Kan er in jouw organisatie wel wat verbeterd worden, maar lukt het je niet dit echt van de grond te krijgen? Een tijdelijke Lean-consultant van LCG gaat aan de slag om samen met jou klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en het organisatieresultaat te vergroten. Mét resultaat, vanaf dag één.

Je herkent het wel: overal waar je kijkt, is er ruimte voor verbetering. Je wilt er wat aan doen, maar het komt niet van de grond. Wij helpen je je organisatie te versterken met de hulp van een tijdelijke Lean consultant. Vanaf dag één behalen we resultaten door kleine verbeteringen snel te realiseren.

Daarvoor hebben we de beste mensen in huis. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal: voortdurend verbeteren is voortdurend leren. LCG heeft een uitgebreide selectieprocedure. We nemen slechts 6% aan van alle kandidaten en iedereen is universitair opgeleid.

Waarvoor kun je LCG inzetten?

Op het gebied van voortdurende verbetering kunnen wij elke vraag aan. Binnen LCG hebben we dan ook ervaren Lean consultants, Agile coaches en experts op het gebied van (team)coaching en leiderschapsontwikkeling. Onze mensen kunnen worden ingezet in verschillende rollen in uw bedrijf: trainer, consultant, programmamanager, interim lijnmanager.

Andere rollen om succesvol te veranderen

  1. Interim management
  2. Agile coach
  3. Programmamanager

Hoe onze Lean consultants organisaties helpen

Klantwaarde vergroten

We leren je hoe je de klant centraal zet en kan blijven zetten.

Doorlooptijd verkorten

Aan de hand van waardestroomanalyses kunnen we de doorlooptijd van de cruciale en vitale processen van jouw organisatie aanzienlijk verkorten. Daarmee elimineren we ook de verliesposten en realiseren we financieel een beter resultaat.

Op heldere doelen aansturen

Samen bepalen we het Ware Noorden van jouw organisatie. We toetsen de visie en vertalen deze door naar praktische en haalbare doelen. Aan de hand van Obeya leren we daar op aansturen.

Meer weten over het starten van een verandertraject?

bekijk onze aanpak


Over de auteur

Ik wil vanuit verbinding impact hebben. Ik geloof in meetbare resultaten die het werk leuker en/of makkelijker maken.

profiel Ronnie Wenting