Is er in jouw organisatie veel te verbeteren, maar lukt het niet dit goed van de grond te krijgen? Een tijdelijke Lean consultant van LCG gaat samen met jou aan de slag om klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en het organisatieresultaat te vergroten. Mét resultaat, vanaf dag 1.

Je herkent het vast: overal waar je kijkt, zie je ruimte voor verbetering. Je wilt er graag iets aan doen, maar het komt niet van de grond. Wij helpen je door je organisatie te versterken met een tijdelijke Lean consultant. Wij behalen vanaf dag 1 resultaten door kleine verbeteringen snel te realiseren.

Daar hebben we de beste mensen voor. Voor ons staat persoonlijke ontwikkeling centraal: continu verbeteren is continu leren. LCG heeft een uitgebreid selectieproces. We nemen slechts ongeveer 6% aan en iedereen is WO-opgeleid.

Waarvoor kun je LCG inzetten?

Wij kunnen elk vraagstuk aan op het gebied van continu verbeteren. We hebben ervaren Lean consultants, Agile coaches en experts op het gebied van (team)coaching en leiderschapsontwikkeling. Daarbij vervullen we verschillende rollen: trainer, consultant, programmamanager, interim lijnmanager.

Andere rollen om succesvol te veranderen

  1. Interim management
  2. Agile coach
  3. Programmamanager

Hoe onze Lean consultants organisaties helpen

Klantwaarde vergroten

We leren je hoe je jouw klant centraal zet en blijft zetten.

Doorlooptijd verkorten

Aan de hand van waardestroomanalyses kunnen we de doorlooptijd van de kritieke en vitale processen van jouw organisatie aanzienlijk verkorten. Daarmee elimineren we ook alle verspillingen en realiseren we financieel beter resultaat.

Op heldere doelen sturen

Samen bepalen we het Ware Noorden van jouw organisatie. We toetsen de visie en vertalen deze door naar praktische en haalbare doelen. Aan de hand van Obeya leren we daar op sturen.

Meer weten over het starten van een verandertraject?

bekijk onze aanpak


Over de auteur

Ik wil vanuit verbinding en contact met plezier impact maken. Ik geloof in echte meetbare resultaten die het werk leuker en/of makkelijker maken.

profiel Ronnie Wenting