In het kort

 • Veel interactie, altijd 2 trainers
 • Beoordeeld met een 9,5 /10
 • In 3 weken Lean expert
 • Internationaal geaccrediteerd certificaat
 • All in prijs van €3.100 (excl. btw)

Green Belt Summer- en Wintercourse

In drie weken je Lean Green Belt certificaat? Doe deze Green Belt Summer- of Wintercourse!

Zie jij in jouw organisatie waar het beter, sneller en leuker kan? En word jij de veranderaar die jouw organisatie nodig heeft? Met de Lean Green Belt training maak je een sprong in je persoonlijke ontwikkeling én creëer je een grote toegevoegde waarde voor jouw organisatie.

De Green Belt training van LCG is niet alleen gericht op het leren toepassen van de Lean tools en technieken. Lean gaat juist ook over gedrag. En daar komt de veranderkundige ervaring van onze trainers goed van pas. Zij combineren als geen ander theorie, praktijk en reflectie. Zo leer je hoe je Lean succesvol kunt toepassen in jouw verbetertrajecten. En word je een voorbeeld voor jouw organisatie in continu verbeteren. Kortom, je bent er na afronding helemaal klaar voor om als Lean expert aan de slag te gaan!

Wat is het verschil tussen de reguliere Green Belt training en de Summer-/Wintercourse?

De trainingen zijn inhoudelijk helemaal hetzelfde. Het enige verschil is dat de trainingsblokken bij de Summer- en Wintercourse dichter bij elkaar liggen. Het reguliere traject duurt ongeveer 7 weken. De Summer- of Wintercourse duurt in totaal zo’n 3 weken. Wil je snel je certificaat halen en ben je bereid drie weken te focussen op de training, dan is de Green Belt Summer- of Wintercourse ideaal voor jou.

Wat kun je verwachten?

 • 5 trainingsdagen — Je gaat vijf dagen aan de slag met de belangrijkste theorie van het Lean gedachtegoed. Deze theorie ga je toepassen in verschillende cases in jouw eigen organisatie. Zo kan veilig leren, met vallen en opstaan, en helpen we je om direct impact te maken in je werk. 
 • 3 praktijkopdrachten — Je krijgt dus ook diverse praktijkopdrachten mee om tussen de trainingsdagen mee aan de slag te gaan. 
 • 8-16 leergenoten — Een groep mensen heeft meer ervaring dan een enkel persoon. Daarom stimuleren de trainers jou en de groep om met én van elkaar te leren. We delen successen, geleerde lessen en oefenen samen met reflecteren.
 • 2 ervaren trainers — Wij geven de Lean Green Belt Summer-/Wintercourse altijd met twee trainers. Dit betekent dubbele focus, twee keer zo veel ervaring die we je meegeven én dubbel zoveel plezier.
 • 1 internationaal erkend certificaat — Aan het eind van de opleiding doe je het examen en behaal je het officieel LCS certificaat (level 1c)!

Wat levert het je op?

Na deze training heb jij als Lean expert:

 • jezelf ontwikkeld tot Lean veranderaar, projectleider of procesverbeteraar
 • je persoonlijke effectiviteit verbeterd op kennis én gedrag
 • de Lean theorie vertaald naar een concreet plan voor jouw organisatie
 • al de eerste resultaten behaald dankzij de praktijkopdrachten
 • met veel plezier geleerd in een veilige, energieke omgeving

Of lees verder over de inhoud van de training.

Voor wie is de Lean Green Belt Summer- en Wintercourse?

De Green Belt opleiding van LCG is geschikt voor iedereen die zich in zijn of haar organisatie wil ontwikkelen tot Lean expert, procesmanager of projectleider in verandertrajecten. De Summer- en Wintercourse is voor diegenen die bereid zijn in een korte tijd dit traject te doorlopen. Dat betekent drie weken focussen op je ontwikkeling.

Voor de Green Belt training is geen specifieke vooropleiding vereist. Het niveau van deze training is vergelijkbaar met MBO/HBO opleidingsniveau.

Na het behalen van je Green Belt kun je direct als expert aan de slag in jouw organisatie. Natuurlijk, hoe meer praktijkervaring je op doet, des te meer je expert wordt. Maar na deze opleiding ben je écht in staat om procesverbeteringen succesvol te leiden. Dat komt omdat je bij onze trainingen niet alleen de Lean theorie en methodieken leert, maar jezelf ook ontwikkelt in Lean gedrag.

