Overzicht Lean trainingen

De Lean trainingen van LCG zijn opgebouwd in verschillende modules, ook wel belts genoemd. We hanteren de wereldwijde standaard van het Lean Competence System (LCS) van de Universiteit van Cardiff. Na elke training ben je dus verzekerd van een internationaal erkend certificaat. Je kunt de belts als losse trainingen volgen of direct achter elkaar.

Lean Kennismaking

Gratis webinar

Wil je weten wat continu verbeteren is en hoe Lean jou en jouw collega’s kan helpen bij jullie werk? Ben je benieuwd welke Lean training jij en je collega’s het beste kunnen gaan volgen? Volg dan gratis de Lean kennismaking.

Duur: 1/2 dag

Yellow Belt

Grondige basis voor Lean



Wil je niet alleen de Lean theorie leren, maar ook de Lean principes kunnen toepassen? Wij geven met veel enthousiasme en energie de driedaagse training ‘Lean Yellow Belt’.

Duur: 3 dagen

Green Belt

Word een Lean expert



Wil je niet alleen de theorie van de Lean filosofie leren, maar ook weten hoe je de belangrijkste instrumenten inzet? De Lean Green Belt is de meest complete én meest gekozen training van LCG.

Duur: 5 dagen

Lean Leiderschap

Green Belt



In deze training krijg je handvatten om jouw organisatie klantgerichter, efficiënter én plezieriger te laten functioneren. Oftewel: om een ware Lean leider te worden.

Duur: 6 dagen + 2 avonden

Black Belt – Compleet

Green Belt + Black Belt



Lean Green én Lean Black Belt in een trainingstraject. De complete training duurt 9 dagen. Je krijgt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Lean en zet het geleerde vervolgens in praktijk.

Duur: ca. 9 dagen

Black Belt + Examen

Training + Examen



Je Green Belt op zak? Een Lean Black Belt certificaat is een geweldige mijlpaal dat niet alleen erkenning geeft aan je Lean capaciteiten binnen je eigen organisatie, maar je ook internationaal de erkenning geeft.

Duur: in overleg

Master Black Belt

De kroon op jouw Lean ervaring



Heb je al veel ervaring met het inrichten en uitvoeren van verbeterprogramma’s? Dan is de titel Master Black Belt de kroon op jouw werk. Deze titel is in Nederland de hoogst haalbare kwalificatie op het gebied van Lean.

Duur: in overleg

Een van deze trainingen Incompany?

Een Incompany trainingsprogramma is een uitstekende start van een Lean transformatie, maar is ook uitermate geschikt als interventie gedurende het traject.

Overige Lean trainingen

Lean Summercourse

Green Belt



Heb jij juist tijd om je in de zomer op te leiden tot Lean Expert? Kies dan voor de Lean Summercourse. Dezelfde 5-daagse Green Belt training, maar dan in een kortere doorlooptijd.

Duur: 5 dagen

Green Belt Assessment

Voorbereiding op Black Belt



Heb je wel een vooropleiding in Lean, maar geen LCS certificaat? Dan bepalen we aan de hand van het Green Belt Assessment jouw startpositie voor het Black Belt traject.

Duur: 1/2 dag

Graphic Facilitation

Wil jij leren om effectiever te communiceren en verbeteren met je team of afdeling? Ontdek de kracht van het inzetten van visualisaties in de training Graphic Facilitation.

Duur: 1 dag

Sfeerimpressie

Doordat onze ervaren trainers continu afwisselen tussen theorie en praktijk én plezier een hele belangrijke factor is, krijg je veel energie van onze trainingen. Als LCG geloven we dat je optimaal leert als je theorie onmiddellijk zelf in de praktijk kunt toepassen. Wij zorgen er dus voor dat deelnemers hun opgedane kennis onmiddellijk zelf gaan ervaren.

Wij geloven dat de Lean filosofie helpt om jouw levensgeluk en dat van je collega’s en klanten te vergroten. Vergroot jij samen met ons het levensgeluk? Schrijf je dan nu in voor één van onze trainingen en ervaar het zelf! 

Ervaringen

FAQ