In het kort

 • Niet alleen theorie, ervaar ook de praktijk
 • Gratis deelname
 • Leer de kracht van Agile en Scrum
 • Veel interactie
 • Energieke trainers

Gratis Agile Inspiratiesessie (webinar)

In dit gratis Agile inspiratie webinar leren je de basis van Agile en Scrum. Een mooie manier om kennis te maken met deze manier van continu verbeteren!

Ben jij nieuwsgierig naar het Agile gedachtegoed en wil je ook ontdekken hoe Agile en Scrum helpen om snel en effectief klantwaarde te leveren?

Laat je inspireren!

In deze vlog legt Agile expert Larissa Hendriksen het verschil uit tussen traditioneel projectmanagement en de Agile manier van werken.

Of lees verder over de inhoud van de training.

Agile, Scrum… Wat is dat eigenlijk?

Agile is niet in één woord te vatten. Het woord ‘wendbaar’ wordt vaak als vrije vertaling gebruikt om het flexibele karakter van Agile werken uit te leggen. Je reageert continu op de veranderende klantwens, doordat je regelmatig toetst of datgene wat je maakt ook aansluit bij de klantbehoefte.

In plaats van dat je vooraf een gedetailleerd plan bedenkt, volgt en pas na lange tijd presenteert, werk je meer samen met klanten en andere stakeholders en benodigde partijen die nodig zijn om de verandering te realiseren. Je leert Agile te werken vooral door het te doen en te blijven leren.

Scrum is het meest gebruikte raamwerk dat onder het Agile gedachtegoed valt. Scrum biedt een vast ritme, bijvoorbeeld in een vaste timebox (sprint) van 2 weken, waarin je in kleine stappen waarde levert. Door de kortcyclische afstemming zorg je ervoor dat je steeds datgene levert wat het meest prioriteit heeft en inspeelt op de klantbehoefte.

Wil jij ook leren hoe je dit doet?

“In deze training doorleef je de Agile principes.”

Hoe lever je echt klantwaarde?

De behoefte van de klant is continu in beweging. De wereld verandert snel en daar moeten we dus op inspelen. Alleen op die manier blijf je klantwaarde leveren. Maar wat heb je nodig om aan een continu bewegende klantvraag te voldoen?

Leg de basis met het Agile gedachtegoed en de Scrum manier van werken tijdens dit webinar. Het Agile gedachtegoed en het Scrum raamwerk helpen je te begrijpen dat kort-cyclisch werken de waarde levert die jouw klant verwacht. Je levert continu en in kleine stappen waarde op, waardoor je wendbaar genoeg blijft om in te spelen op een veranderende klantbehoefte.

De gratis Agile Inspiratiesessie biedt jou een duidelijk beeld van wat Agile en Scrum werken is. Je leert hoe je direct jouw eerste stappen kunt zetten richting het leveren van meer klantwaarde.

Digitaal

Voorlopig vindt deze Agile Inspiratiesessie alleen online plaats. De digitale training vindt live plaats in onze virtual classroom.

Locatie Startdatum Trainingsdagen  
Webinar vr 15 okt 2021
vr 15 okt
Inschrijven
Webinar do 18 nov 2021
do 18 nov
Inschrijven
Webinar do 23 dec 2021
do 23 dec
Inschrijven
Webinar
vr 15 okt 2021
vr 15 okt
Webinar
do 18 nov 2021
do 18 nov
Webinar
do 23 dec 2021
do 23 dec

Het Agile Inspiratiesessie webinar is gratis.

Gratis deelname

In het kort

 • Niet alleen theorie, ervaar ook de praktijk
 • Gratis deelname
 • Leer de kracht van Agile en Scrum
 • Veel interactie
 • Energieke trainers

Gerelateerde trainingen

Incompany?

Dat kan! Deze training kunnen we op maat maken. Dat doen we op basis van de specifieke doelen en situatie van jullie organisatie.

Gerelateerde trainingen

Gratis brochure?

Vul je gegevens in en ontvang de gratis brochure direct in je mailbox

  Liever even overleggen?

  Heb je vragen over de data of de Agile Inspiratiesessie? Of wil je persoonlijk advies?
  Maartje helpt je graag. Bel haar gerust.

  +31 (0)85 0655 392