In het kort

 • Veel interactie, altijd 2 trainers
 • Beoordeeld met een 9,0 /10
 • In 5 dagen Lean expert
 • Internationaal erkend certificaat
 • All in prijs €3.100 (excl. btw)

Lean Green Belt training

Lean expert worden? Na deze vijfdaagse training kun je direct aan de slag!

Zie jij in jouw organisatie waar het beter, sneller en leuker kan? En word jij de veranderaar die jouw organisatie nodig heeft? Met deze Lean Green Belt training maak je een sprong in je persoonlijke ontwikkeling én creëer je een grote toegevoegde waarde voor jouw organisatie.

De Green Belt training van LCG is niet alleen gericht op het leren toepassen van de Lean tools en technieken. Lean gaat juist ook over gedrag. En daar komt de veranderkundige ervaring van onze trainers goed van pas. Zij combineren als geen ander theorie, praktijk en reflectie. Zo leer je hoe je Lean succesvol kunt toepassen in jouw verbetertrajecten. En word je een voorbeeld voor jouw organisatie in continu verbeteren. Kortom, je bent er na afronding helemaal klaar voor om als Lean expert aan de slag te gaan!

Wat kun je verwachten?

 • 5 trainingsdagenJe gaat vijf dagen aan de slag met de belangrijkste theorie van het Lean gedachtegoed. Deze theorie ga je toepassen in verschillende cases in jouw eigen organisatie. Zo kan veilig leren, met vallen en opstaan, en helpen we je om direct impact te maken in je werk. 
 • 3 praktijkopdrachtenJe krijgt dus ook diverse praktijkopdrachten mee om tussen de trainingsdagen mee aan de slag te gaan. 
 • 8-16 leergenoten Een groep mensen heeft meer ervaring dan een enkel persoon. Daarom stimuleren de trainers jou en de groep om met én van elkaar te leren. We delen successen, geleerde lessen en oefenen samen met reflecteren.
 • 2 ervaren trainers Wij geven de Lean Green Belt training altijd met twee trainers. Dit betekent dubbele focus, twee keer zo veel ervaring die we je meegeven én dubbel zoveel plezier.
 • 1 internationaal erkend certificaatAan het eind van de opleiding doe je het examen en behaal je het officieel LCS certificaat (level 1c)!

Wat levert het je op?

Na deze training heb jij als Lean expert:

 • jezelf ontwikkeld tot Lean veranderaar, projectleider of procesverbeteraar
 • je persoonlijke effectiviteit verbeterd op kennis én gedrag
 • de Lean theorie vertaald naar een concreet plan voor jouw organisatie
 • al de eerste resultaten behaald dankzij de praktijkopdrachten
 • met veel plezier geleerd in een veilige, energieke omgeving

Of lees verder over de inhoud van de training.

Voor wie is de Lean Green Belt training?

De Green Belt opleiding van LCG is geschikt voor iedereen die zich in zijn of haar organisatie wil ontwikkelen tot Lean expert, procesmanager of projectleider in verandertrajecten. Voor manager en leidinggevenden is de Lean Leiderschap training het meest geschikt. Voor de Green Belt training is geen specifieke vooropleiding vereist. Het niveau van deze training is vergelijkbaar met MBO/HBO opleidingsniveau.

Na het behalen van je Green Belt kun je direct als expert aan de slag in jouw organisatie. Natuurlijk, hoe meer praktijkervaring je op doet, des te meer je expert wordt. Maar na deze opleiding ben je écht in staat om procesverbeteringen succesvol te leiden. Dat komt omdat je bij onze trainingen niet alleen de Lean theorie en methodieken leert, maar jezelf ook ontwikkelt in Lean gedrag.

Lean in de zorg

Green Belt voor zorgprofessionals

De Lean Green Belt training bieden we ook aan speciaal gericht op zorgprofessionals. Op maat gemaakt op de praktijk in deze sector.

Certificaat Lean Green Belt

LCG is geaccrediteerd voor het Lean Competency System (LCS). Een internationaal kwaliteitskeurmerk voor trainingen op het gebied van continu verbeteren. Wij mogen hierdoor internationaal erkende certificaten uitgeven aan deelnemers aan onze trainingen. Hiervoor gelden de volgende eisen:

 • Je hebt de Green Belt opleiding volledig gevolgd (je mag 1 dagdeel missen)
 • Je behaalt het theorie-examen op de laatste dag van de opleiding (dit examen is bij onze opleiding inbegrepen)
 • Je voert Lean praktijkopdrachten uit (ook deze opdrachten zijn bij onze opleiding inbegrepen)

Na het succesvol afronden van de Lean Green Belt opleiding van LCG ontvang je een volwaardig LCS Green Belt certificaat.

