Bij LCG werk je aan geluk. We adviseren, trainen en coachen organisaties bij verandertrajecten, zodat elke medewerker én de organisatie zelf er gelukkiger van wordt. Maar we willen niet alleen onze klanten helpen om gelukkiger te worden. Bij LCG geven we ook het goede voorbeeld! Binnen ons geweldige team inspireren we elkaar, en helpen we elkaar bij het ontwikkelen van talenten. We proberen zo goed mogelijk te worden in ons vak en vooral samen heel veel plezier te hebben. En we worden beloond voor deze werkwijze! Al zes keer zijn we uitgeroepen tot Best Workplace!

LCG heeft haar wortels in de Lean en Agile-filosofie. En tegelijkertijd is een methodiek geen doel op zich. We doen wat werkt. Wat werkt voor de ene organisatie, doet dat niet noodzakelijk voor de andere. En andersom. Daarom werkt LCG altijd met een aanpak op maat. Die aanpak wordt bepaald aan het begin van elk traject, niet vóór maar mét de klant. Wat altijd geldt: we werken aan de harde én hardnekkige (zachte) kant. Dat kan ook niet anders. Ze zijn vervlochten.

België groeit!

In Nederland bestaat LCG al ruim 10 jaar en is de organisatie ondertussen een begrip geworden. In de laatste jaren vonden ook regelmatig Belgische organisaties hun weg naar ons. Dat is ons goed bevallen. En onze klanten gelukkig ook. Het smaakt naar meer, daarom zijn we nu ook in België met een enthousiast team gestart en doen we ons best om naam te maken!

Het DNA van een LCG’er. De LCG’er:

  1. Bezit een enorme gedrevenheid en enthousiasme.
  2. Heeft een grote mogelijkheid om te ontwikkelen en de wil om te groeien. Dat betekent dat de LCG’er open staat voor feedback, kritische reflecteert over het eigen functioneren, zich kwetsbaar op durft stellen, fouten durft maken en ook bereid is anderen te helpen in hun groei;
  3. Is authentiek, laat zien wie hij is en durft te zijn hoe hij is.

Solliciteer nu op een van de volgende vacatures

Lean Leiderschap Green Belt


Vacature Senior Transformatie Consultant

Als senior transformatie consultant geef jij vorm aan de transformaties die nodig zijn binnen organisaties.

Agile Basis Scrum training Martine mobiel


Vacature Agile Lean Coach

Als ervaren Agile en Lean trainer/coach help jij mee organisaties te begeleiden in de transformatie die nodig is.


Meer informatie

Heb je vragen over onze vacatures? Neem contact op met Anneloes.

recruitment@lcgconsulting.com