LCG maakt organisaties klaar voor de toekomst. Dat doen we door te adviseren, realiseren, trainen en coachen. Zo leiden we de verandering. Elke dag weer. Met iedereen, van werkvloer tot bestuurskamer.

Een Great Place to Work

LCG is in 2020 al voor de zesde keer uitgeroepen tot Best Workplace van Nederland. We zijn hier apetrots op en heel erg blij mee! En onze organisatie groeit stevig door. We zoeken daarom nieuwe LCG’ers die net als wij voorzien zijn van een bepaald DNA, zie hiernaast. Kortom we zijn op zoek naar mensen die passen in onze LCG cultuur en zich herkennen in onze kernwaarden!

Het DNA van een LCG’er

  1. Bezit een enorme gedrevenheid en enthousiasme.
  2. Heeft een grote mate van ontwikkelbaarheid en de wil om te groeien. Dat betekent openstaan voor feedback, kritische reflectie op het eigen functioneren, je kwetsbaar op durven stellen, fouten durven maken en ook bereid zijn anderen te helpen in hun groei;
  3. Heeft authenticiteit, laat zien wie je bent en durf te zijn hoe je bent.

Solliciteer nu op een van de volgende vacatures


Vacature Lean consultant

Een Lean consultant is verantwoordelijk voor het continu verbeteren van processen in organisaties. De klant, medewerkers en continu verbeteren staan hierin centraal.


Vacature Agile coach

Een Agile coach zijn erop gericht de klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en het organisatieresultaat te vergroten, door volop gebruik te maken van het Agile gedachtegoed.


Meer informatie

Heb je vragen over onze vacatures? Neem contact op met Vincent.

recruitment@lcgconsulting.com