Bij LCG leer je niet alleen de Lean theorie en methodieken, maar ontwikkel je ook Lean gedrag.

FAQ

De Green Belt opleiding van LCG is geschikt voor iedereen die zich in zijn of haar organisatie wil ontwikkelen tot Lean expert, procesmanager of projectleider in verandertrajecten.

De Summercourse is voor diegenen die bereid zijn in een korte tijd dit traject te doorlopen. Dat betekent drie weken focussen op je ontwikkeling.

Voor managers en leidinggevenden is de Lean Leiderschap training het meest geschikt.

Onze trainers wisselen denken en doen continu af. Na een blokje theorie ga je met de andere deelnemers aan de slag met oefeningen. Daar zitten ook rollenspellen bij. Zo leer je het snelst!

Tijdens de trainingsdagen is er altijd ruimte voor persoonlijke vragen. Na de training zijn er ook verschillende mogelijkheden. Je kunt jezelf verder ontwikkelen tot Lean Black Belt of in jouw verbetertraject begeleiding krijgen van een van onze Lean experts. Ook is er de mogelijkheid om jouw organisatie verder te helpen door bijvoorbeeld Incompany training.

Er is geen voorkennis nodig voor het volgen van de Lean Green Belt training. Het niveau van deze training is vergelijkbaar met MBO/HBO opleidingsniveau.

Alle trainingen van LCG worden altijd door 2 trainers verzorgd. Dit betekent dubbele focus, twee keer zo veel ervaring die we je meegeven én dubbel zoveel plezier. De Lean trainers van LCG zijn WO opgeleid en hebben ook ruime ervaring als Lean consultant. Ze brengen dus veel praktijkvoorbeelden (en anekdotes!) mee.

Ja, na het succesvol afronden van de Lean Green Belt opleiding van LCG ontvang je een volwaardig LCS Green Belt certificaat. LCG is namelijk geaccrediteerd voor het Lean Competency System (LCS). Dat is een internationaal kwaliteitskeurmerk voor trainingen op het gebied van continu verbeteren.

Bij LCG houden we niet zo van verplichten. Je bent dus vrij om te kiezen of je wilt deelnemen aan het theorie-examen. Twijfel je hierover? Dan is er altijd ruimte om dit te bespreken met een van de trainers.

Tot 20 dagen voor de training kun je nog kosteloos annuleren of wijzigen. Daarna worden er kosten in rekening gebracht.

Hotelovernachting bijboeken of annuleren? Dat kan kosteloos nog tot 2 weken voor aanvang van de training.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

De training in 2 minuten

Opzet van de training

De training is opgebouwd uit 5 trainingsdagen, verdeeld over 3 blokken. Het eerste blok van 2 dagen, dan een blok van 1 dag, als afsluiting weer een blok van 2 dagen. Tussen de blokken zit ongeveer drie weken, zodat je de gelegenheid hebt om in je praktijkopdracht te experimenteren met dat wat je geleerd hebt.

Onze twee trainers zorgen op elke trainingsdag voor veel afwisseling. Dat houdt de energie hoog, maakt leren leuker, zorgt ervoor dat de stof beter beklijft en je gaat ook weer vrolijk naar huis. Achterover geleund staren naar oneindig veel PowerPoint slides zit er bij ons niet in!

Wat komt er aan bod?

Het vijfdaagse programma van de Lean Green Belt opleiding ziet er op hoofdlijnen als volgt uit.

