Over Sjoukje

Ik ben een confetti consultant in hart en nieren. Al voordat ik bij LCG aan de slag ging als Lean consultant en trainer, stond ik bij vrienden en familie bekend als de Confetti Koningin. Groot of klein, geen succes laat ik voorbij gaan zonder daar gepaste (persoonlijke) aandacht aan te besteden. Als Lean consultant ben ik een echte doener en steek ik graag samen de handen uit de mouwen. Ik ben het liefst daar waar het gebeurt en waar ik het verschil kan maken: op de werkvloer. Samen experimenten bedenken om verbeteringen te kunnen realiseren en het vooral uitproberen. Want ‘liever glansrijk onderuit dan niet geprobeerd’, een mindset die erg aanstekelijk werkt. Een andere passie is training geven. Ik ben een trainer met oog voor wat er leeft binnen de groep. Ik heb passie voor het overbrengen van het Lean gedachtegoed en ben altijd op zoek naar een link met de praktijk om anderen te empoweren snel van denken naar doen over te kunnen gaan.

Wat is jouw ervaring?

Tijdens mijn studie communicatiewetenschappen werkte ik als schadeadviseur bij Interpolis (Achmea). Hier leerde ik voor het eerst echt wat de klant centraal zetten betekent, één van de basis principes van Lean. Na mijn Master Bedrijfscommunicatie & Digitale Media startte ik in het IT-Traineeship bij Boskalis. Gedurende dit traineeship ontdekte ik mijn passie voor het optimaliseren van processen. Hoe kunnen we het proces zo inrichten dat de klant zich echt koning voelt en medewerkers ook tevreden zijn. Vanuit dat gedachtegoed was ik betrokken bij het outsourcen van diverse IT-diensten, bij de internationale introductie van Office 365 en bij de implementatie van een HR-applicatie om uren schrijven gemakkelijker te maken. Daarbij besteedde ik altijd bijzonder veel aandacht aan het meenemen van klanten en medewerkers in die verandering.

Wat inspireert je?

Ik woon in Utrecht en in mijn vrije tijd ben ik altijd op zoek naar de leukste hotspots om te eten of te drinken met mijn vriend of vriendinnen. Ik ben een familiemens en trotse (suiker)tante van vier kleine knappe koppen. Bijzondere (succes)momenten leg ik graag vast met mijn inmiddels beruchte roze polaroid camera, je bent gewaarschuwd! ?

 

Andere collega's