LCG is volop in ontwikkeling. Ontwikkeling die past bij waar we elke dag ons bed voor uitspringen: bouwen aan een samenleving die klaar is voor de toekomst.

Een mooiere samenleving

We streven naar een samenleving waarin het ‘samen leven’ voor iedereen beter wordt. Met meer levensgeluk tot gevolg. Dat is ons 50-jaren doel. Lees hier hoe we daar elke dag aan bijdragen.

Dat doen we stap voor stap. Verandering voor verandering. Organisatie voor organisatie. Maar dat vraagt wel wat. Het vraagt lef om het anders aan te pakken. Vakmanschap om het juiste te doen. Vermogen om écht samen te werken. En aanstekelijke energie om vol te houden.

Ecosysteem

Daarom werken we met onze klanten in een ecosysteem. Van begin tot eind helpen we organisaties in hun verandering. Door te adviseren, realiseren en inspireren. Door te leiden, begeleiden en opleiden. Door continu van én met elkaar te leren over wat werkt en wat beter kan.

Onze 6 familieleden vormen de wortels van dit ecosysteem. Ze hebben elk hun eigen expertise, inzetbaar wanneer een verandering erom vraagt.

Maak hieronder kennis met ze en ontdek hoe ze jouw organisatie verder kunnen helpen in verandering!


De LCG-familie

LCG ecosysteem consulting

Onze kern. Zo’n 65 eigenzinnige veranderconsultants met een flinke dosis executiekracht en elk hun eigen expertise.

LCG ecosysteem academy

Prijswinnende LeanAgile en Obeya trainingen van onze doorgewinterde trainerduo’s. Vol humor, interactie en reflectie. Ook Incompany.

LCG ecosysteem SchoolvoorCoaching

Opleidingsbureau voor persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van leiders, coaches en MT’s.

LCG ecosysteem Connector

Hét digitaal leerplatform voor organisatieverandering. Experts in blended leren en verandercommunicatie.

LCG ecosyteem De Interim Club

De leukste interim club van Nederland. Verbindende leiders met frisse blik en rugzak vol ervaring. Tijdelijke inzet, blijvende impact.

LCG ecosysteem Bruismakers

Creatieve club die strategie en verandering verpakt in aantrekkelijke concepten en events. Sleutelwoorden: verbinding, plezier en betekenis.


Duurzaam resultaat door écht samenwerken

We zijn actief in Nederland, België en Japan. We werken voor organisaties in vrijwel alle sectoren. Van zakelijke dienstverlening tot gezondheidszorg. En van onderwijs tot overheid. Hieronder vind je een selectie van klanten met wie we werken aan hun organisaties.

LCG klanten

Maak kennis met de LCG’ers

Bij LCG werken enthousiaste mensen. Stuk voor stuk eigenzinnige figuren. Niet over één kam te scheren, dus dat doen we dan ook niet. Nieuwsgierig naar onze collega’s? Struin eens door hun profielen vol met inspirerende quotes en bijzondere verhalen.