Over Simone

Uitdagingen pak ik graag aan met een flinke portie energie en plezier. Mijn driver is blijven groeien en veranderen, ook als het even lastig is. Door te blijven verbinden bouwen we gezamenlijk een team. Het liefst werk ik aan een duidelijk doel en resultaat, waarbij het menselijke aspect altijd voorop staat. Ik heb een passie voor coachen en het verder helpen en begeleiden van anderen. Geloof in je eigen kracht en behoud van authenticiteit is hierbij belangrijk. Het liefst in en door elke laag van een organisatie.

Wat is jouw ervaring met veranderen en verbeteren?

De afgelopen 16 jaar ben ik werkzaam geweest bij ABN AMRO in verschillende rollen. De rode draad is vernieuwing, groei en verbeteren. Zowel in vorm van Project als Programma Lead, Product Owner en Business Developer. Met ervaring in Agile en customer excellence programma’s en transities. Door de jaren heen heb ik trajecten opgepakt die strategie, organisatie inrichting, HR en innovatie raken. De laatste jaren kwam daar propositie ontwikkeling bij met focus op de klant: o.a. Lean canvas, customer journeys en persona’s. Daarnaast heb ik me gecertificeerd als coach. Het liefst met een systemische inslag, maar vooral samen patronen willen en durven veranderen.

Recente opdrachten

  1. Project Lead binnen financiële sector
  2. Propositieen productontwikkeling in Agile omgeving binnen financiële sector
  3. Coach op loopbaan, burn-out, perfectionisme en patronen

Wat vind jij belangrijk voor organisaties in de toekomst?

Organisaties die elkaar blijven challengen op de juiste route, elkaar vragen blijven stellen en uit de comfortzone durven stappen. Waar het eigen belang niet boven het klantbelang komt te staan. En organisaties die open staan voor andere perspectieven en durven te experimenteren met nieuwe kennis, mogelijkheden en kansen. Een organisatie van de toekomst durft fouten te maken, die te delen en er trots op te zijn. Daar waar vertrouwen boven ‘angst’ staat en faciliteren voor gaat op sturen.

Blijvende vreugde krijg je niet door het nastreven van een doel of prestatie, maar in ons hart & gedachten.

uit ‘het boek van vreugde’ met Dalai Lama en Desmond Tutu

Een van je favoriete quotes?

Prachtig gesprek tussen de Dalai Lama en Desmond Tutu over vreugde en geluk. Doelen en prestaties werken goed op korte termijn in ons hoofd, onze ratio. Daadwerkelijk geluk zit hem in het gevoel, in je lijf. Ze geven je de wens om weer te verbeteren, maar ook een gevoel van ‘niet goed genoeg’, ‘moeten’ en ‘angst’ om dat minder goed te doen. Daarin is iedereen uniek. Op zoek naar jouw purpose, jouw geluk is wat mij betreft de mooiste route om af te leggen met ontzettend veel hobbels. Maar je blijft altijd in beweging en je ontdekt nieuwe doelen en uitdagingen door te ‘ontmoeten’ en zonder te ‘moeten’.

Favoriete inspiratie

  1. De Fontein van Els van Steijn
  2. Oneindig veel boeken over patronen doorbreken, kwetsbaarheid, angst, oud zeer en je innerlijke kind
  3. Sporten: Crossfit & hardlopen maar eigenlijk alles wat met bewegen te maken heeft

 

Andere collega's