In het kort

 • Veel interactie, altijd 2 trainers
 • Beoordeeld met een 9,5 /10
 • In 3 weken Lean expert
 • Internationaal geaccrediteerd certificaat
 • All in prijs van €3.250 (excl. btw)

Green Belt Summercourse

In drie weken je Lean Green Belt certificaat? Doe deze Green Belt Summercourse.

Zie jij in jouw organisatie waar het beter, sneller en leuker kan? En word jij de veranderaar die jouw organisatie nodig heeft? Met de Lean Green Belt training maak je een sprong in je persoonlijke ontwikkeling én creëer je een grote toegevoegde waarde voor jouw organisatie.

De Green Belt training van LCG is niet alleen gericht op het leren toepassen van de Lean tools en technieken. Lean gaat juist ook over gedrag. En daar komt de veranderkundige ervaring van onze trainers goed van pas. Zij combineren als geen ander theorie, praktijk en reflectie. Zo leer je hoe je Lean succesvol kunt toepassen in jouw verbetertrajecten. En word je een voorbeeld voor jouw organisatie in continu verbeteren. Kortom, je bent er na afronding helemaal klaar voor om als Lean expert aan de slag te gaan!

Wat is het verschil tussen de reguliere Green Belt training en de Summercourse?

De trainingen zijn inhoudelijk helemaal hetzelfde. Het enige verschil is dat de trainingsblokken bij de Summercourse dichter bij elkaar liggen. Het reguliere traject duurt ongeveer 7 weken. De Summercourse duurt in totaal zo’n 3 weken. Wil je snel je certificaat halen en ben je bereid drie weken te focussen op de training, dan is de Green Belt Summercourse ideaal voor jou.

Wat kun je verwachten?

 • 5 trainingsdagen — Je gaat vijf dagen aan de slag met de belangrijkste theorie van het Lean gedachtegoed. Deze theorie ga je toepassen in verschillende cases in jouw eigen organisatie. Zo kan veilig leren, met vallen en opstaan, en helpen we je om direct impact te maken in je werk. 
 • 3 praktijkopdrachten — Je krijgt dus ook diverse praktijkopdrachten mee om tussen de trainingsdagen mee aan de slag te gaan. 
 • 8-18 leergenoten — Een groep mensen heeft meer ervaring dan een enkel persoon. Daarom stimuleren de trainers jou en de groep om met én van elkaar te leren. We delen successen, geleerde lessen en oefenen samen met reflecteren.
 • 2 ervaren trainers — Wij geven de Lean Green Belt Summercourse altijd met twee trainers. Dit betekent dubbele focus, twee keer zo veel ervaring die we je meegeven én dubbel zoveel plezier.
 • 1 internationaal erkend certificaat — Aan het eind van de opleiding doe je het examen en behaal je het officieel LCS certificaat (level 1c)!

Wat levert het je op?

Na deze training heb jij als Lean expert:

 • jezelf ontwikkeld tot Lean veranderaar, projectleider of procesverbeteraar
 • je persoonlijke effectiviteit verbeterd op kennis én gedrag
 • de Lean theorie vertaald naar een concreet plan voor jouw organisatie
 • al de eerste resultaten behaald dankzij de praktijkopdrachten
 • met veel plezier geleerd in een veilige, energieke omgeving
 • 56 PE-punten voor sommige brancheorganisaties

Of lees verder over de inhoud van de training.

Voor wie is de Lean Green Belt Summercourse?

De Green Belt opleiding van LCG is geschikt voor iedereen die zich in zijn of haar organisatie wil ontwikkelen tot Lean expert, procesmanager of projectleider in verandertrajecten. De Summercourse is voor diegenen die bereid zijn in een korte tijd dit traject te doorlopen. Dat betekent drie weken focussen op je ontwikkeling.

Voor de Green Belt training is geen specifieke vooropleiding vereist. Het niveau van deze training is vergelijkbaar met MBO/HBO opleidingsniveau.

Na het behalen van je Green Belt kun je direct als expert aan de slag in jouw organisatie. Natuurlijk, hoe meer praktijkervaring je op doet, des te meer je expert wordt. Maar na deze opleiding ben je écht in staat om procesverbeteringen succesvol te leiden. Dat komt omdat je bij onze trainingen niet alleen de Lean theorie en methodieken leert, maar jezelf ook ontwikkelt in Lean gedrag.