Dag 1 en 2: Ervaar de kracht van Lean

 • We starten met een simulatiespel waarin we je uitdagen om de vijf principes van Lean in een gesimuleerd proces toe te passen
 • We leren het 1e Lean principe klantwaarde op verschillende manieren inzichtelijk maken en oefenen onder andere met het KANO-model
 • We bespreken het 2e Lean principe waardestroom en waardestroomanalyse (of Value Stream Mapping) en doen een rollenspel om jouw stakeholders te leren over de schutting te kijken
 • We bespreken het inrichten van het ideale en toekomstige proces voor klantwaarde, waarbij we de 8 verspillingen inzichtelijk maken
 • We lichten alle instrumenten toe in de 6 stappen van de verbetermethodiek en oefenen we met onder andere Kaizen, A3 en het werken in sprints
 • We delen de eerste praktijkopdracht waarmee je in jouw organisatie aan de slag gaat

Dag 3: Alles wat je nodig hebt voor ‘continu verbeteren’

 • We trappen af met een intervisie op de eerste praktijkopdracht en reflecteren daarbij op houding en gedrag
 • We ervaren de kracht van visueel management en leren een structuur inrichten die prestaties en inzet van capaciteit inzichtelijk maakt. Ook gaan we aan de slag met het opstellen van KPI’s en het oefenen met de dagstart.
 • We leren over Genchi Genbutsu, oftewel het werkvloeren, een van de belangrijke elementen van Lean houding en gedrag
 • We zoomen in op standaardisatie als basis voor continu verbeteren en oefenen met de 5S-methodiek voor het inrichten van een efficiënte werkomgeving
 • We delen de tweede praktijkopdracht waarmee je in jouw organisatie aan de slag gaat

Dag 4 en dag 5: Verdieping op de veranderkundige kant van Lean

 • We duiken in op de 3e en 4e Lean principes Flow en Pull, met bijbehorende instrumenten als takttijd, Kanban, vraaganalyse, capaciteitsmanagement en totale team effectiviteit. Ook doen we een tweede simulatiespel om de kracht van Flow en Pull te ervaren.
 • We leren over Hoshin Kanri, oftewel Policy Deployment. We vertalen visie en doelen naar alle functies in de organisatie, onder andere aan de hand van de Circle of Lean
 • We oefenen met presenteren van de praktijkopdrachten om beter te worden in het meenemen van collega’s in verandertrajecten. Ook doen we Catchball, een vorm van ‘speeddaten’ met elkaar om feedback op te halen over de eigen A3-opdracht.
 • We `leren over de 8 rollen van de Lean expert en doen een self-assessment die we daarna bespreken
 • We oefenen met beïnvloedingsstijlen. Als Lean expert heb je niet altijd directe beslissingsbevoegdheid. Hoe zorg je er toch voor dat de juiste beslissingen worden genomen?
 • Tijd voor het examen van 30 minuten. Na succesvolle afronding ontvang je het officiële LCS Lean Green Belt certificaat
 • Feestelijke afsluiting met borrel, muziek en confetti!

Wil je meer details over de training?

Vul je gegevens in en ontvang gratis de Green Belt brochure direct in je mailbox.

Deze training bieden wij aan in Nederland (nabij Utrecht), België (centraal Vlaanderen) en Incompany. Uiteraard ben je overal van harte welkom! De Green Belt training in Nederland vindt plaats bij Conferentiecentrum Kaap Doorn (Postweg 9, 3941 KA Doorn). Kaap Doorn ligt centraal in Nederland en is makkelijk bereikbaar. We bieden tevens arrangementen met overnachting aan om het nog aangenamer te maken.

