Lean certificering

Binnen Lean worden verschillende kleuren belts gebruikt om verschillende rollen (en daarmee het kennis- en ervaringsniveau) aan te geven. De gekleurde belts komen uit de judo sport., waar wit is het laagste niveau is en zwart het hoogste. Binnen Lean zie je deze volgorde ook terugkomen. Maar hoe zit het nou precies en wat zijn de verschillen? Deze vraag krijgen wij regelmatig, dus bij deze onze uitleg!

Lean Competency System (LCS) – Universiteit van Cardiff

LCG is geaccrediteerd voor het Lean Competency System (LCS). Een kwaliteitskeurmerk voor trainingen op het gebied van continu verbeteren verbonden aan de Universiteit van Cardiff. Wij mogen hierdoor internationaal erkende certificaten uitgeven aan deelnemers aan onze trainingen.  Het LCS framework bestaat uit 7 levels.

LCG heeft accreditatie voor 5 levels. Elk level stelt eisen aan onderwerpen die behandeld moeten worden, het aantal studie-uren, manier van toetsing en bijvoorbeeld aantal jaren ervaring. Op basis van de inhoud van onze trainingen en de richtlijnen van het LCS hanteren wij de volgende kleuren belts voor onze trainingen:

Gratis kennismaken met Lean?

Meest gekozen Lean trainingen

Meest gekozen Lean trainingen


Interesse?

Interesse?

Heb je vragen over een Lean training met certificering?
Bel gerust even met Maart. Ze helpt je altijd verder.

+31 (0)85 0655 392