Overzicht Agile Scrum trainingen

Agile en Scrum basistraining

Gratis basisopleiding.
Combinatie van on- en offline leren.

In vier online lessen leer je de basistheorie van Agile en Scrum. Vervolgens ervaar je in een middag wat Agile en Scrum in de praktijk betekent tijdens het simulatiespel wat je doet met anderen.

Duur: 1 uur (online deel)
+ 1/2 dag (simulatiespel)

Product Owner

Blended leertraject: de flexibiliteit van online leren met de impact van 1-op-1 coaching.



Als Product Owner speel je een sleutelrol in het web van klanten, stakeholders en het team. Deze training leert je hoe je de rol van Product Owner goed vervult.

Duur:
2 dagen

Scrum Master

Blended leertraject: de flexibiliteit van online leren met de impact van 1-op-1 coaching.



De wereld verandert snel en we moeten steeds sneller meebewegen om klantwaarde te blijven leveren. In de Scrum Master training leer je hoe je aan een continu bewegende klantvraag kunt voldoen.

Duur:
2 dagen

Een van deze trainingen Incompany?

Een Incompany trainingsprogramma is een uitstekende start van een Agile transformatie, maar is ook uitermate geschikt als interventie gedurende het traject.

Accreditaties LCG

Cedeo & CRKBO certificaten



Hoe weet je dat een opleiding aan de juiste, hoge kwaliteitsnormen voldoet? Naast de Lean LCS accreditatie heeft LCG als opleidingsinstituut Cedeo en CRKBO als erkende certificeringen.

Wat is blended learning?

Blended learning is een ontwikkelmethode die steeds vaker wordt ingezet in organisaties. Het combineert traditionele leeractiviteiten met digitale leermogelijkheden.