Locatie Startdatum Trainingsdag(en)  
Kaap Doorn do 05 okt 2023
do 05 okt + vr 06 okt
do 02 nov
do 23 nov + vr 24 nov
Inschrijven Neem een optie
Nog 2 plaatsen vrij
Kaap Doorn ma 30 okt 2023
ma 30 okt + di 31 okt
ma 20 nov
ma 11 dec + di 12 dec
Inschrijven Neem een optie
Nog één plaats vrij
Kaap Doorn wo 15 nov 2023
wo 15 nov + do 16 nov
do 14 dec
wo 17 jan 2024 + do 18 jan 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn di 28 nov 2023
di 28 nov + wo 29 nov + do 30 nov
wo 10 jan 2024 + do 11 jan 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn do 18 jan 2024
do 18 jan 2024 + vr 19 jan 2024
do 08 feb 2024
do 07 mrt 2024 + vr 08 mrt 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn di 27 feb 2024
di 27 feb 2024 + wo 28 feb 2024
di 19 mrt 2024
di 16 apr 2024 + wo 17 apr 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn wo 03 apr 2024
wo 03 apr 2024 + do 04 apr 2024
do 25 apr 2024
wo 22 mei 2024 + do 23 mei 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn wo 15 mei 2024
wo 15 mei 2024 + do 16 mei 2024
do 13 jun 2024
wo 03 jul 2024 + do 04 jul 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn do 30 mei 2024
do 30 mei 2024 + vr 31 mei 2024
do 20 jun 2024
do 11 jul 2024 + vr 12 jul 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn ma 17 jun 2024
ma 17 jun 2024 + di 18 jun 2024 + wo 19 jun 2024
ma 08 jul 2024 + di 09 jul 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn wo 04 sep 2024
wo 04 sep 2024 + do 05 sep 2024
do 26 sep 2024
wo 16 okt 2024 + do 17 okt 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn di 24 sep 2024
di 24 sep 2024 + wo 25 sep 2024
di 15 okt 2024
di 12 nov 2024 + wo 13 nov 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn
do 05 okt 2023
do 05 okt + vr 06 okt
do 02 nov
do 23 nov + vr 24 nov
Nog 2 plaatsen vrij
Kaap Doorn
ma 30 okt 2023
ma 30 okt + di 31 okt
ma 20 nov
ma 11 dec + di 12 dec
Nog één plaats vrij
Kaap Doorn
wo 15 nov 2023
wo 15 nov + do 16 nov
do 14 dec
wo 17 jan 2024 + do 18 jan 2024
Kaap Doorn
di 28 nov 2023
di 28 nov + wo 29 nov + do 30 nov
wo 10 jan 2024 + do 11 jan 2024
Kaap Doorn
do 18 jan 2024
do 18 jan 2024 + vr 19 jan 2024
do 08 feb 2024
do 07 mrt 2024 + vr 08 mrt 2024
Kaap Doorn
di 27 feb 2024
di 27 feb 2024 + wo 28 feb 2024
di 19 mrt 2024
di 16 apr 2024 + wo 17 apr 2024
Kaap Doorn
wo 03 apr 2024
wo 03 apr 2024 + do 04 apr 2024
do 25 apr 2024
wo 22 mei 2024 + do 23 mei 2024
Kaap Doorn
wo 15 mei 2024
wo 15 mei 2024 + do 16 mei 2024
do 13 jun 2024
wo 03 jul 2024 + do 04 jul 2024
Kaap Doorn
do 30 mei 2024
do 30 mei 2024 + vr 31 mei 2024
do 20 jun 2024
do 11 jul 2024 + vr 12 jul 2024
Kaap Doorn
ma 17 jun 2024
ma 17 jun 2024 + di 18 jun 2024 + wo 19 jun 2024
ma 08 jul 2024 + di 09 jul 2024
Kaap Doorn
wo 04 sep 2024
wo 04 sep 2024 + do 05 sep 2024
do 26 sep 2024
wo 16 okt 2024 + do 17 okt 2024
Kaap Doorn
di 24 sep 2024
di 24 sep 2024 + wo 25 sep 2024
di 15 okt 2024
di 12 nov 2024 + wo 13 nov 2024

Een trainingsdag start om 09:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Maximale groepsgrootte is 16 personen. Een training gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Mocht dat niet het geval zijn, laten we dit zo’n drie weken voor aanvang van de training weten en vinden we samen een passende oplossing.

Heb jij de Yellow Belt training al gedaan?

In twee extra trainingsdagen ben jij klaar om als Lean expert aan de slag te gaan en ben je Green Belt gecertificeerd!

Locatie Startdatum Trainingsdag(en)  
Kaap Doorn wo 11 okt 2023
wo 11 okt + do 12 okt
Inschrijven Neem een optie
Nog 3 plaatsen vrij
Kaap Doorn ma 06 nov 2023
ma 06 nov + di 07 nov
Geen plaats meer
Kaap Doorn do 23 nov 2023
do 23 nov + vr 24 nov
Inschrijven Neem een optie
Nog 3 plaatsen vrij
Kaap Doorn ma 11 dec 2023
ma 11 dec + di 12 dec
Inschrijven Neem een optie
Nog 2 plaatsen vrij
Kaap Doorn
wo 11 okt 2023
wo 11 okt + do 12 okt
Nog 3 plaatsen vrij
Kaap Doorn
ma 06 nov 2023
ma 06 nov + di 07 nov
Nog 0 plaatsen vrij
Geen plaats meer
Kaap Doorn
do 23 nov 2023
do 23 nov + vr 24 nov
Nog 3 plaatsen vrij
Kaap Doorn
ma 11 dec 2023
ma 11 dec + di 12 dec
Nog 2 plaatsen vrij