Certificaat Lean Green Belt

LCG is geaccrediteerd voor het Lean Competency System (LCS). Een internationaal kwaliteitskeurmerk voor trainingen op het gebied van continu verbeteren. Wij mogen hierdoor internationaal erkende certificaten uitgeven aan deelnemers aan onze trainingen. Hiervoor gelden de volgende eisen:

 • Je hebt de Green Belt training (ook Summer- of Wintercourse) volledig gevolgd (je mag 1 dagdeel missen)
 • Je behaalt het theorie-examen op de laatste dag van de opleiding (dit examen is bij onze opleiding inbegrepen)
 • Je voert Lean praktijkopdrachten uit (ook deze opdrachten zijn bij onze opleiding inbegrepen)

Na het succesvol afronden van de Lean Green Belt Summer- of Wintercourse van LCG ontvang je een volwaardig LCS Green Belt certificaat.

Bij LCG leer je niet alleen de Lean theorie en methodieken, maar ontwikkel je ook Lean gedrag.

FAQ

De Green Belt training van LCG is geschikt voor iedereen die zich in zijn of haar organisatie wil ontwikkelen tot Lean expert, procesmanager of projectleider in verandertrajecten. Wanneer je bereid bent om drie weken te focussen op deze training, dan is de Summercourse ideaal voor jou. Wil je wat meer tijd nemen? Dan doe je de reguliere Green Belt training.

Onze trainers wisselen denken & doen continu af. Na een blokje theorie ga je met de andere deelnemers aan de slag met oefeningen. Daar zitten ook rollenspellen bij. Zo leer je het snelst!

Tijdens de trainingsdagen is er altijd ruimte voor persoonlijke vragen. Na de training zijn er ook verschillende mogelijkheden. Je kunt jezelf verder ontwikkelen tot Lean Black Belt of in jouw verbetertraject begeleiding krijgen van een van onze Lean experts. Ook is er de mogelijkheid om jouw organisatie verder te helpen door bijvoorbeeld Incompany training.

Er is geen voorkennis nodig voor het volgen van de Lean Green Belt training of Green Belt Summer-/Wintercourse. Het niveau van deze training is vergelijkbaar met MBO/HBO opleidingsniveau.

Alle trainingen van LCG worden altijd door 2 trainers verzorgd. Dit betekent dubbele focus, twee keer zo veel ervaring die we je meegeven én dubbel zoveel plezier. De Lean trainers van LCG zijn WO opgeleid en hebben ook ruime ervaring als Lean consultant. Ze brengen dus veel praktijkvoorbeelden (en anekdotes!) mee.

Ja, na het succesvol afronden van de Lean Green Belt Summer- of Wintercourse van LCG ontvang je een volwaardig LCS Green Belt certificaat. LCG is namelijk geaccrediteerd voor het Lean Competency System (LCS). Dat is een internationaal kwaliteitskeurmerk voor trainingen op het gebied van continu verbeteren.

Bij LCG houden we niet zo van verplichten. Je bent dus vrij om te kiezen of je wilt deelnemen aan het theorie-examen. Twijfel je hierover? Dan is er altijd ruimte om dit te bespreken met een van de trainers.

Tot 20 dagen voor de training kun je nog kosteloos annuleren of wijzigen. Daarna worden er kosten in rekening gebracht.

Hotelovernachting bijboeken of annuleren? Dat kan kosteloos nog tot 2 weken voor aanvang van de training.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

De training in 2 minuten

Opzet van de training

De Green Belt Summer- en Wintercourse training is opgebouwd uit 5 trainingsdagen verdeeld over 2 blokken. Een blok van drie dagen en een blok van 2 dagen. Daartussen zit dus 3 weken, zodat je de gelegenheid hebt om in je praktijkopdracht te experimenteren met dat wat je geleerd hebt.

Onze twee trainers zorgen op elke trainingsdag voor veel afwisseling. Dat houdt de energie hoog, maakt leren leuker, zorgt ervoor dat de stof beter beklijft en ga je ook weer vrolijk naar huis. Achterover geleund staren naar oneindig veel PowerPoint slides zit er bij ons niet in!

Wat komt er aan bod?

Het vijfdaagse programma van de Lean Green Belt Summer-/Wintercourse ziet er op hoofdlijnen als volgt uit.

