In het kort

 • Niet alleen theorie, ervaar ook de praktijk
 • Gratis deelname
 • Leer de kracht van Agile en Scrum
 • Veel interactie
 • Energieke trainers

Gratis Agile Inspiratiesessie

In deze gratis Agile inspiratie workshop leer je de basis van Agile en Scrum. Een mooie manier om kennis te maken met deze manier van continu verbeteren!

Ben jij nieuwsgierig naar het Agile gedachtegoed en wil je ook ontdekken hoe Agile en Scrum helpen om snel en effectief klantwaarde te leveren?

Laat je inspireren!

In deze vlog legt Agile expert Larissa Hendriksen het verschil uit tussen traditioneel projectmanagement en de Agile manier van werken.

Of lees verder over de inhoud van de training.

Agile, Scrum… Wat is dat eigenlijk?

Agile is niet in één woord te vatten. Het woord ‘wendbaar’ wordt vaak als vrije vertaling gebruikt om het flexibele karakter van Agile werken uit te leggen. Je reageert continu op de veranderende klantwens, doordat je regelmatig toetst of datgene wat je maakt ook aansluit bij de klantbehoefte.

In plaats van dat je vooraf een gedetailleerd plan bedenkt, volgt en pas na lange tijd presenteert, werk je meer samen met klanten en andere stakeholders en benodigde partijen die nodig zijn om de verandering te realiseren. Je leert Agile te werken vooral door het te doen en te blijven leren.

Scrum is het meest gebruikte raamwerk dat onder het Agile gedachtegoed valt. Scrum biedt een vast ritme, bijvoorbeeld in een vaste timebox (sprint) van 2 weken, waarin je in kleine stappen waarde levert. Door de kortcyclische afstemming zorg je ervoor dat je steeds datgene levert wat het meest prioriteit heeft en inspeelt op de klantbehoefte.

Wil jij ook leren hoe je dit doet?

“In deze training doorleef je de Agile principes.”

Hoe lever je echt klantwaarde?

De behoefte van de klant is continu in beweging. De wereld verandert snel en daar moeten we dus op inspelen. Alleen op die manier blijf je klantwaarde leveren. Maar wat heb je nodig om aan een continu bewegende klantvraag te voldoen?

Leg de basis met het Agile gedachtegoed en de Scrum manier van werken tijdens dit webinar. Het Agile gedachtegoed en het Scrum raamwerk helpen je te begrijpen dat kort-cyclisch werken de waarde levert die jouw klant verwacht. Je levert continu en in kleine stappen waarde op, waardoor je wendbaar genoeg blijft om in te spelen op een veranderende klantbehoefte.

De gratis Agile Inspiratiesessie biedt jou een duidelijk beeld van wat Agile en Scrum werken is. Je leert hoe je direct jouw eerste stappen kunt zetten richting het leveren van meer klantwaarde.

Locatie

Deze workshop bieden wij aan in Nederland (nabij Utrecht), België (centraal Vlaanderen) en Incompany. Uiteraard ben je overal van harte welkom! Er valt evenveel te leren, te lachen en te ontdekken.

De live inspiratiesessie is van 13.00 tot 17.00 uur.

Nederland

De gratis live workshop vindt plaats in Conferentiecentrum in Kaap Doorn (Postweg 9, 3941 KA Doorn). Het ligt centraal in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug.

Locatie Startdatum Trainingsdag(en)  
Kaap Doorn vr 23 sep 2022
vr 23 sep
Inschrijven
Kaap Doorn
vr 23 sep 2022
vr 23 sep

België

Locatie Startdatum Trainingsdag(en)  
Op dit moment geen trainingen gepland Contact
 
Op dit moment geen trainingen gepland

De Agile Inspiratiesessie is gratis.

Gratis deelname

In het kort

 • Niet alleen theorie, ervaar ook de praktijk
 • Gratis deelname
 • Leer de kracht van Agile en Scrum
 • Veel interactie
 • Energieke trainers

Gerelateerde trainingen

Incompany?

Dat kan! Deze training kunnen we op maat maken. Dat doen we op basis van de specifieke doelen en situatie van jullie organisatie.

Gerelateerde trainingen

Gratis brochure?

Vul je gegevens in en ontvang de gratis brochure direct in je mailbox

  Liever even overleggen?

  Liever even overleggen?

  Heb je vragen over de data of de Agile Inspiratiesessie? Of wil je persoonlijk advies?
  Maartje helpt je graag. Bel haar gerust.

  +31 (0)85 0655 392