WEBINAR

Hoe vergroot je de
executiekracht
van je organistie?


meerdere data, 16.00-17.00 uur

online

Webinar
‘vergroot je executiekracht’

LCG maakt organisaties klaar voor de toekomst en dat doen we voornamelijk door het realiseren van veranderprogramma’s en het faciliteren van de strategievorming die daarbij komt kijken. En daarna, dan gaat het erom de strategie werkend te krijgen. Veel organisaties lukt het wel om hun koers te bepalen, maar schieten tekort in het écht voor elkaar krijgen.

In dit webinar delen we onze ervaring en leren we je hoe je de executiekracht kan vergroten.

Locatie Startdatum Trainingsdag(en)  
Webinar 16-17u do 18 jan 2024
do 18 jan 2024
Inschrijven
Webinar 16-17u
do 18 jan 2024
do 18 jan 2024

Na dit webinar:

  • Weet je welke stappen je moet ondernemen om de executiekracht van je organisatie te vergroten;
  • Weet je hoe je iedereen kan laten bijdragen aan de doelen en strategie van de organisatie;
  • Ken je de vervolgopties om de executiekracht te vergroten om jullie strategie werkend te krijgen;
  • Ben je geïnspireerd door de vele praktijkvoorbeelden;
  • Heb je een uur met veel plezier geleerd van 2 energieke adviseurs.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is voor iedereen die aan de slag wil met de strategie écht werkend te krijgen door het verbeteren van de besturing in de organisatie of een deel daarvan: afdelingshoofden, teamleiders, programmamanagers, directieleden.

Betekenisvolle strategie werkend krijgen

Organisaties zijn continu in beweging. De uitdagingen op het gebied van sociaal welzijn, technologie en klimaat zijn immens. Veel organisaties hebben wél de kennis en ervaring om een betekenisvollere koers te bepalen, maar schieten tekort in het écht voor elkaar krijgen. Want hoe realiseer je de organisatiedoelen met meer werkplezier, gezond financieel resultaat én positieve impact op de samenleving?

Onze visie op strategie werkend krijgen

Wij geloven erin dat heel veel mensen én organisaties van betekenis willen en kunnen zijn voor onze maatschappij. Dit geldt niet alleen voor ‘organisaties zonder winstoogmerk’. Nee, iedere organisatie kan bijdragen aan een mooiere maatschappij. Belangrijk is echter dat het niet alleen bij woorden blijft, want hoe krijg je een betekenisvolle strategie dan werkend? Dit lukt door voor iedereen inzichtelijk te maken welke bijdrage hij/zij heeft aan het succes van de organisatie en te leren hoe de executiekracht in de organisatie te vergroten.

Vragen?

Vragen?

Heb je vragen over dit webinar? Of heb je interesse in dit webinar bij jouw organisatie? Maartje helpt je graag. Bel haar gerust of mail info@lcgconsulting.com.

+31 (0)85 0655 392