Met trots zijn we al zes jaar op rij een Best Workplace. Dat is geen doel op zich, maar zorgt ervoor dat we elke dag de best mogelijke keuzes maken voor onze organisatie. We geloven namelijk heilig: tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Kenmerken van een beste werkgever

Elke organisatie is uniek en kent een eigen cultuur. Het bouwen én borgen van die cultuur is niet zomaar gedaan. En dat wordt niet door een paar mensen bepaald. Het gedrag van alle medewerkers bij elkaar, dát maakt de cultuur van een organisatie. We zijn dan ook trots dat we samen met onze 65 collega’s de LCG cultuur bouwen én borgen. Enkele kenmerken lichten we hieronder graag kort toe.

Luisteren

Wekelijks wordt de medewerkerstevredenheid gemeten en met elkaar besproken, en waar nodig gekeken hoe deze verbeterd kan worden. 

Zorgen

LCG gelooft dat de kwaliteit van ontspanning gelijk is aan de kwaliteit van de inspanning en dat dit voor iedereen anders is. Daarom bepaal je als LCG’er het aantal vakantiedagen zelf. Een maximum is er niet, zolang je er maar minimaal 25 per jaar opneemt. 

Bedanken

Als LCG’er word je altijd op een speciale manier bedankt om onze waardering uit te spreken. 

Vieren

Ogenschijnlijke normale vieringen zoals verjaardagen, jubilea en feestdagen, worden bijzonder creatief en persoonlijk gevierd.

Ontwikkelen

De uitzonderlijke aandacht voor persoonlijke ontwikkeling is uniek. 

Delen

Het fietsevenement ‘Fietsen Door’n Festival‘ wordt volledig gefaciliteerd door LCG zodat 100% van de opbrengsten naar Stichting Make-A-Wish Nederland gaat. 

Inspireren

Successen en fouten worden elke week met elkaar gedeeld. De ene week telefonisch en de andere week fysiek op de zogenaamde LCG-dagen. Het delen van successen en fouten is belangrijk, omdat we geloven altijd van elkaar te kunnen leren. Je hebt pas een probleem als je geen probleem hebt. 

Werven & verwelkomen

Plezier en inhoudelijke ontwikkeling gaan prima samen. We zijn daarom op zoek naar personen bij wie we echt zin hebben om mee samen te werken. 

Past jouw DNA bij LCG?

Wij selecteren nieuwe medewerkers niet alleen op basis van capaciteiten en vaardigheden, maar er wordt ook gekeken naar een match met hun DNA en of die past bij de LCG-cultuur. Dit DNA bevat gedrevenheid en enthousiasme, een grote mate van ontwikkelbaarheid én authenticiteit. In het selectieproces bepalen we ook bij een kandidaat of dat iemand is met wie je in de kroeg een biertje wil drinken. En voorop staat de grote drijfveer en het gezamenlijke 50-jaren doel.


Over de auteur

Met veel enthousiasme, positiviteit en nieuwsgierigheid begeleid ik teams graag in transformaties richting efficiënter en beter samenwerken.

profiel Theresa Hackelberg