Certificaat Lean Green Belt

LCG is geaccrediteerd voor het Lean Competency System (LCS). Een internationaal kwaliteitskeurmerk voor trainingen op het gebied van continu verbeteren. Wij mogen hierdoor internationaal erkende certificaten uitgeven aan deelnemers aan onze trainingen. Hiervoor gelden de volgende eisen:

 • Je hebt de Green Belt training (ook Summercourse) volledig gevolgd (je mag 1 dagdeel missen)
 • Je behaalt het theorie-examen op de laatste dag van de opleiding (dit examen is bij onze opleiding inbegrepen)
 • Je voert Lean praktijkopdrachten uit (ook deze opdrachten zijn bij onze opleiding inbegrepen)

Na het succesvol afronden van de Lean Green Belt Summercourse van LCG ontvang je een volwaardig LCS Green Belt certificaat.

Bij LCG leer je niet alleen de Lean theorie en methodieken, maar ontwikkel je ook Lean gedrag.

FAQ

De Green Belt training van LCG is geschikt voor iedereen die zich in zijn of haar organisatie wil ontwikkelen tot Lean expert, procesmanager of projectleider in verandertrajecten. Wanneer je bereid bent om drie weken te focussen op deze training, dan is de Summercourse ideaal voor jou. Wil je wat meer tijd nemen? Dan doe je de reguliere Green Belt training.

Onze trainers wisselen denken & doen continu af. Na een blokje theorie ga je met de andere deelnemers aan de slag met oefeningen. Daar zitten ook rollenspellen bij. Zo leer je het snelst!

Naast de trainingsdagen ben je ook tijd kwijt met voorbereiden en de praktijkopdracht. De tijdsbesteding verschilt van persoon tot persoon, maar hieronder vind je een inschatting.

Voorafgaand aan de training:

 • Voorbereiden in de online leeromgeving (2 uur)
 • Onderwerp selecteren voor praktijkopdracht (1 uur)

Tijdens de training:

 • Praktijkopdracht waardestroom (4 uur)
 • Voorbereiden in de online leeromgeving (5 uur)
 • Vervolg praktijkopdracht (2 uur)
 • Voorbereiden presentatie (1,5 uur)

Tijdens de trainingsdagen is er altijd ruimte voor persoonlijke vragen. Na de training zijn er ook verschillende mogelijkheden. Je kunt jezelf verder ontwikkelen tot Lean Black Belt of in jouw verbetertraject begeleiding krijgen van een van onze Lean experts. Ook is er de mogelijkheid om jouw organisatie verder te helpen door bijvoorbeeld Incompany training.

Er is geen voorkennis nodig voor het volgen van de Lean Green Belt training of Green Belt Summercourse. Het niveau van deze training is vergelijkbaar met MBO/HBO opleidingsniveau.

Lean en Six Sigma worden veel door elkaar gebruikt. Niet gek, want ze hebben veel gemeen met elkaar. Maar ze betekenen niet hetzelfde. Er zit verschil tussen deze twee methoden.

Overeenkomsten Lean en Six Sigma

Lean en Six Sigma zijn allebei methodieken om processen te verbeteren en de efficiëntie te verhogen. Ze gaan uit van een cultuur van continu verbeteren.

Verschillen Lean en Six Sigma

Lean en Six Sigma lijken dus op elkaar, maar ze verschillen op deze punten:

 • Oorsprong
 • Focus
 • Methoden
 • Doelgroep
 • Cultuur

Uitgebreide uitleg overeenkomsten en verschillen Lean en Six Sigma

Alle trainingen van LCG worden altijd door 2 trainers verzorgd. Dit betekent dubbele focus, twee keer zo veel ervaring die we je meegeven én dubbel zoveel plezier. De Lean trainers van LCG zijn WO opgeleid en hebben ook ruime ervaring als Lean consultant. Ze brengen dus veel praktijkvoorbeelden (en anekdotes!) mee.

Ja, na het succesvol afronden van de Lean Green Belt Summercourse van LCG ontvang je een volwaardig LCS Green Belt certificaat. LCG is namelijk geaccrediteerd voor het Lean Competency System (LCS). Dat is een internationaal kwaliteitskeurmerk voor trainingen op het gebied van continu verbeteren.