België

Locatie Startdatum Trainingsdag(en)  
Antwerpen wo 07 feb 2024
wo 07 feb 2024 + do 08 feb 2024
do 29 feb 2024
wo 20 mrt 2024 + do 21 mrt 2024
Inschrijven Neem een optie
Antwerpen
wo 07 feb 2024
wo 07 feb 2024 + do 08 feb 2024
do 29 feb 2024
wo 20 mrt 2024 + do 21 mrt 2024

Green Belt voor zorgprofessionals

Speciaal gericht op de zorg.

Locatie Startdatum Trainingsdag(en)  
Kaap Doorn do 01 feb 2024
do 01 feb 2024 + vr 02 feb 2024
do 29 feb 2024
do 21 mrt 2024 + vr 22 mrt 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn ma 22 apr 2024
ma 22 apr 2024 + di 23 apr 2024
di 21 mei 2024
ma 10 jun 2024 + di 11 jun 2024
Inschrijven Neem een optie
Kaap Doorn
do 01 feb 2024
do 01 feb 2024 + vr 02 feb 2024
do 29 feb 2024
do 21 mrt 2024 + vr 22 mrt 2024
Kaap Doorn
ma 22 apr 2024
ma 22 apr 2024 + di 23 apr 2024
di 21 mei 2024
ma 10 jun 2024 + di 11 jun 2024

Het tarief van de Lean Green Belt training bedraagt €3.100 (excl. btw) per deelnemer.

Dat is inclusief:

 • Leskosten & materiaal;
 • Een simulatiespel;
 • Meerdere praktijkopdrachten;
 • Toegang tot het digitaal leerplatform Connector;
 • Internationaal geaccrediteerd certificaat van LCS;
 • Lunch, koffie, thee en versnaperingen tijdens trainingsdagen.

Kata coaching

Je leerproces tijdens je trainingsperiode verder versnellen? Kies dan voor persoonlijke Kata coaching door een ervaren Lean expert van LCG. Meerprijs hiervoor is €925 voor acht gesprekken. Deze vinden plaats buiten de training om, op momenten dat het jou uitkomt. Zo zorg je voor voortgang en resultaten tijdens je gehele trainingsperiode en optimaliseer je je eigen trainingservaring. Bij je inschrijving kun je gemakkelijk deze optie aanvinken.

BTW

Door onze CRKBO vrijstelling kunnen wij onze opleidingen BTW-vrij factureren. Dat is aantrekkelijk voor particulieren en voor instanties die geen BTW kunnen terugvorderen. Bij je inschrijving kun je gemakkelijk deze optie aanvinken. Om de kosten van onze kant hiervoor te dekken, hanteren wij een opslag van 5% op het tarief van de training.

Arrangementen

Reistijd vermijden en genieten van de trainingslocatie op de Utrechtse Heuvelrug? Boek er dan overnachtingen en/of diners bij. Kosten zijn €99,50 per nacht, €46,75 per diner inclusief twee drankjes. Bij het aanmelden kun je per trainingsdag aangeven of je hier gebruik van wilt maken. Geboekte arrangementen kunnen tot uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de training geannuleerd worden. Daarna zijn er kosten aan verbonden.

Komt de training toch niet goed uit?

Wil je na je inschrijving de training annuleren of verplaatsen?
Tot 20 dagen voor de training kun je nog kosteloos annuleren of wijzigen. Daarna worden er kosten in rekening gebracht.

Hotelovernachting bijboeken of annuleren?
Dat kan kosteloos nog tot 2 weken voor aanvang van de training. 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Gemiddelde beoordeling 9,0 / 10
uit 292 reviews op Springest

