Wij maken organisaties klaar voor de toekomst.

Dat doen we door te adviseren, realiseren, trainen en coachen. Zo leiden we de verandering. Elke dag weer. Met iedereen, van werkvloer tot bestuurskamer. Daar springen we iedere ochtend ons bed voor uit.

En waarom? Wat is ons hoger doel?
Dat leggen we graag uit.

VAN

Succesvolle
veranderingen…

Elke dag doen onze consultants, trainers en coaches hun uiterste best om veranderingen bij klanten succesvol te maken. Daardoor creëren we met onze klanten…

VIA

…organisaties die klaar zijn voor de toekomst…

De inzet van al onze collega’s bij elkaar samen leidt tot steeds meer organisaties waar klanten gelukkig zijn, medewerkers gelukkig zijn en de resultaten gezond zijn. Zo bouwen we aan een…

NAAR

…samenleving die klaar is voor de toekomst.

Met zulke organisaties maken we de samenleving mooier. Het ‘samen leven’ wordt voor iedereen fijner. Voor klanten, medewerkers, burgers en overheid.

En zo vergroot LCG het levensgeluk.

0x
0

eigenzinnige collega’s

0+
Het 50-jarendoel van LCG

Vergroten van het levensgeluk

Tijdens onze studiereizen naar Japan ontdekten we dat Japanse bedrijven zich op een veel langere termijn richten dan wij in Nederland gewend zijn. Ze stellen soms zelfs 250-jarendoelen! Japanners weten dus dat een langetermijndoel ervoor zorgt dat iedereen het gevoel krijgt aan iets groots bij te dragen. Vraag jezelf maar eens af welk doel jou meer motiveert: iedere dag 200 auto’s voorzien van nieuwe wielen óf in tien jaar tijd meewerken aan de ontwikkeling en productie van de meest milieuvriendelijke auto ter wereld?

Dergelijke doelen zorgen niet alleen voor gemotiveerde medewerkers, maar ook voor tevreden klanten en goede financiën. Wij zijn ervan overtuigd dat we ons 50-jarendoel gaan realiseren door dit continu voor ogen te houden. Dat enthousiasme delen we graag met jou!

Duurzaam resultaat door écht samenwerken

We werken voor klanten in vrijwel alle sectoren. Van de zakelijke dienstverlening tot de zorg. En van onderwijs tot overheid. Hun gemene deler? Ze willen écht beter worden. Voor hun klanten, hun medewerkers én voor de samenleving.

Waarmee kunnen we jouw organisatie helpen?

Lean en Agile?

LCG heeft haar wortels in de Lean en Agile filosofie. En tegelijkertijd is een methodiek geen doel op zich. We doen wat werkt. Wat voor de ene organisatie succesvol is, hoeft voor de ander niet zo te zijn. En andersom. Daarom werkt LCG altijd met een aanpak op maat. Aan het begin van elk traject wordt deze aanpak niet vóór maar mét de klant bepaald.

Je vraag, plan of doelen bespreken? Of gewoon een van onze consultants ontmoeten? Neem gerust contact op met Maartje of Sascha van ons World Class Office. Ze helpen je graag.