Omdat we Cedeo gecertificeerd zijn, kun je bij ons PE-punten halen voor de brancheorganisaties vereniging van toezichthouders in woningcorporaties (VTW), AEDES (vereniging van woningcorporaties), Kwaliteitsregister Jeugd, Onderwijsontwikkeling Nederland (OON).

Voor deelname aan de Green Belt Summer-/Wintercourse krijg je 56 PE-punten.

Bij LCG houden we niet zo van verplichten. Je bent dus vrij om te kiezen of je wilt deelnemen aan het theorie-examen. Twijfel je hierover? Dan is er altijd ruimte om dit te bespreken met een van de trainers.

Tot 4 weken vóór aanvang van de eerste trainingsdag kun je zonder kosten annuleren of verplaatsen. Dat doe je door in te loggen op het trainingsplatform. Een wijziging binnen 4 weken voor aanvang, geef je door via [email protected]. Voor annuleren binnen deze 4 weken worden kosten in rekening gebracht.

Je kunt tot twee weken vóór aanvang van de training een overnachting bijboeken, wijzigen of annuleren. Dat doe je in het trainingsplatform. Binnen 2 weken voor de start van de training kunnen we niet meer annuleren of wijzigen, dus geldt 100% annuleringskosten. Dit geldt ook bij het missen van een trainingsdag.

Wanneer je binnen 2 weken nog een hotelkamer wil bijboeken, dan kun je als deelnemer zelf contact opnemen met de locatie. In het geval van de Nederlands trainingen is dat meestal Kaap Doorn.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

De training in 2 minuten

Opzet van de training

De Green Belt Summercourse training is opgebouwd uit 5 trainingsdagen verdeeld over 2 blokken. Een blok van drie dagen en een blok van 2 dagen. Daartussen zit dus 3 weken, zodat je de gelegenheid hebt om in je praktijkopdracht te experimenteren met dat wat je geleerd hebt.

Onze twee trainers zorgen op elke trainingsdag voor veel afwisseling. Dat houdt de energie hoog, maakt leren leuker, zorgt ervoor dat de stof beter beklijft en ga je ook weer vrolijk naar huis. Achterover geleund staren naar oneindig veel PowerPoint slides zit er bij ons niet in!

Wat komt er aan bod?

Het vijfdaagse programma van de Lean Green Belt Summercourse ziet er op hoofdlijnen als volgt uit.

Dag 1, 2 & 3: Ervaar de kracht van Lean en alles wat je nodig hebt voor ‘continu verbeteren’

 • We starten met een simulatiespel waarin we je uitdagen om de vijf principes van Lean in een gesimuleerd proces toe te passen
 • We leren het 1e Lean principe klantwaarde op verschillende manieren inzichtelijk maken en oefenen onder andere met het KANO-model
 • We bespreken het 2e Lean principe waardestroom en waardestroomanalyse (of Value Stream Mapping) en doen een rollenspel om jouw stakeholders te leren over de schutting te kijken
 • We bespreken het inrichten van het ideale en toekomstige proces voor klantwaarde, waarbij we de 8 verspillingen inzichtelijk maken
 • We lichten alle instrumenten toe in de 6 stappen van de verbetermethodiek en oefenen we met onder andere Kaizen, A3 en het werken in sprints
 • We delen de eerste praktijkopdracht waarmee je in jouw organisatie aan de slag gaat
 • We trappen af met een intervisie op de eerste praktijkopdracht en reflecteren daarbij op houding en gedrag
 • We ervaren de kracht van visueel management en leren een structuur inrichten die prestaties en inzet van capaciteit inzichtelijk maakt. Ook gaan we aan de slag met het opstellen van KPI’s en het oefenen met de dagstart.
 • We leren over Genchi Genbutsu, oftewel het werkvloeren, een van de belangrijke elementen van Lean houding en gedrag
 • We zoomen in op standaardisatie als basis voor continu verbeteren en oefenen met de 5S-methodiek voor het inrichten van een efficiënte werkomgeving
 • We delen de tweede praktijkopdracht waarmee je in jouw organisatie aan de slag gaat

