Over Mark

Ik ben een expert in programma- en projectmanagement en gebruik de gave van dyslexie om continu buiten het kader te denken, en kansen en connecties te zien die anderen zouden missen. Als energieke en ervaren trainer zet ik plezier en humor op een centraal punt in elk leerprogramma. Ik geloof sterk in het fenomeen ‘happy people work better’ waarmee de link gemaakt kan worden tussen gerichte bedrijfsdoelen en de manier waarop we dit implementeren op de bedrijfsvloer. Ik heb dan ook al verschillende keren ‘Great Place To Work’-programma’s geleid of er aan meegewerkt.

Wat is jouw ervaring?

Ik heb Toegepaste Informatica gestudeerd in Antwerpen. Daarna ben ik in de consultancy wereld terecht gekomen waar ik 23 jaar bij Accenture heb gewerkt in binnen- en buitenland als crisis en complex delivery consultant. Daarna stond ik aan het hoofd van enkele bedrijven tijdens hun veranderingstraject waar Lean, Agile, Scrum en Kanban principes actief werden toegepast. Enkele bedrijven waar ik voor heeft gewerkt heb onder andere KLM, Honda, Unilever, Cargill en DAF Trucks.

Wat inspireert je?

Buiten de werkuren ben ik coach voor VOKA (Plato) waar ik belangeloos bedrijfsleiders help om aan hun bedrijf te blijven bouwen. Verder krijg ik energie van skiën, fietsen, tai chi, mindfulness en van het helpen in de projecten van mijn kunstzinnige dochters!

 

 

Andere collega's