Dag 1, 2 & 3: Ervaar de kracht van Lean en alles wat je nodig hebt voor ‘continu verbeteren’

 • We starten met een simulatiespel waarin we je uitdagen om de vijf principes van Lean in een gesimuleerd proces toe te passen
 • We leren het 1e Lean principe klantwaarde op verschillende manieren inzichtelijk maken en oefenen onder andere met het KANO-model
 • We bespreken het 2e Lean principe waardestroom en waardestroomanalyse (of Value Stream Mapping) en doen een rollenspel om jouw stakeholders te leren over de schutting te kijken
 • We bespreken het inrichten van het ideale en toekomstige proces voor klantwaarde, waarbij we de 8 verspillingen inzichtelijk maken
 • We lichten alle instrumenten toe in de 6 stappen van de verbetermethodiek en oefenen we met onder andere Kaizen, A3 en het werken in sprints
 • We delen de eerste praktijkopdracht waarmee je in jouw organisatie aan de slag gaat
 • We trappen af met een intervisie op de eerste praktijkopdracht en reflecteren daarbij op houding en gedrag
 • We ervaren de kracht van visueel management en leren een structuur inrichten die prestaties en inzet van capaciteit inzichtelijk maakt. Ook gaan we aan de slag met het opstellen van KPI’s en het oefenen met de dagstart.
 • We leren over Genchi Genbutsu, oftewel het werkvloeren, een van de belangrijke elementen van Lean houding en gedrag
 • We zoomen in op standaardisatie als basis voor continu verbeteren en oefenen met de 5S-methodiek voor het inrichten van een efficiënte werkomgeving
 • We delen de tweede praktijkopdracht waarmee je in jouw organisatie aan de slag gaat

Dag 4 en dag 5: Verdieping op de veranderkundige kant van Lean

 • We trappen af met een intervisie op de eerste praktijkopdracht en reflecteren daarbij op houding en gedrag
 • We bespreken het inrichten van het ideale en toekomstige proces voor klantwaarde, waarbij we de 8 verspillingen inzichtelijk maken
 • We leren over Genchi Genbutsu, oftewel het werkvloeren. Een van de belangrijke elementen van Lean houding en gedrag
 • We lichten alle instrumenten toe in de 6 stappen van de verbetermethodiek en oefenen we met onder andere Kaizen, A3 en het werken in sprints
 • We ervaren de kracht het 5e Lean principe Perfectie door visueel management en leren een structuur inrichten die prestaties en inzet van capaciteit inzichtelijk maakt. Ook gaan we aan de slag met het opstellen van KPIs en het oefenen met de dagstart.
 • We delen de praktijkopdracht waarmee je in jouw organisatie aan de slag gaat

Dag 4 en dag 5: Verdieping op de veranderkundige kant van Lean

 • We duiken in op de 3e en 4e Lean principes Flow en Pull, met bijbehorende instrumenten als takttijd, Kanban, vraaganalyse, capaciteitsmanagement en totale team effectiviteit. Ook doen we een tweede simulatiespel om de kracht van Flow en Pull te ervaren.
 • We leren over Hoshin Kanri, oftewel Policy Deployment. We vertalen visie en doelen naar alle functies in de organisatie, onder andere aan de hand van de Circle of Lean
 • We oefenen met presenteren van de praktijkopdrachten om beter te worden in het meenemen van collega’s in verandertrajecten. Ook doen we Catchball, een vorm van ‘speeddaten’ met elkaar om feedback op te halen over de eigen A3-opdracht.
 • We `leren over de 8 rollen van de Lean expert en doen een self-assessment die we daarna bespreken
 • We oefenen met beïnvloedingsstijlen. Als Lean expert heb je niet altijd directe beslissingsbevoegdheid. Hoe zorg je er toch voor dat de juiste beslissingen worden genomen?
 • Tijd voor het examen van 30 minuten. Na succesvolle afronding ontvang je het officiële LCS Lean Green Belt certificaat
 • Feestelijke afsluiting met borrel, muziek en confetti!

Wil je meer details over de training?

Vul je gegevens in en ontvang gratis de Green Belt brochure direct in je mailbox.

Deze training bieden wij aan in Nederland (nabij Utrecht), België (centraal Vlaanderen) en Incompany. Uiteraard ben je overal van harte welkom! De Green Belt Summer- en Wintercourse training in Nederland vindt plaats bij Conferentiecentrum Kaap Doorn (Postweg 9, 3941 KA Doorn). Kaap Doorn ligt centraal in Nederland en is makkelijk bereikbaar. We bieden tevens arrangementen met overnachting aan om het nog aangenamer te maken.