Dag 4 en dag 5: Verdieping op de veranderkundige kant van Lean

 • We duiken in op de 3e en 4e Lean principes Flow en Pull, met bijbehorende instrumenten als takttijd, Kanban, vraaganalyse, capaciteitsmanagement en totale team effectiviteit. Ook doen we een tweede simulatiespel om de kracht van Flow en Pull te ervaren.
 • We leren over Hoshin Kanri, oftewel Policy Deployment. We vertalen visie en doelen naar alle functies in de organisatie, onder andere aan de hand van de Circle of Lean
 • We oefenen met presenteren van de praktijkopdrachten om beter te worden in het meenemen van collega’s in verandertrajecten. Ook doen we Catchball, een vorm van ‘speeddaten’ met elkaar om feedback op te halen over de eigen A3-opdracht.
 • We leren over de 8 rollen van de Lean expert en doen een self-assessment die we daarna bespreken
 • We oefenen met beïnvloedingsstijlen. Als Lean expert heb je niet altijd directe beslissingsbevoegdheid. Hoe zorg je er toch voor dat de juiste beslissingen worden genomen?
 • Tijd voor het examen van 30 minuten. Na succesvolle afronding ontvang je het officiële LCS Lean Green Belt certificaat
 • Feestelijke afsluiting met borrel, muziek en confetti!

Wil je meer details over de training?

Vul je gegevens in en ontvang gratis de Green Belt brochure direct in je mailbox.

Summercourse 2024

Trainingsdag(en) Type  
Op dit moment geen trainingen gepland Contact
 
Op dit moment geen trainingen gepland

Een trainingsdag start om 09:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Maximale groepsgrootte is 18 personen. Een training gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Mocht dat niet het geval zijn, laten we dit zo’n drie weken voor aanvang van de training weten en vinden we samen een passende oplossing.

De training in Nederland vindt plaats bij Conferentiecentrum Kaap Doorn (Postweg 9, 3941 KA Doorn). Kaap Doorn ligt centraal in Nederland en is makkelijk bereikbaar. We bieden hier tevens arrangementen met overnachting aan om het nog aangenamer te maken.

Data reguliere Green Belt training

Locatiefilter:
Locatie Trainingsdag(en) Type  
Kaap Doorn
wo 04 sep. + do 05 sep.
do 26 sep.
wo 16 okt. + do 17 okt.
Inschrijven Neem een optie
Nog één plaats vrij
SPx, Antwerpen
di 17 sep. + wo 18 sep.
wo 16 okt.
di 05 nov. + wo 06 nov.
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn
di 24 sep. + wo 25 sep.
di 15 okt.
di 12 nov. + wo 13 nov.
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn
do 10 okt. + vr 11 okt.
vr 08 nov.
do 28 nov. + vr 29 nov.
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn
ma 14 okt. + di 15 okt.
ma 11 nov.
ma 02 dec. + di 03 dec.
voor zorgprofessionals
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn
wo 06 nov. + do 07 nov.
wo 27 nov.
wo 18 dec. + do 19 dec.
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn
wo 11 dec. + do 12 dec.
do 09 jan.
wo 29 jan. + do 30 jan.
Inschrijven Neem een optie
Gent
wo 05 feb. + do 06 feb.
wo 26 feb.
wo 26 mrt. + do 27 mrt.
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn
wo 04 sep. + do 05 sep.
do 26 sep.
wo 16 okt. + do 17 okt.
Nog één plaats vrij
SPx, Antwerpen
di 17 sep. + wo 18 sep.
wo 16 okt.
di 05 nov. + wo 06 nov.
Kaap Doorn
di 24 sep. + wo 25 sep.
di 15 okt.
di 12 nov. + wo 13 nov.
Kaap Doorn
do 10 okt. + vr 11 okt.
vr 08 nov.
do 28 nov. + vr 29 nov.
Kaap Doorn
ma 14 okt. + di 15 okt.
ma 11 nov.
ma 02 dec. + di 03 dec.
Kaap Doorn
wo 06 nov. + do 07 nov.
wo 27 nov.
wo 18 dec. + do 19 dec.
Kaap Doorn
wo 11 dec. + do 12 dec.
do 09 jan.
wo 29 jan. + do 30 jan.
Gent
wo 05 feb. + do 06 feb.
wo 26 feb.
wo 26 mrt. + do 27 mrt.

