In het kort

  • Maak complexe vraagstukken eenvoudig
  • Direct praktijkervaring
  • In 1 dag
  • Geen voorkennis nodig
  • Slechts €475 (excl. btw)

Graphic Facilitation training

Wil jij als facilitator, teamleider of manager meer impact realiseren door het inzetten van visualisaties? In deze ééndaagse training leer je wat Graphic Facilitation voor jouw organisatie kan betekenen.

Leer te visualiseren zodat je jouw verhaal nog beter over kan brengen.

Wat staat je te wachten?

Met behulp van Graphic Facilitation leer je complexe vraagstukken eenvoudig maken. Het helpt om zaken te concretiseren, te structureren en de creativiteit te bevorderen. Bij visueel denken vertaal je woorden naar beelden en dit dwingt mensen om concreet te worden. De sessies die je begeleidt, verlopen hierdoor efficiënter en leuker.

Wanneer zou je dit kunnen toepassen?

Denk aan het resultaat van een strategische sessie dat je wilt vastleggen, een verbetersessie die je aan het faciliteren bent. Maar het helpt je ook om inzicht te geven in de voortgang of evaluatie van projecten. Je versterkt je tekenvaardigheden, maar je hoeft geen Michelangelo te worden.

Kortom, je ontwikkelt zelfvertrouwen om ‘live’ te visualiseren tijdens teamsessies, workshops of tijdens je presentatie. Lees verder over de inhoud van de training.

Opzet van de training

Wil je alvast een sneakpreview van wat je kunt verwachten, kijk dan onderstaande filmpje:

Onze werkwijze

Wij geven de training altijd met twee trainers. Dit betekent dubbele focus, twee keer zo veel ervaring die we je meegeven én een extra portie plezier. De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers. Er is in de training veel ruimte om praktijkervaringen uit te wisselen en dus om van en met elkaar te leren.

Duur

De training is één dag van 09:00 tot 17.00 uur. Hierin ga je oefenen met het tekenen van iconen, het opbouwen van visualisaties en leer je de theorie achter Graphic Facilitation.

Voorkennis

Het is niet nodig om enige voorkennis te hebben van Lean.

Deze training vindt plaats in Conferentiecentrum in Kaap Doorn (Postweg 9, 3941 KA Doorn). Het ligt centraal in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug. De trainingsdag start om 09:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

Locatie Startdatum Trainingsdag(en)  
Kaap Doorn wo 09 mrt 2022
wo 09 mrt
Inschrijven
Kaap Doorn do 16 jun 2022
do 16 jun
Inschrijven
Kaap Doorn do 08 dec 2022
do 08 dec
Inschrijven
Kaap Doorn
wo 09 mrt 2022
wo 09 mrt
Kaap Doorn
do 16 jun 2022
do 16 jun
Kaap Doorn
do 08 dec 2022
do 08 dec

Maximale groepsgrootte is 16 personen.

Deze training Graphic Facilitation duurt een hele dag en kost slechts €475 per persoon (exclusief btw). En dit is inclusief al het benodigde tekenmateriaal! Je krijgt zelfs een mooie basisset mee naar huis.

Incompany training Graphic Facilitation

De training verzorgen wij op aanvraag ook Incompany, voor minimaal 8 personen. Voor een prijsopgave neem dan contact met ons op.

“Hoe leuk kan leren zijn? Als teamactiviteit deden we de workshop Grafic Facilitation. Op inspirerende wijze en enorm energiek leerden we van Ashley  de beginselen van het ‘tekenen’. Opbrengst: inzicht in hoe Graphic Facilitation in te zetten, een gevuld schetsboek, angst overwonnen om te tekenen, volop ideeën voor toepassing en een heel geslaagde teammiddag.”

Marjolijn Kleingeld, Summa College

Ashley heeft ons een fantastische Graphic Facilitation workshop gegeven. Naast dat het een leerzame dag was, was het vooral een hele leuke dag! Met veel zelf doen, oefenen en samenwerken. De sfeer is los, met humor en snel. We kijken er met ons team heel goed op terug en gebruiken de methodes nu in de praktijk.”

Marijke, Gemeente Rhenen

In het kort

  • Maak complexe vraagstukken eenvoudig
  • Direct praktijkervaring
  • In 1 dag
  • Geen voorkennis nodig
  • Slechts €475 (excl. btw)

Incompany?

Dat kan! Deze training kunnen we op maat maken. Dat doen we op basis van de specifieke doelen en situatie van jullie organisatie.

Liever even overleggen?

Liever even overleggen?

Heb je vragen over de data of de training Graphic Facilitation? Of wil je persoonlijk advies?
Maart helpt je graag. Bel haar gerust.

+31 (0)85 0655 392