Wintercourse 2023-2024

In de winter van 2023-2024 organiseren we een Wintercourse. Deze duurt langer dan 3 weken in verband met de feestdagen.

Locatie Startdatum Trainingsdag(en)  
Kaap Doorn di 28 nov 2023
di 28 nov + wo 29 nov + do 30 nov
wo 10 jan 2024 + do 11 jan 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn
di 28 nov 2023
di 28 nov + wo 29 nov + do 30 nov
wo 10 jan 2024 + do 11 jan 2024

Een trainingsdag start om 09:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Maximale groepsgrootte is 16 personen. Een training gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Mocht dat niet het geval zijn, laten we dit zo’n drie weken voor aanvang van de training weten en vinden we samen een passende oplossing.

Summercourse 2024

Locatie Startdatum Trainingsdag(en)  
Kaap Doorn ma 17 jun 2024
ma 17 jun 2024 + di 18 jun 2024 + wo 19 jun 2024
ma 08 jul 2024 + di 09 jul 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn
ma 17 jun 2024
ma 17 jun 2024 + di 18 jun 2024 + wo 19 jun 2024
ma 08 jul 2024 + di 09 jul 2024

Data reguliere Green Belt training (Nederland)

Locatie Startdatum Trainingsdag(en)  
Kaap Doorn do 05 okt 2023
do 05 okt + vr 06 okt
do 02 nov
do 23 nov + vr 24 nov
Inschrijven Neem een optie
Nog één plaats vrij
Kaap Doorn ma 30 okt 2023
ma 30 okt + di 31 okt
ma 20 nov
ma 11 dec + di 12 dec
Inschrijven Neem een optie
Nog één plaats vrij
Kaap Doorn wo 15 nov 2023
wo 15 nov + do 16 nov
do 14 dec
wo 17 jan 2024 + do 18 jan 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn do 18 jan 2024
do 18 jan 2024 + vr 19 jan 2024
do 08 feb 2024
do 07 mrt 2024 + vr 08 mrt 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn di 27 feb 2024
di 27 feb 2024 + wo 28 feb 2024
di 19 mrt 2024
di 16 apr 2024 + wo 17 apr 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn wo 03 apr 2024
wo 03 apr 2024 + do 04 apr 2024
do 25 apr 2024
wo 22 mei 2024 + do 23 mei 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn wo 15 mei 2024
wo 15 mei 2024 + do 16 mei 2024
do 13 jun 2024
wo 03 jul 2024 + do 04 jul 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn do 30 mei 2024
do 30 mei 2024 + vr 31 mei 2024
do 20 jun 2024
do 11 jul 2024 + vr 12 jul 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn wo 04 sep 2024
wo 04 sep 2024 + do 05 sep 2024
do 26 sep 2024
wo 16 okt 2024 + do 17 okt 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn di 24 sep 2024
di 24 sep 2024 + wo 25 sep 2024
di 15 okt 2024
di 12 nov 2024 + wo 13 nov 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn
do 05 okt 2023
do 05 okt + vr 06 okt
do 02 nov
do 23 nov + vr 24 nov
Nog één plaats vrij
Kaap Doorn
ma 30 okt 2023
ma 30 okt + di 31 okt
ma 20 nov
ma 11 dec + di 12 dec
Nog één plaats vrij
Kaap Doorn
wo 15 nov 2023
wo 15 nov + do 16 nov
do 14 dec
wo 17 jan 2024 + do 18 jan 2024
Kaap Doorn
do 18 jan 2024
do 18 jan 2024 + vr 19 jan 2024
do 08 feb 2024
do 07 mrt 2024 + vr 08 mrt 2024
Kaap Doorn
di 27 feb 2024
di 27 feb 2024 + wo 28 feb 2024
di 19 mrt 2024
di 16 apr 2024 + wo 17 apr 2024
Kaap Doorn
wo 03 apr 2024
wo 03 apr 2024 + do 04 apr 2024
do 25 apr 2024
wo 22 mei 2024 + do 23 mei 2024
Kaap Doorn
wo 15 mei 2024
wo 15 mei 2024 + do 16 mei 2024
do 13 jun 2024
wo 03 jul 2024 + do 04 jul 2024
Kaap Doorn
do 30 mei 2024
do 30 mei 2024 + vr 31 mei 2024
do 20 jun 2024
do 11 jul 2024 + vr 12 jul 2024
Kaap Doorn
wo 04 sep 2024
wo 04 sep 2024 + do 05 sep 2024
do 26 sep 2024
wo 16 okt 2024 + do 17 okt 2024
Kaap Doorn
di 24 sep 2024
di 24 sep 2024 + wo 25 sep 2024
di 15 okt 2024
di 12 nov 2024 + wo 13 nov 2024