Daniel van den Berg
→ Beoordeling 9,0/10
Een juiste logica, leuke enthousiaste werkvormen en super leuk om in de praktijk toe te passen. Ik heb veel plezier gehad tijdens de training
Mark Janson
→ Beoordeling 10/10
Goede training, helder opgezet met duidelijke ondersteund materiaal. Connector is een zeer goede toevoeging en erg makkelijk in gebruik.
Beatrix Vink
→ Beoordeling 10/10
Zeer goede afwisseling tussen praktijk en theorie. Fijne trainers die juiste sfeer weten meer te zetten.
Martijn Veurtjes
→ Beoordeling 9,0/10
Inhoudelijk goed, trainers top. Voldoende luchtigheid
Mohamed Essanoussi
→ Beoordeling 10/10
De training was goed te volgen en erg leuk om te volgen ook. De trainers waren energiek, geduldig, leuk en inspirerend. Veel praktijk voorbeelden en anekdotes. Website was ook een erg fijne tool om er bij te hebben. Veel nuttige tips en tools om mee te nemen in de toekomst en praktijk. Een goed balans van stof aanhoren en toepassen.
Jary Mulder
→ Beoordeling 8,0/10
Over het algemeen heb ik de training als zeer fijn ervaren! De uitleg was altijd duidelijk, er werden goede voorbeelden gebruikt en de instructeurs deden het vol passie en enthousiasme. Top!
Youssef Brugman
→ Beoordeling 8,0/10
Ik vond de werkvormen, oefeningen en de kwaliteit super leuk en educatief.
Nathan Ririhena
→ Beoordeling 8,0/10
Ik vond het een goede training, met een mooie afwisseling tussen theorie en interactieve opdrachten. De training heeft hele leuke inspirerende en motiverende werkvormen.
Lars Ankum
→ Beoordeling 9,0/10
De green belttraining van LCG is intensief qua tijd maar wel zeer afwisselend in haar inhoud en werkvormen. Ik zou de training aanraden.
Chantal van Delft
→ Beoordeling 8,0/10
Leuk en leerzaam. Zeer toepasbaar in de praktijk.
Floor Hoefste
→ Beoordeling 10/10
Eerst dacht ik dit wordt niets. Teveel info en wat bij elkaar hoort, staat door elkaar. Maar door met de bites bezig te gaan, viel gaandeweg alles op zijn plek en werd het een geheel.
Gijs Pronk
→ Beoordeling 10/10
Ik vind de training een erg mooie vorm hebben. Veel afwisseling tussen praktijkvoorbeelden, zelf aan de slag, studeren, zelfstudie. Het werkt gewoon. Het saaie schoolse waar ik zo’n hekel aan heb was totaal niet aan de orde. Erg leuk, duidelijk en laagdrempelig. Het is veel stof maar hierdoor goed te doen!
Judith Bos
→ Beoordeling 10/10
Zeer leerzaam en direct toepasbaar in de praktijk op verschillende niveaus. Ga vol energie naar huis!
Mark Engberts
→ Beoordeling 9,0/10
Leuke, levendige training met mooie hapklare brokken. Goede opbouw, kundige trainers. Prima digitale leeromgeving.
Jolien de Jong
→ Beoordeling 10/10
Duidelijke voorbeelden, goed vormgegeven, verwachtingsmanagement
Hans Noord
→ Beoordeling 10/10
Fijne afwisseling tijdens de trainingen. Veel geleerd. Door herhaling werd het steeds even weer terug gehaald
Deel ook jouw ervaring op Springest.nl

Review Toyota Nederland

Wij gaan verder dan het uitleggen van de Lean tools, onder meer omdat we veel aandacht besteden aan cultuur, houding en gedrag en persoonlijke ontwikkeling.

Lex van den Elsen, Toyota Nederland, vat dit als volgt samen: “Lean tools trainen kan elk trainingsbureau. Deze instrumenten worden pas echt van duurzame waarde als je de dieperliggende cultuur van Toyota begrijpt. In Nederland is er geen enkele organisatie die zo dicht tegen de cultuur van Toyota aanzit als LCG. Dat maakt de trainingen van LCG echt uniek.”

Inschrijven

Meld je aan voor de training

Neem een optie

Kosteloos annuleren

Spreek een trainer

Gratis persoonlijk advies

Brochure aanvragen

PDF in je mailbox

Offerte aanvragen

Incompany training op maat

In het kort

 • Veel interactie, altijd 2 trainers
 • Beoordeeld met een 9,0 /10 
 • In 5 dagen Lean expert
 • Internationaal geaccrediteerd certificaat
 • All-in prijs €3.100 (excl. btw)

Liever even overleggen?

Liever even overleggen?

Heb je vragen over de Lean Green Belt training? Of wil je persoonlijk advies?
Maartje helpt je graag. Bel haar gerust.

+31 (0)85 0655 392