Het tarief van de Lean Green Belt Summercourse bedraagt €3.250 (excl. btw) per deelnemer. Dat is inclusief:

 • Leskosten & materiaal;
 • Een simulatiespel;
 • Meerdere praktijkopdrachten;
 • Toegang tot het digitaal leerplatform Connector;
 • Internationaal geaccrediteerd certificaat van LCS;
 • Lunch, koffie, thee en versnaperingen tijdens trainingsdagen.

BTW

Door onze CRKBO vrijstelling kunnen wij onze opleidingen BTW-vrij factureren. Dat is aantrekkelijk voor particulieren en voor instanties die geen BTW kunnen terugvorderen. Bij je inschrijving kun je gemakkelijk deze optie aanvinken. Om de kosten van onze kant hiervoor te dekken, hanteren wij een opslag van 5% op het tarief van de training.

Arrangementen

Reistijd vermijden en genieten van de trainingslocatie op de Utrechtse Heuvelrug? Boek er dan overnachtingen en/of diners bij. Kosten zijn €102,35 per nacht (incl. toeristenbelasting, excl. 9% btw) en €51,50 per diner (incl. 2 drankjes, excl. 9% btw). Bij het aanmelden kun je per trainingsdag aangeven of je hier gebruik van wilt maken. Geboekte arrangementen kunnen tot uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de training geannuleerd worden. Daarna zijn er kosten aan verbonden.

KMO-portefeuille (alleen voor Belgische ondernemers)

Deze opleiding valt onder de zogeheten KMO-portefeuille. Maar ook ons advieswerk valt hieronder. De KMO is een financiële steunmaatregel voor Belgische ondernemers bij de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. En dat doe je met deze opleiding. Wanneer je dit aanvinkt, ontvang je van ons de benodigde gegevens om de aanvraag in te kunnen dienen.

Meer informatie over de KMO-portefeuille vind je hier.

Komt de training toch niet goed uit?

Wil je na je inschrijving de training annuleren of verplaatsen?
Tot 4 weken voor de training kun je nog kosteloos annuleren of wijzigen. Daarna worden er kosten in rekening gebracht.

Hotelovernachting bijboeken of annuleren?
Dat kan kosteloos nog tot 2 weken voor aanvang van de training. 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Gemiddelde beoordeling 9,5 / 10
uit 18 reviews op Springest