Het tarief van de Lean Green Belt Summer- en Wintercourse bedraagt €3.100 (excl. btw) per deelnemer. Dat is inclusief:

 • Leskosten & materiaal;
 • Een simulatiespel;
 • Meerdere praktijkopdrachten;
 • Toegang tot het digitaal leerplatform Connector;
 • Internationaal geaccrediteerd certificaat van LCS;
 • Lunch, koffie, thee en versnaperingen tijdens trainingsdagen.

BTW

Door onze CRKBO vrijstelling kunnen wij onze opleidingen BTW-vrij factureren. Dat is aantrekkelijk voor particulieren en voor instanties die geen BTW kunnen terugvorderen. Bij je inschrijving kun je gemakkelijk deze optie aanvinken. Om de kosten van onze kant hiervoor te dekken, hanteren wij een opslag van 5% op het tarief van de training.

Arrangementen

Reistijd vermijden en genieten van de trainingslocatie op de Utrechtse Heuvelrug? Boek er dan overnachtingen en/of diners bij. Kosten zijn €99,50 per nacht, €46,75 per diner inclusief twee drankjes. Bij het aanmelden kun je per trainingsdag aangeven of je hier gebruik van wilt maken. Geboekte arrangementen kunnen tot uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de training geannuleerd worden. Daarna zijn er kosten aan verbonden.

