Bij LCG werk je aan gelukkige mensen in gelukkige organisaties. Dat doen we door het adviseren, trainen en coachen van organisaties bij verandertrajecten. Maar niet alleen onze klanten willen we helpen gelukkiger te worden. Binnen LCG zijn we vaak het goede voorbeeld voor onze klanten. We inspireren elkaar, helpen elkaar in talentontwikkeling, we proberen zo goed mogelijk in ons vak te worden en vooral heel veel plezier met elkaar te hebben. Een beloning voor deze werkwijze is dat we tot zes keer toe uitgeroepen zijn tot Best Workplace.

LCG heeft haar wortels in de Lean en Agile filosofie. En tegelijkertijd is een methodiek geen doel op zich. We doen wat werkt. Wat voor de ene organisatie succesvol is, hoeft voor de ander niet zo te zijn. En andersom. Daarom werkt LCG altijd met een aanpak op maat. Aan het begin van elk traject wordt deze aanpak niet vóór maar mét de klant bepaald. Wat voor elk traject geldt: we werken aan de harde én hardnekkige (zachte) kant. Dat kan ook niet anders. Ze zijn vervlochten.

België groeit!

In Nederland bestaat LCG reeds ruim 10 jaar en is inmiddels een bekend begrip. In de laatste jaren hebben we regelmatig Belgische organisaties als klant mogen begroeten. Dat is ons goed bevallen. En onze klanten ook, gelukkig. Daarom zijn we nu ook in België met een enthousiast team gestart en doen we ons best onze naam te gaan vestigen!

Het DNA van een LCG’er

  1. Bezit een enorme gedrevenheid en enthousiasme.
  2. Heeft een grote mate van ontwikkelbaarheid en de wil om te groeien. Dat betekent openstaan voor feedback, kritische reflectie op het eigen functioneren, je kwetsbaar op durven stellen, fouten durven maken en ook bereid zijn anderen te helpen in hun groei;
  3. Heeft authenticiteit, laat zien wie je bent en durf te zijn hoe je bent.

Solliciteer nu op een van de volgende vacatures

Lean Leiderschap Green Belt


Vacature Senior Transformatie consultant

Als senior transformatie consultant geef jij vorm aan de transformaties die daarbij nodig zijn.

Agile Basis Scrum training Martine mobiel


Vacature Agile Lean coach

Als ervaren Agile en Lean trainer/coach help jij mee organisaties te begeleiden in de transformatie die daarbij nodig is.


Meer informatie

Heb je vragen over onze vacatures? Neem contact op met Elke

recruitment@lcgconsulting.be