maken mij een trotse moeder en leren mij iedere dag weer te genieten van de kleinste dingen des levens.


Uitzoomen om de kern van het probleem te achterhalen

LCG maakt organisaties klaar voor de toekomst. Dat doen we door verandering te leiden en begeleiden. Met iedereen, van werkvloer tot bestuurskamer. LCG heeft haar […]

 

 

Andere collega's