Clara van Wijnen
Beoordeling 10/10
Fantastisch fijne leerzame training. Heb alles opgezogen. Mooie afwisseling in onderwerpen, leuke energizers, fijne verduidelijking met flip-overs. Zeer inspirerend. Ik heb het gevoel dat ik met een enorme koffer bruikbaar gereedschap terug naar het werk ga.
Birgit Kramer
Beoordeling 10/10
De leerstof en oefeningen waren goed in balans. Er was voldoende ruimte o vragen te stellen. De praktijk oefeningen waren super leuk en leerzaam om te doen. De connector biedt voldoende naslagwerk en hulpmiddelen.
Sander Kolthof
Beoordeling 9,0/10
Ontzettend leuk dat de theorie ook meteen wordt toegepast in de trainingen. Absoluut een aanrader!
ronald straetemans
Beoordeling 9,0/10
Goede plezierige training. Veel afwisseling in werkvormen. Kleurrijk lesmateriaal en warme professionele sfeer.
Eva de Zeeuw
Beoordeling 9,0/10
Inhoudelijk is de cursus erg sterk en het gebruik van verschillende manieren van leren werkt ongelofelijk motiverend. Ik denk dat ik de tools die ik heb meegekregen ontzettend goed kan toepassen op mijn werk en ben ook enthousiast gemaakt om hiermee te beginnen!
Beau de Saegher
Beoordeling 9,0/10
Een bijzonder leerzame en vooral leuke cursus. Doordat de groepen niet te groot zijn is er al snel verbinding en genoeg persoonlijke aandacht. De theorie die uitgelegd wordt, is daarna tastbaar door praktijkvoorbeelden, oefeningen en spelletjes. Zeker een aanrader voor iedereen die bezig is met verbeteren, ontwikkelen en dit op een vertrouwde en leuke manier wil doen!
Michelle Scherpenborg
Beoordeling 10/10
Bijzonder waardevol programma met inspirerende trainers. Afwisselend, verrassend (fun) en inhoudelijk sterk. Geeft tools om verandertrajecten in gang te zetten en te begeleiden, en anderen in het proces mee te nemen. Verandert je kijk op problemen. Echt een aanrader!
Anja Smits
Beoordeling 9,0/10
De kwaliteit van lees geven was heel fijn. De opdrachten die we samen deden waren heel leerzaam. Deze cursus is zo neergezet dat ik het in mijn eigen bedrijf kan toepassen. De inhoud was veel maar wel heel nuttig
Els Cornelisse
Beoordeling 10/10
De training was echt heel leuk en leerzaam. Ik voel me toegerust om daadwerkelijk met Lean aan de slagte gaan nu. Gevarieerd programma met veel gang er in.
Els Cornelisse
Beoordeling 10/10
De training was echt heel leuk en leerzaam. Ik voel me toegerust om daadwerkelijk met Lean aan de slagte gaan nu. Gevarieerd programma met veel gang er in.
Elke Vangeel
Beoordeling 9,0/10
Een échte LCG training. Interactief, fun en leerzaam.
Jan Van der veen
Beoordeling 9,0/10
Inhoud goed, voortgang prima
Andre Sterk
Beoordeling 10/10
Bij leren gaat het altijd over why, what and how. Why en what kunnen prima via de LCG connector, maar het toepassen van opgedane kennis dient interactief te gebeuren. Deze how-versie is een ouderwetse class-room. Daar kun je als trainer heel veel in verpesten. Niet in dit geval. De combinatie van de twee trainers, de manier van training/trainer symbiose en de wijze waarop de training 6 dagen lang van begin tot einde is gegeven, learning by doing with continuously a smile, benaderde de top van de top van de 5 lean principes; ik mag niet zeggen perfect, dan maar 'close to perfection'!
Jeanien Schaart
Beoordeling 9,0/10
Training die heel afwisselend wordt gegeven. Veel verschillende vormen van kennis overdracht. Veel informatie maar ondanks de korte duur van de summercourse wel goed behapbaar.
Anneriek Giesen
Beoordeling 9,0/10
Superleerzame cursus, veel informatie maar behapbaar gebracht, goede praktijkvoorbeelden en oefeningen afgewisseld met theorie. Goede trainers die entertainen maar ook de serieuze stof perfect kunnen overbrengen! Veel wowfactoren! Goed ondersteund door onlineplatform
Anoniem Anoniem
Beoordeling 10/10
Het was een genot! Veel verschillende elementen en afwisseling. De diepgang met alle andere deelnemers was bijzonder en heeft er voor gezorgd dat ik de toepassing nog beter begrijp en hopelijk snel ga toepassen. Ik heb me geen moment verveeld.
Leoni Bekken
Beoordeling 10/10
Perfecte combinatie tussen theorie en praktijk en tussen ‘zacht’ en ‘hard’. De harde tools en technieken van Lean worden aangeleerd, maar met een hele grote focus op het belangrijkste onderdeel: de filosofie en het waarom achter deze tools die een sterke link hebben met houding en gedrag.
Mathijs Raaijmakers
Beoordeling 10/10
Inhoud, werkvorm etc goed Locatie is top! Veel oefenen
Deel ook jouw ervaring op Springest.nl

Review Toyota Nederland

Wij gaan verder dan het uitleggen van de Lean tools, onder meer omdat we veel aandacht besteden aan cultuur, houding en gedrag en persoonlijke ontwikkeling.

Lex van den Elsen, Toyota Nederland, vat dit als volgt samen: “Lean tools trainen kan elk trainingsbureau. Deze instrumenten worden pas echt van duurzame waarde als je de dieperliggende cultuur van Toyota begrijpt. In Nederland is er geen enkele organisatie die zo dicht tegen de cultuur van Toyota aanzit als LCG. Dat maakt de trainingen van LCG echt uniek.”

Inschrijven

Meld je aan voor de training

Neem een optie

Kosteloos annuleren

Spreek een trainer

Gratis persoonlijk advies

Brochure aanvragen

PDF in je mailbox

Offerte aanvragen

Incompany training op maat

In het kort

 • Veel interactie, altijd 2 trainers
 • Beoordeeld met een 9,5 /10 
 • In 3 weken Lean expert
 • Internationaal geaccrediteerd certificaat
 • All-in prijs van €3.250 (excl. btw)

Heb je vragen over de data of de Lean Green Belt Summercourse? Of wil je persoonlijk advies?
Maartje helpt je graag. Bel haar gerust.