Gemiddelde beoordeling 9,5 / 10
uit 18 reviews op Springest

Clara van Wijnen
→ Beoordeling 10/10
Fantastisch fijne leerzame training. Heb alles opgezogen. Mooie afwisseling in onderwerpen, leuke energizers, fijne verduidelijking met flip-overs. Zeer inspirerend. Ik heb het gevoel dat ik met een enorme koffer bruikbaar gereedschap terug naar het werk ga.
Birgit Kramer
→ Beoordeling 10/10
De leerstof en oefeningen waren goed in balans. Er was voldoende ruimte o vragen te stellen. De praktijk oefeningen waren super leuk en leerzaam om te doen. De connector biedt voldoende naslagwerk en hulpmiddelen.
Sander Kolthof
→ Beoordeling 9,0/10
Ontzettend leuk dat de theorie ook meteen wordt toegepast in de trainingen. Absoluut een aanrader!
ronald straetemans
→ Beoordeling 9,0/10
Goede plezierige training. Veel afwisseling in werkvormen. Kleurrijk lesmateriaal en warme professionele sfeer.
Eva de Zeeuw
→ Beoordeling 9,0/10
Inhoudelijk is de cursus erg sterk en het gebruik van verschillende manieren van leren werkt ongelofelijk motiverend. Ik denk dat ik de tools die ik heb meegekregen ontzettend goed kan toepassen op mijn werk en ben ook enthousiast gemaakt om hiermee te beginnen!
Beau de Saegher
→ Beoordeling 9,0/10
Een bijzonder leerzame en vooral leuke cursus. Doordat de groepen niet te groot zijn is er al snel verbinding en genoeg persoonlijke aandacht. De theorie die uitgelegd wordt, is daarna tastbaar door praktijkvoorbeelden, oefeningen en spelletjes. Zeker een aanrader voor iedereen die bezig is met verbeteren, ontwikkelen en dit op een vertrouwde en leuke manier wil doen!
Michelle Scherpenborg
→ Beoordeling 10/10
Bijzonder waardevol programma met inspirerende trainers. Afwisselend, verrassend (fun) en inhoudelijk sterk. Geeft tools om verandertrajecten in gang te zetten en te begeleiden, en anderen in het proces mee te nemen. Verandert je kijk op problemen. Echt een aanrader!
Anja Smits
→ Beoordeling 9,0/10
De kwaliteit van lees geven was heel fijn. De opdrachten die we samen deden waren heel leerzaam. Deze cursus is zo neergezet dat ik het in mijn eigen bedrijf kan toepassen. De inhoud was veel maar wel heel nuttig
Els Cornelisse
→ Beoordeling 10/10
De training was echt heel leuk en leerzaam. Ik voel me toegerust om daadwerkelijk met Lean aan de slagte gaan nu. Gevarieerd programma met veel gang er in.
Els Cornelisse
→ Beoordeling 10/10
De training was echt heel leuk en leerzaam. Ik voel me toegerust om daadwerkelijk met Lean aan de slagte gaan nu. Gevarieerd programma met veel gang er in.
Elke Vangeel
→ Beoordeling 9,0/10
Een échte LCG training. Interactief, fun en leerzaam.
Jan Van der veen
→ Beoordeling 9,0/10
Inhoud goed, voortgang prima
Andre Sterk
→ Beoordeling 10/10
Bij leren gaat het altijd over why, what and how. Why en what kunnen prima via de LCG connector, maar het toepassen van opgedane kennis dient interactief te gebeuren. Deze how-versie is een ouderwetse class-room. Daar kun je als trainer heel veel in verpesten. Niet in dit geval. De combinatie van de twee trainers, de manier van training/trainer symbiose en de wijze waarop de training 6 dagen lang van begin tot einde is gegeven, learning by doing with continuously a smile, benaderde de top van de top van de 5 lean principes; ik mag niet zeggen perfect, dan maar \'close to perfection\'!
Jeanien Schaart
→ Beoordeling 9,0/10
Training die heel afwisselend wordt gegeven. Veel verschillende vormen van kennis overdracht. Veel informatie maar ondanks de korte duur van de summercourse wel goed behapbaar.
Anneriek Giesen
→ Beoordeling 9,0/10
Superleerzame cursus, veel informatie maar behapbaar gebracht, goede praktijkvoorbeelden en oefeningen afgewisseld met theorie. Goede trainers die entertainen maar ook de serieuze stof perfect kunnen overbrengen! Veel wowfactoren! Goed ondersteund door onlineplatform
Anoniem Anoniem
→ Beoordeling 10/10
Het was een genot! Veel verschillende elementen en afwisseling. De diepgang met alle andere deelnemers was bijzonder en heeft er voor gezorgd dat ik de toepassing nog beter begrijp en hopelijk snel ga toepassen. Ik heb me geen moment verveeld.
Leoni Bekken
→ Beoordeling 10/10
Perfecte combinatie tussen theorie en praktijk en tussen ‘zacht’ en ‘hard’. De harde tools en technieken van Lean worden aangeleerd, maar met een hele grote focus op het belangrijkste onderdeel: de filosofie en het waarom achter deze tools die een sterke link hebben met houding en gedrag.
Mathijs Raaijmakers
→ Beoordeling 10/10
Inhoud, werkvorm etc goed Locatie is top! Veel oefenen
Deel ook jouw ervaring op Springest.nl

Review Toyota Nederland

Wij gaan verder dan het uitleggen van de Lean tools, onder meer omdat we veel aandacht besteden aan cultuur, houding en gedrag en persoonlijke ontwikkeling.

Lex van den Elsen, Toyota Nederland, vat dit als volgt samen: “Lean tools trainen kan elk trainingsbureau. Deze instrumenten worden pas echt van duurzame waarde als je de dieperliggende cultuur van Toyota begrijpt. In Nederland is er geen enkele organisatie die zo dicht tegen de cultuur van Toyota aanzit als LCG. Dat maakt de trainingen van LCG echt uniek.”

Inschrijven

Meld je aan voor de training

Neem een optie

Kosteloos annuleren

Spreek een trainer

Gratis persoonlijk advies

Brochure aanvragen

PDF in je mailbox

Offerte aanvragen

Incompany training op maat

In het kort

 • Veel interactie, altijd 2 trainers
 • Beoordeeld met een 9,5 /10 
 • In 3 weken Lean expert
 • Internationaal geaccrediteerd certificaat
 • All-in prijs van €3.100 (excl. btw)

Gerelateerde trainingen

Gerelateerde trainingen

Liever even overleggen?

Liever even overleggen?

Heb je vragen over de data of de Lean Green Belt Summercourse? Of wil je persoonlijk advies?
Maartje helpt je graag. Bel haar gerust.

+31 (0)85 0655 392