Terug naar alle inspiratie

Meer werkgeluk door Lean en Agile?!

Meer werkgeluk door Lean en Agile?!

Leer hoe je bouwt aan werkgeluk door meer

competentie, autonomie en verbondenheid in je organisatie.

Werkgeluk. 

Elke organisatie is er naar op zoek. En dat blijkt nodig ook.
Het aantal burnouts is in drie jaar tijd gestegen met 66%. Er is een historische krapte op de arbeidsmarkt: minder dan 2 werkzoekenden per vacature. En de impact van organisaties op het werkgeluk van hun mensen wordt onderschat.

Tijd om het beter te doen, vinden wij bij LCG. Ons doel? Het werkgeluk vergroten.

Dat doen we door gebruik te maken van de principes van de Lean en Agile filosofie. We brengen hiermee organisaties meer competentie, autonomie en verbondenheid. Want dan ontstaat werkgeluk.

Het aantal burnouts is in drie jaar tijd gestegen met 66%.

Meer werkgeluk in België, dat bereiken we niet alleen. Daar hebben we organisaties voor nodig. Daar hebben we jou voor nodig.

Daarom organiseren we graag onze gratis workshop ‘Hoe Lean en Agile leiden tot meer werkgeluk’. We delen onze unieke aanpak en hebben een overvloed aan praktische voorbeelden. Want LCG is maar liefst 6 keer uitgeroepen tot de nummer 1 Best Workplace van Nederland. Ontmoet één van de oprichters van LCG die je tips geeft over hoe jij het verschil kan maken voor je medewerkers. 

Workshop Werkgeluk

Trainingsdag(en) Type  
Op dit moment geen trainingen gepland Contact
 
Op dit moment geen trainingen gepland

Programma workshop

  • 14.30 uur: Welkom, ontvangst en kennismaken
  • 15.00 uur: Inspiratie opdoen
  • 16.00 uur: Aan de slag in een workshop
  • 17.00 uur: Napraten en borrel

Medewerkers die fan zijn

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van je organisatie. Medewerkers die fan zijn van je organisatie, zijn gelukkig, productief, positief en prettige collega’s om mee samen te werken.

Maar hoe creëer je fans in je organisatie? Hoe ontwikkel je werkgeluk? Lees in deze whitepaper de vijf factoren die ten grondslag liggen aan werkgeluk en laat je inspireren door inzichten en praktijkvoorbeelden.

Download hier de whitepaper

Vul je gegevens in en ontvang de gratis whitepaper Werkgeluk direct in je mailbox.

Whitepaper Werkgeluk


Meer weten?

Kun je niet wachten en heb je nu al een concrete vraag over werkgeluk bij jouw organisatie? Of heb je een vraag over het toepassen van Lean en/of Agile?

Neem contact op met Maartje Bevers