In het kort

 • Veel interactie, altijd 2 trainers
 • Beoordeeld met een 9,1/10
 • In 3 weken Lean expert
 • Internationaal geaccrediteerd certificaat
 • All in prijs van €2900 (excl. btw)

Green Belt Summercourse

Binnen drie weken je Lean Green Belt certificaat? Doe deze Green Belt Summercourse!

Deze Lean Green Belt Summercourse training biedt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Lean. Daarnaast staan we ook stil bij de vaardigheden die je nodig hebt om deze succesvol toe te passen. Zo leer je hoe je een organisatie kunt begeleiden naar continue verbetering met behulp van Lean. Kortom, je bent er na afronding helemaal klaar voor om als Lean expert aan de slag te gaan. Ook je eerste resultaten heb je al tijdens de Green Belt training behaald.

Wat levert het me op?

 • Ontwikkel jezelf als Lean veranderaar, gids, projectleider of trainer
 • Krijg inzicht in je persoonlijke effectiviteit
 • Vertaal de Lean theorie direct naar een concreet plan voor jouw organisatie
 • Behaal concrete resultaten gedurende de opleiding door praktijkdagen
 • Leer in een veilige, plezierige setting
 • En dit alles binnen slechts 3 weken

Of lees verder over de inhoud van de training.

Sfeerimpressie

Blended leren

LCG gelooft in de combinatie van offline én online leren, ook wel ‘blended’ genoemd. Onze offline trainingen vormen de kern en je haalt meer uit je trainingsdagen wanneer je je goed voorbereidt. Dat betekent dat jij thuis ook aan de slag moet. Houd er dus rekening mee dat je naast je trainingsdagen ook tijd vrij maakt om te leren. Voor de eerste trainingsdag bijvoorbeeld, is het belangrijk dat je als voorbereiding een aantal online ‘Learning Bites’ bekijkt. En tussen de trainingsblokken ga je aan de slag met praktijkopdrachten. Deze vragen zo’n 1,5 dag voor alle opdrachten. Na de training is het natuurlijk belangrijk om aan de slag te blijven met wat je geleerd hebt. Daarom houd je tot een jaar na de start van je training toegang tot alle gedeelde kennis via ons online platform ‘Connector’.

“ Er wordt vaak veel gepraat, maar te weinig gecommuniceerd binnen bedrijven.”

Wat kun je verwachten?

De Lean Green Belt training duurt vijf dagen en de trainingsdagen zijn van 9.00 tot 17.00 uur. Wij geven de Lean Green Belt training altijd met twee trainers. Dit betekent dubbele focus, twee keer zo veel ervaring die we je meegeven én een extra portie plezier. De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers.

Bij deze training horen een paar praktijkopdrachten, om zo het geleerde direct in de praktijk toe te passen. Tevens is dit een mooie kans om aan elkaar feedback te geven. Zo is er in de training veel ruimte om praktijkervaringen uit te wisselen en dus om van én met elkaar te leren.


Benieuwd naar de volledige planning?

Vraag hiervoor geheel vrijblijvend onze gratis brochure aan.


  Opzet Green Belt training

  Wij starten deze vijfdaagse Lean training met een simulatiespel, waarbij je de Lean principes zelf gaat ervaren. Hierna focussen we ons in de eerste drie dagen op de belangrijkste theorie én behandelen we meerdere instrumenten en technieken, zodat je er vervolgens zelf mee aan de slag kunt. Wij zien deze training als een wijnproeverij, waarbij we je van alles iets laten proeven. We maken gebruik van leuke en verschillende werkvormen.

  De laatste twee dagen zoomen we in op individueel niveau. Hoe word jij succesvol als Lean Green Belt? Hoe kun je op verschillende manieren mensen meekrijgen in een verandering? Hoe start je eigenlijk een Lean traject?

  Het aanvangsniveau van deze cursus is MBO/HBO.

  De Green Belt Summercourse vindt plaats in de Ernst Sillem Hoeve (Soestdijkerweg 10b, 3734 MH Den Dolder). Die ligt centraal in Nederland en is makkelijk bereikbaar. Een trainingsdag start om 09:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

  Locatie Startdatum Trainingsdag(en)  
  Kaap Doorn di 16 aug 2022
  di 16 aug + wo 17 aug + do 18 aug
  wo 07 sep + do 08 sep
  Inschrijven
  Kaap Doorn
  di 16 aug 2022
  di 16 aug + wo 17 aug + do 18 aug
  wo 07 sep + do 08 sep

  Maximale groepsgrootte is 16 personen.

  Onze Lean Green Belt Summercourse training kost €2.900 per deelnemer (excl. btw).

  Arrangementen

  Het is voor deze training in Nederland mogelijk om:

  • een of meerdere overnachtingen (€96 per nacht excl. btw)
  • en/of diners (€43 per diner, incl. twee drankjes, excl. btw) bij te boeken

  Bij het aanmelden kun je per trainingsdag aangeven of je hier gebruik van wilt maken. Geboekte arrangementen kunnen tot uiterlijk twee weken voorafgaand aan de training geannuleerd worden. Daarna zijn er kosten aan verbonden.

  Onze Lean Green Belt training wordt door deelnemers gemiddeld beoordeeld met een prachtige 9,1 / 10. Lees hieronder waarom zij ons aanbevelen.

  Review Toyota Nederland

  Wij gaan verder dan het uitleggen van de Lean tools, onder meer omdat we veel aandacht besteden aan cultuur, houding en gedrag en persoonlijke ontwikkeling.

  Lex van den Elsen, Toyota Nederland, vat dit als volgt samen: “Lean tools trainen kan elk trainingsbureau. Deze instrumenten worden pas echt van duurzame waarde als je de dieperliggende cultuur van Toyota begrijpt. In Nederland is er geen enkele organisatie die zo dicht tegen de cultuur van Toyota aanzit als LCG. Dat maakt de trainingen van LCG echt uniek.”

  Gratis brochure?

  Vul je gegevens in en ontvang de gratis brochure direct in je mailbox

   Incompany?

   Dat kan! Deze training kunnen we op maat maken. Dat doen we op basis van de specifieke doelen en situatie van jullie organisatie.

   In het kort

   • Veel interactie, altijd 2 trainers
   • Beoordeeld met een 9,1/10
   • In 3 weken Lean expert
   • Internationaal geaccrediteerd certificaat
   • All in prijs van €2.900 (excl. btw)

   Liever even overleggen?

   Liever even overleggen?

   Heb je vragen over de data of de Lean Green Belt Summercourse? Of wil je persoonlijk advies?
   Maart helpt je graag. Bel haar gerust.

   +31 (0)85 0655 392